Inlägg av Charlo

Inlägg som Charlo har skrivit i forumet

Mass Effect ljudet, det där bakgrundsljudet som ligger på är så sjukt bra och stämningsfullt att jag bara måste spela lite ME nu!

Skrivet av dmn:

Jag såg rubriken, och klickade på den för att kommentera och visa mitt missnöje.
Annonser blockerar jag alltid på alla sidor jag besöker.

Inte direkt schysst att blockera reklam på en sida som lever på att just ha reklam. Jag hoppas du gör någon form av donationer, annars tycker jag det är rätt fräckt att gå in och klaga på att nyheterna inte faller dig i smaken.

Skrivet av Itchy1:

Moderaterna har redan sänkt skatten för mycket min skola blev kaos efter det, många lärare blev kickade och dom fick dra ner på en massa resurser du borde studera mer vad skatterna går till jag tycker vi ska höja den igen så med andra ord skatt är bra för vårt samhälle det är bara dom rika som vill hålla på och sänka skatten så dom får mer i plånboken och det är snålhet.

Du vet att skolan finansieras av kommunerna va?

Skrivet av Kharif:

Är det NÅGON som har haft bra erfarenhet med EA's kundsupport?

Varit i kontakt med EA-support vid kanske 5-6 tillfällen, t.ex har det varit riktigt jobbiga buggar kopplat till konto, eller en simpel sak som att extra material buggat och lite annat skumt och de har agerat proffisionellt och alltid löst problemet på kort tid.

Tycker EA får lite oförtjänt mycket skit ibland. Nu är Sim-City releasen utan tvekan en situation de ska ha skit för det är dåligt att inte täcka upp bättre. Men tänker inte klandra de för always online, det är PC-communityn i sin stora hela som är boven här med all piracy vi ägnat oss. Vi får skylla oss själva, kommer ta tid att tvätta våra egna händer rena som grupp.

Bra sagt ecHo!

Att skydda sina produkter mot folk som inte har rent mjöl i påsen och tankar och spelar är inte fel. Hade det inte varit så utbrett med warez hade de inte behövt ta till dessa tilltag för att hindra piratkopiering. Bland alla sätt som finns med program som installeras och har sig eller vara online alltid så tar jag online alltid alla dagar i veckan.

Ytterst få minuter på året man inte har tillgång till en uppkoppling.

Ge mig turnbased igen !!!

Segt med MMO, jag vill ha single player och co-op inte flera massiva universum, räcker med att handfull namn i den genren finns inte plats för fel i min personliga åsikt!

Kanske mest för att jag aldrig lyckats fastna i något mmo förutom EVE och WOW och är jag osäker på om det faktiskt var spelet eller spelarna som gjorde det roligt.

Givet köp, mest bara för att de lyssnade på PC-spelare och gjorde en port. Det är stort av ett gäng som aldrig producerat till PC, man kan inte förvänta sig guld och diamanter med den bakgrunden.

Hoppas verkligen alla som tjatade om att få spelet till PC köper det och inte sjunker ner till piratandet. För då kan vi ju glömma fler titlar som denna till PC.

Mata inte de pengastarka företagsledarna som inte tror på PC.

Skrivet av xermalk:

Någon annan som märkt ea's nya trolltaktik? De döper om massa studios till bioware, tom direkt efter att de köper up de olika studiosen, ex KlickNation -> Sacramento?
Finns nu 8 olika bioware studios >.>

.

Nu är väll vissa av de där studiona Bioware innan ens EA kom med i leken. Tror faktiskt jag läste om Austin och någon mer när Bioware ägdes av den där "fonden" med bla Bono i ledningen

Skrivet av Igglybuff:

Nukes fanns tekniskt sett redan i 2:an i form av ett vapen (M-920 Cain, även känt som Nuke Launcher)

Tekniskt sätt fanns det ju inte alls, då smeknamnet på M-920 är tekniskt inkorrekt enligt beskrivningen på vapnet.

Vet inte vad jag ska svara på den här frågan faktiskt. Jag äger just nu en 13-14 Xbox spel som jag inte klarat, några jag inte ens hunnit med att Spela trots att de köptes för flera år sedan. Spel på Steam som ej är avklarade också. Men jag håller sakta men säkert jobbar mig igenom alla och troligtvis kommer klara majoriten. Men just nu är statistiken att antalet klarade av de jag äger troligtvis närmare 20% än något annat.

Red Dead R lär jag nog aldrig klara, samma sak med GTA jag blir uttråkad på allt ridande och bilåkande.

Får man räkna bort "time-sink" spel som Total War och dess kloner, de är roliga att spela men jag pallar aldrig med late game. Det blir så enformigt och tar sådan tid med alla strider.

Fan nu måste jag ju bojkotta Rage! Skitockså!

Haha att ni orkar klaga så jävla mycket över så lite. Snacka om i-landsproblem.

Skrivet av ibib:

Är det bara jag som tycker att det grafik och animationsmässigt ser fem år gammalt ut? Att skriva sin egen 3D-motor som de gjort den här gången (också) känns ju inte så lyckat om du inte har sjukt duktiga motorprogrammerare (vilket de aldrig verkat ha).

Vi får se, det kanske tar sig.

Han säger ju klart och tydligt i videon att de lärt sig av läxan från tvåan, nämligen inte att skriva 3D-motorn själva. Stronghold 3 använder sig mao av en 3D-motor från ett annat företag. Trinigy Vision Engine, är det svar jag får efter lagt ner 1min på google.

Frågan är ju om Origin kommer ha samma konstiga prissystem som på Steam där 9,99 dollar = 9,99 euro. Någon som vet?

För med allt som är bra med steam är just prissättningen som gör att jag så gott som aldrig köper ett spel om det inte är en megarea. Typ Jul.

Skrivet av donhenri:

Hur Bioware-chefen Greg Zeschuk ser steget från Baldur's Gate II: Shadows of Amn till Dragon Age II som utveckling är sannerligen ett mysterium för undertecknad.

Steget ifrån där man utvecklade ett utav de bästa spelen som någonsin gjorts(bästa spelet i mitt tyckte) till det där skämtet till spel som lyckades genom sin enorma PR kampanj.

Skrivet av Charlo:

Mycket whine blir det på detta forumet om Bioware. Köp inte deras spel och heller kommer ni inte påverka Bioware via detta forumet. Ge er av till bioware och skriv konstruktiv kritik där läses det på forumen och om de ser att många tycker på ett visst sätt så finns en chans att något av det man säger påverkar framtida spel. Men det är väll mer skoj att bara whina?

Dragon Age 2 är en chock när man spelar det först och är van vid DA och andra Bioware rpg's. Men när man tittar på handlingen är det i min åsikt ett väldigt bra mycket levande spel och mer spännande än tidigare (läs DA) väldigt tydliga svart eler vitt spel som Bioware gjort.

Dragon Age 2, combat kan man bli van vid, efter ett tag störde jag mig inte på det.
Det enda egentligt tråkiga i Dragon Age de banala side quests, samt att man inte kan utrusta sina kumpaner. Men jag har det som bästa spelet jag spelat i år och ser fram emot att varva det igen och ändra på hur jag bemöte flera situationer i spelet.

Varje gång jag läser sånt piss som såna som du skriver så börjar man förstå varför diktaturer bör finnas. Hur tänker du egentligen? Bioware VAR en spelutvecklare som släppte ut legendariska spel men nu släpper ut spel med så fattigt innehåll, så dåligt gjort att man blir tokig. De satsar hellre sina pengar på PR än på att utveckla spel som man vill spela. Det är klart att man som tidigare fan av Bioware blir irriterad. Sluta whina och försök förstå varför folk är irriterade och varför de flesta inte gillar DA2. Du kanske tycker att det är kul att springa i en liten stad och ett berg under hela spelets gång och göra skämt till quests med en sjukt förutsägbar handling.

Du kanske missade antalet poster i Biowares forum under DA2 betan, inklusive mina men ALLA inlägg som kritiserade da2 på minsta lilla vis ignorerades och istället svarades en massa inlägg av hjältar som inte visste hur en kontroll funkade eller som tyckte att demot var för svårt.

Jag har precis börjar lira igenom BG1 igen och ska snart hoppa över till BG2. Spel som utvecklare la både tid och tänk bakom som man nu efter 10+ år kan fortfarande spela. Väntar ivrigt på nya drivisar för The Witcher 2 så man kan börja lira det och supporta riktiga spelutvecklare a la CD Projekt.

Jag kanske har fel, men jag tror de flesta som skriver här inte går till forumet på bioware och skriver konstruktiv kritik. Jag har skrivit själv mycket om DA2 och jag avskydde det extremt i början för det var så tvärt om allt Bioware gjort med sina tidigare spel, DA är konsol och konsol är aldrig bra för ett RPG. Men ju längre in i spelet jag kom desto mer kom jag uppskatta spelet för själva storyn och combat störde jag mig mindre på också. Det tog mig månader innan jag ens började spela efter min initiala besvikelse, speciellt demo:t och intro:t till spelet ger en kassbild över hur det är.

Däremot skoj att du börjat varva BG igen, jag kan inget mer än rekomendera det. Tyvärr kan man inte påverka, det du gör har inte direkt någon märkbar effekt på världen. Men känslan och äventyret är roligt som tusan ändå med tanke på de begränsningar som fanns när BG utvecklades.

Hmmm LariosoDog nu vet jag inte exakt definitionen av whine så kanske det var dumt av mig att använda den, men tycker det inte är whine om man tipsar någon om hur de faktiskt kan påverka Bioware. Desto fler av oss som ger konstruktiv kritik, (inte bara klagåmål utan tips hur man kan få det bättre eller skulle gjort stället) desto större chans att de lyssnar på oss fans. Vi måste ju trots allt överrösta mindless console buyers.

Mycket whine blir det på detta forumet om Bioware. Köp inte deras spel och heller kommer ni inte påverka Bioware via detta forumet. Ge er av till bioware och skriv konstruktiv kritik där läses det på forumen och om de ser att många tycker på ett visst sätt så finns en chans att något av det man säger påverkar framtida spel. Men det är väll mer skoj att bara whina?

Dragon Age 2 är en chock när man spelar det först och är van vid DA och andra Bioware rpg's. Men när man tittar på handlingen är det i min åsikt ett väldigt bra mycket levande spel och mer spännande än tidigare (läs DA) väldigt tydliga svart eler vitt spel som Bioware gjort.

Dragon Age 2, combat kan man bli van vid, efter ett tag störde jag mig inte på det.
Det enda egentligt tråkiga i Dragon Age de banala side quests, samt att man inte kan utrusta sina kumpaner. Men jag har det som bästa spelet jag spelat i år och ser fram emot att varva det igen och ändra på hur jag bemöte flera situationer i spelet.

Vilket jävla whine...
Bioware levererar lita på det!

ME's Sci-Fi-värld är ju inte alls dålig finns mer intressant där än inom Star Wars. Iaf om man bara nuddat vid filmer och spelat Kotor. Kan ju vara så att det finns mer att hämta om man dyker in på andra medier.

Som någon nämnde First Contact war med Turians låter intressant, också skippa humans totalt och flänga runt under Krogan uprising eller varför inte invasionen av insektsrasen. För att inte tala om alla andra möjligheter som finns.

Riktigt välkomponerad värld är min åsikt

Sedan var ju allt de sa om Mass Effect följande; att de skulle bli en triologi om storyn som börjar i ME #1, inte att de skulla dissa världen och aldrig göra något mer i den efter 3 spel. Vilket vore idiotiskt tar man fram ett starkt varumärke brukar man jobba vidare på det.

Skrivet av Weyzer:
Skrivet av Guzilla:

Vet inte om man ska vara en mattepolis men en triljard om jag minns rätt en 1 följt av 21 nollor 34 triljarder skulle då vara 34 000 000 000 000 000 000 000 hehe

Exakt

1 000 000 - Miljon (6 nollor)
1 000 000 000 - Miljard (9 nollor)
1 000 000 000 000 - Biljon (12 nollor)

Det var alltså 34 biljoner.

Lätt att göra fel på det där, då engelskan använder en annan "skala" än vad vi gör.

Vårat Biljon är Trillion på engelskan. Deras Billion är vad vi kallar Miljard.