Inlägg av Spearmint

Inlägg som Spearmint har skrivit i forumet

Köper de få spelen jag vill lira och det helst på Steam
Samt spotify för musik

Men gällande filmer och serier:

Går gärna på bio så ofta jag kan och har netflix.

Men jag tittar på material så fort det finns möjlighet om det så kostar eller inte. Har inget emot att betala för det. Men tyvärr så är de illegala tjänsterna milsvida bättre än de lagliga, både på utbud och nyheter varför är det så?

Jag skulle gärna betala >400 kr i månaden för en tjänst som hade liknande utbud som spotify fast för filmer och serier. Hade gärna fortsatt gått på bio om så även filmerna släpptes samtidigt till önskad tjänst.

Problemet är väl att rättighetsinnehavarna aldrig skulle komma överens om en gemensam tjänst av rädslan för förlorad inkomst. Och detta samtidigt som det redan finns flertalet i illegal form på nätet.

- skulle det illegala utbudet försvinna skulle det knappast påskynda någon gemensam tjänst

Blir även här lite Dayz Sa, tänkte prova på 0.53 experimental

Vill passa på att tipsa er som har tillgång till en oculus rift dk2 att testa köra modden minecrift- för riktigt bra vr stöd för just minecraft. Jag har ägnat minst 30h, med streckspelande på 3h+ utan någon som helst " åksjuka"
Testade sedan att besöka världen med vanlig skärm. Kände knappt igen mig, saknaden av vr var nästan som att gått från 3D till 2D.
Här en en guide hur man fixar vr stödet:

http://www.roadtovr.com/guide-how-to-install-minecraft-oculus...

Jag hade ett tag problem med judder, först löste det sig med att uppdatera javascript från 32-bit till 64-bit på javas nedladdningssida. Verkar kunna ha med firefox att göra eftersom det i inte stödjer 64-bit? I varje fall så unkom jag juddret även nästa uppkomst genom att inte öppna firefox innan och under spelandet. ( gick från ~37 till 75 hz)

Ut och prova, och lycka till!

Låter riktigt bra!
Kört mycket dayz sa, och det är inte alltid det passar för de närmaste att lira. Och känns lite för seriöst att gå med i någon klan eftersom ' fritiden' är sällsynt om inte utrotningshotad.

Så det ser verkligen ljust ut på Community fronten!

Jag köpte det för ett år sedan, för ca 200 Sek, Har 240+ timmar i det.
För mig har det varit ett av de absolut bästa spelköpen jag gjort, även om det inte är färdigt än så tycker jag det har fungerat bra länge.

Känns som ett av få spel som man får lira på ett sätt som man troligen hade gjort i verkliga livet. med en bitterljuv paranoia, se sig om över axeln när man söker konserver

" har även kört Breaking point, Men Inte testad modden än"

Är det någon här som kört igenom hl2 med oculus? Ryktet säger att det ska fungera utmärkt. Får min på torsdag, så detta känns som ännu en orsak att köra igenom det!

Edit: -köra igenom det igen" Vet inte hur många gånger jag kört det, så jäkla härligt spel!

Lite som när man ska köpa grafikkort, lika bra att vänta eftersom det ändå snart kommer ett nytt?

Hade det inte varit hisnande med oculus rift till utförsåkningsspel? Är en genre som borde passa rätt bra ändå?

Är också lite sugen på detta! Men är det verkligen någon som är positivt inställd till nutid/framtid nivåerna som man tvingas hata sig igenom?
" känns mer som en ursäkt till att kunna släppa oändligt många med en vag sammanlänk"

Var tvungen att snabbt i Paint förklara varför Det inte finns någon annan för denna roll!

http://imgur.com/gallery/5NKPKm5

Andra funktionen är väl en positiv parabel med symmetrilinjen på +3,5X, så med en tabell kan du ju få ut x1 och x2 ligger, ( Är väl bara basic men kanske kan hjälpa någon någonstans) ;F

Tja!
Även om du får hjälp via "fusk"program kan det ju hjälpa dig att förstå tillvägagångsätten?
Så kan du köra liknande tal utan hjälp.

Skulle det inge kunna hjälpa att göra en tabell? Typ -4 till 4 och rita ut i egen graf?
( om du inte har grafräknare dvs)

Om man kör andra funktionen i pq formeln så får man väl ett icke reellt tal? Dvs ett minustal du ska ta roten ur? ( det sista säger jag backandes ut ur dörren och smäller igen den eftersom jag inte vet hur man gör detta :s )

Tror man kan höja upp med (1/2) typ? Svagt minne.. Skriver från sket telefon så ursäkta om detta mest liknar svammel!

Gothic 2 var riktigt stämningsfullt! Var det de första spelet som lagt in att npc'er småpratade med varann? Gav i alla fall liv till spelet!

Kommer väl komma en glasklar förklaring som får mig att framstå som trög.

" självklart bör det finnas fristad för folk tills denne anses vuxen och kunna vara "frisk" nog att ta fullt ansvar för sina gärningar.

Men Ansvar känns som något man lätt överför på andra i dagens samhälle..

Funderar lite över hur man kan kan avgöra ondska. Tex. Om man begår illgärningar på grund av saknad av empati, eller missförhållanden i uppväxt /uppfostran eller någon psykisk sjukdom/brist.

Begreppet ont uppsåt pekar mer på "gärningen" än gärningsmannen?

Har svårt att tänka mig att så många av all tids brottslingar inombords kände ( jag vet att jag gör fel men gör det ändå för att jag är ond! )

Ursäkta för avstickande från topic, och knepigt skrivet/formulerat.
Är trött och skriver från mobil

Man får hata Joffrey.

Är också väldigt sugen på lite mods till arma 3, Har ni några favoriter för att lira med en polare?

Skulle också vilja tillägga att prioriteringen efter vatten/mat är att se över kontrollerna så man så tidigt det går vet hur man kommunicerar med andra spelare.

Det är givetvis självklart för de flesta, Men är man ny i Arma spelen så är kontrollerna ganska mastiga att lära sig till en början. Så kommunikationen kan hamna på efterkälken

bird is the word

Finns det någon server som ni kan rekommendera? Har kört på lite olika servrar och det kanske är så de flesta gör?

Har dock aldrig kört på en 40 manna server i misstanken att det där lätt blir för mycket möten med kriminella.

Det är ju ett väldigt tidigt stadium men zombieupplevelsen var mycket mer action i Arma 3 breaking point, men det lär väl snart även öka i Dayz SA hoppas jag.