Inlägg av Brandteb0jj

Inlägg som Brandteb0jj har skrivit i forumet

1
Skrivet av Skater93:
Skrivet av Natrium:
Skrivet av Skater93:

Eftersom att PC versionen av AC3 är en av de sämsta konsollportar som jag någonsin spelat så kan man lungt säga att de inte har gått miste om något i alla fall.

Om de inte bestämmer sig för att släppa en rejäl patch så avråder jag er från att köpa spelet.

eller så har folk extremt dålig dator kunskap för se till att spelet funkar på deras PC det enda negativa med spelet för mig just nu en en struntsak som att när man går i snön så börjar texturerna att "flickering" OM jag kör med Sli igång på mina 2 gtx 580 kort. så fort jag stängde av och satt ena kortet på att bara köra physx så går allt klockrent och jag har konstant 60 fps ändå förutom i "filmer" då det droppas ner till 50 Vsync är igång.''

edit vill också tillägga att maxat är spelet bra mycket"snyggare" på pc, jag tycker faktist att det ser ut som det bör kräva rätt så mycket kraft för driva spelet när man lirar, väldigt CPU krävande är det också för dom som fortfarande sitter på sketen cpu och bara tror att man kan klara sig med att köpa ett fetare gkort.

Jag har nästan 15 års erfarenhet av datorer så om det är något fel på min PC (förra årets high-end komponenter) som kör resten av dagens spel utan problem så skulle jag veta om det. Om du inte förstår varför en konsollport ofta har en stor mängd problem så föreslår jag att du läser på lite.

Jag gillar att du poängterar i hela två inlägg att du har 15 år erfarenhet av datorer. vadå för erfarenhet frågar jag då?

Spela dataspel gör dig inte bättre på datorer bara så du vet.

Jag säger inte att någon källa är rätt eller fel i detta läge. Men jag anser inte att Blizzard är någon pålitlig källa. De vill som alla företag rädda sina egna skin för att tjäna mera pengar.

Som sagt, jag säger inte att någon har rätt eller fel, bara det fixas.

Jag gillar källorna folket ger ut här.

Blizzard och Forum! Tumme upp!..

1