Inlägg av The_Void

Inlägg som The_Void har skrivit i forumet

1

Plåt-Niklas är ju från Grodan Boll 🙂. Men det ser ju mycket riktigt ut att vara fågelskrämman och plåtmannen från Oz som dyker upp i spelet.

Skrivet av matt76:

Rätt väntat, men uttalandet kommer troligen inte lugna ner alla passionerade, lite skadeglada, fans som senaste tiden varit tvärsäkra på motsatsen. Sannolikheten är rätt hög att dessa kommer att fortsätta sitt korståg och predika om att allt kommer bli exklusivt till Game pass, oavsett vad Microsoft (Phil) säger.

Jag har dålig koll på Game pass men finns det spel som är exklusiva till Game pass? Dvs. att de inte går att köpa till Xbox eller PC utan att man prenumererar på den tjänsten?

Jag hajade till när han tackade Electronic Arts i tacktalet för jag kände inte till kopplingen till Respawn. En värdig vinnare tycker jag. Den här och Do Not Split var mina favoriter bland kortfilmsdokumentärerna.

Funkar det med co-op och "Friend's Pass" mellan PS4 och PS5?

Skrivet av Tomas Helenius:

Att jag tycker något du inte håller med om tycker jag inte är ett dugg orättvist, bara olika åsikter. Min åsikt är att 639 kr i PS Store är ganska mycket, när fullstora PS4-spel brukat kosta 650-700 kr där. Jag kommer säkert vänja mig med prisökningen, men just nu känns det lite dyrt. Vilket inte gör spelet sämre.

Kostar 499 kr på Elgiganten. När jag skaffar PS5 blir det helt klart versionen med skivspelare.

Har det sagts något om ifall man kommer att kunna föra över sparfiler från PS4? Det hade varit trevligt.

EA äger Little Big Adventure. Hade varit kul med en uppföljare.

Trist. Har spelat de tre tidigare delarna flitigt på mina androidenheter och hade sett fram mot Cut the Rope 2.

Kan någon bekräfta om alla som förhandsbokade spelet får Back to Karkand? När jag bokade för länge sen så skrev dice det på den officiella bloggen. Nu pratar alla bara om limited edition. Ni som köpte limited edition, fick ni någon speciell kod eller något?
"Anyone who preorders Battlefield 3 will receive our first themed expansion pack at no extra charge"
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archi...

Kan tipsa om att det bara kostar 70 kr på ps3 nu under julrean.

Skrivet av nudelsdesign:

snygg video, men hur exact får man tag på power upsen? Jag ser då inga "frågetecken" speedbost mm så var är marioliknelsen?

Jodå. Kolla noggrannare :). Kan även ses på spelomslaget.

1