Inlägg av Joffo

Inlägg som Joffo har skrivit i forumet

1

Adam Jensen

Riktigt vasst skägg!

Vill gärna vinna!

Har minne av Sonic från när jag var liten. Vår katt använde vårat NES som toalett, det gick sönder... Gjorde inte så mycket för farsan köpte ett Mega Drive med Sonic kort därefter!

Hej

Jag vill gärna ha Spyro Reignited Trilogy.

Mvh

Halo 5, har senaste två veckorna kört igenom MCC.

Just nu spelas Halo Infinite. Lirar på Xbox one via cloud gaming och det fungerar mycket bättre än om man installerar spelet, det är kraften i molnet.

Jag hade fel på mitt nätverk, har provat nu å det fungerar över förväntan, detta är framtiden👍

Xbox cloud gaming på xbox one s

Skrivet av Påskmust:

Har testat på PC och det är märkligt för att om jag spelar i webbläsaren så ser bilden okej ut men input lag är hemsk, men om jag istället spelar i Xbox-appen så är input lag helt okej men bilden har betydligt svårare att hänga med. Så pass illa så att varje gång t.ex kameran flyttas i en scen så måste hela bilden fyllas i långsamt uppifrån och ner.

Senaste spelet jag testade var Skate 3 igår i appen och det går ju att spela men det är ganska irriterande när bilden hela tiden måste fyllas i så fort man t.ex teleporterar tillbaka till sin markering.

Såhär blir det för mig när jag provar cloud gaming på mitt xbox one s. Det blir helt ospelbart, tjänsten är i beta men detta är inte ens i alpha enligt min åsikt..

Är det fler som upplever samma sak? Kan man fixa detta? Andra streamingtjänster fungerar toppen.

Story och hur den levereras tycker jag är det som gör Mafia bättre än andra spel.

Dualshock 4 är för mig den bästa handkontrollen som finns, den är såklart toppen till spelen på Ps4:an men fungerar även klockrent till pc:n, ligger skönt i handen och har bra batteritid. Vore bra om den var kompatibel med nya ps5:an och Xboxen.

Gutt nye år

Skrivet av supertramp:

@Joffo: Detta väntande.. haha - du kanske är bättre än mig - känner jag mig rätt trycker jag på "beställ" innan 00.00 idag. Men du har rätt, RX5700 blir för saftigt.

Letar rätt på ett GTX 1660ti - det borde passa med mitt moderkort osv? Inget knas?

Hej igen, får rätta mig själv här, har kikat lite å ser ut som ditt nättagg visst räcker till för 5700. Dock kommer det flaska av cpun.. Men jag skulle hellre köpa ett 5700 för 3500 än ett 1660ti för 3000..

Är jobbigt det har med uppgraderingar, brukar sluta med att man köper en helt ny dator.

Skrivet av supertramp:

Ok, alternativ:
RX 570
RX 580
GTX 1660
GTX 1660ti
RX 5700

Såklart prisskillnad på några - men vill hålla mig till max 3000kr - och inte uppgradera något annat just nu i min dator. Vilken tror ni på?

Rx5700...drar för mycket ström för din nuvarande psu, samt dyrare än ditt max.

Om jag var i samma sits just nu skulle jag vänta till black friday och slå till på ett billigt 1660ti. Borde kunna krypa ner till ca 2300-2500kr..

Skrivet av supertramp:

Föredrar ingen speciell - har haft båda och så länge det lirar blir jag glad Tror det sitter 550w agg i datorn. Då kanske 1660 är bättre.

Är HELT novis på överklockning - hur gör jag, vad behöver jag?! @Joffo - give me info

Jag föreslår att du söker på Google.. Typ oc guide 3570k msi z77. Då dyker det säkerligen upp en och annan guide.

550w räcker bra till ett 1660ti.

Jag har själv samma cpu och har överklockat den till 4.1 ghz, sedan satt i ett 1660ti som jag också klockat. Fungerar mycket bra👍

1