Artiklar av Ebeeto

1
8

Life is Strange, avsnitt 4: The Dark Room

Life is Strange är en stark "årets spel"-kandidat. Erik Bergérus tar sig an den fjärde delen och förvandlas till ett vrak.

113

SimCity

Tio år är lång tid. Nästan exakt så länge har vi tvingats vänta på ett nytt SimCity, stadsbyggarsimulatorn som älskas av flera generationer gamers. Nu är återkomsten till sist här – på gott och ont.

21

Simcity

I den ikoniska staden San Fransisco ligger den i spelsammanhang lika ikoniska studion Maxis Games. Vi får dit för att se om deras stadssandlåda är redo inför nästa års invasion av lekglada gamers.

71

The Walking Dead: A Telltale Games Series

Aldrig har en döende värld varit så full av liv och så lätt att älska. Med fem The Walking Dead-avsnitt i ett paket tar Telltale ett järngrepp om GOTY-kandidaturen.

53

The Walking Dead Episode 1: A New Day

Efter flera oinspirerade alster levererar Telltale början på en zombie-saga som mycket väl kan resultera i den bästa episodserien någonsin.

20

Dishonored

En meritlista tyngd av aktade namn som Thief och Deus Ex kan skapa prestationsångest. Den kan också bädda för nya storverk. Vi har kikat på Dishonored och tror att det är på rätt väg.

22

Max Payne 3

Anteckningsblocket darrade nervöst i axelremsväskan men taxin hade redan farit från flygplatsen och jag var med på resan. Nästa stopp; Rockstars kontor i London, och Max Payne 3.

1