Inlägg av Melt

Inlägg som Melt har skrivit i forumet

1

Om det är samma designer som Nemesis kan det bli bra, baserat på ratings

Min prioritetslista vilket jag tycker man bör göra spel på först. Börjar längst ned.

10 . Punisher
Blir lite generiskt om man tänker efter - en story-skjutare? Är visserligen inte insatt i serien på djupet, men det är betydligt mer story än mekaniker, som tillför något till ett actionspel. Lägg spider-man och kanske wolverine som spelbara karaktärer, så har du något, kankse.

9. TMNT
Igen, ja. Kan väl göras riktigt bra som modernt action med valbar MP. Behöver inte vara retro - tänker mig det som de andra spelen på listan, som ett open world RPG likt cyberpunk, the witcher eller AC, fast detta med Coop då upp till 5 pers (4 turtles, en splinter)!

8. Usagi Yojimbo (ligger rätt i tiden ... kanske lite för mycket?)

7. The Preacher (serie-tidningen, inte tv-serien. Tänk dig 3 spelbara karaktärer med olika specialare ... om du inte känner till, gå och skaffa!)

6. Todd McFarlane's Spawn
(Så sköna krafter som skulle göra sig bra)

5. Judge Dredd
Tänk er Mega City One ... och de moraliska valen vid varje brott. Kanske något system för hur man dömmer som Dredd. Och så detektiv-cases likt Batman, men så mycket coolare setting än Gotham. Större potential än Cyberpunk? Art-stylen skiljer sig mycket - ger mervärde.

4. Tarzan
Tänk er settings både i djungeln och i NY, inte bara apor eller bara thugs - det är mixen som gör det.

3. Spider-Man 2099 + Ghost Rider 2099 + Hulk 2099
I eget spel, ja, och egen värld, NY 2099! Tåänk om man kunde göra det barnförbjudet med lagom gore och vad sägs om inslag av cosmic horror och helvetet.

2. Zorro (igen, ja. Ganska oslagbart)

1. Fantomen
Tänk er potentialen här! Djungel, afrika, voodoo, djungelpatrullen, gurran, krafterna - ringarna! Dödskallen! Hero! Devil! Och den försvunna diamanten FFS! Vadå, är den inte baserad på fantomen? Okejdå, men alla tidshopp man kan göra till förfäderna! Fantomenkrönikan liksom. Helt oslagbart.

Extremt lite info. Inte ens på hemsidan. Däreot kan man snabt googla sig till : https://fivem.net/

Rättelse: Runic Games ... runicgames.com ... inte Perfect World.

1