Inlägg av Guaze

Inlägg som Guaze har skrivit i forumet

1
Skrivet av Svanberg:
Skrivet av MrPeters:
Skrivet av Svanberg:

Någon som fått ett confirmation mail?

Men du får det bara om du har blivit antagen...

Jaha! Tack för det, jag trodde att man skulle få ett mail direkt efter som confirmation att man hade anmält sig

Det ska man visst få. Min bror fick en men jag har inte fått någon än. Det lär nog dyka upp förr eller senare

Skrivet av vuze2143:
Skrivet av Hannu:
Skrivet av vuze2143:

Tera kommer att krossa Swtor... I hope, detta spel e WAY för hypat

GW2 kommer smeka allt.

press one, spell, press two, spell....

naaa att random klicka lite för att dps,a lite e old..

tycker Tera verkligen försöker skapa något nytt

Och med skapa något nytt menar du att man måste ha kameran mot fienden, något som man redan har gjort på alla andra MMOs? Det kallas att locka kunder med en gimmick.

Förstår faktiskt inte grejen riktigt grejen med SW:TOR heller. Ser ut som ett dåligt MMO med dialogval som avgör hur nästa mini-instans endast du kan gå in i kommer se ut.

Gött att se Sjow placera så bra!

Är det bara jag som stör mig på att varje sc2-relaterad nyhet är bilden längst upp alltid ifrån innan spelet äns gått beta?

Skrivet av Annanaz:

2 saker

1: "this is a gift to the fans"
Bullshit mjölka en product mer bara.

Kan inte hålla med mer. Gör coop spelbart över live men inte Multiplayer känns som världens jävla största slap in the face.

Stämmer det att de inte gör om multiplayer, utan att de bara släpper Halo:CE banor till Reach, eller hur ligger det till? Multiplayern är inte i orginalmotorn som kampanjen är iaf?

Varför ljuger de för? Det fanns ställen i Morrowind där det inte gick att använda Mark/Recall samt Levitation, exempelvis i Mournhold expansionen. Tror fan jag inte läst en enda sak som är bätrre i Skyrim jämfört med Oblivion/Morrowind.

Jag blev faktiskt besviken när jag läste detta. Ser ut som att de går ytterligare ett steg ifrån Morrowind.

Hmm... PvP med arenor i Diablo 3 såg ut som ett hackigt, kaotiskt och okontrollerat Bloodline Champions typ. Visserligen är det väl en lång tid innan spelet är klart, så mycket kan ändras, men tyckte inte det där såg vidare imponerande ut. Men i slutändan kommer nog Blizzard leverera bra skit endå

Eller mig

Skrivet av Erenthal:
Skrivet av Guaze:

Man kan ju bara hoppas att det lägger in multiplayer, men det är väll antagligen alldeles för mycket begärt ifrån ett spel år 2010...

Du menar förutom co-op och det pvp-läge som redan är inkluderade i spelet och som spelas med andra människor online? Vad vill du ha, team dm?

Jag skulle vilja ha multiplayer som splinter cell (förutom första spelet) alltid har haft det. Om du kalllar 1vs1 med AI-bottar på banan för Player vs. Player är du ganska fel ute. Visst, coop är kul i kanske 2-3 genomspelningar sen ger det inte någon variation längre. För Splinter Cell fans är avsaknaden av SvM som om dom skulle ta bort multiplayer i Halo:Reach och bara ha 2 player coop. Det är bara så skamligt fel.

Sen är det här spelet inte Splinter Cell längre, snarare Rainbow Six. Cover-system, Mp5 som pepprar hej villt. Nått jävla automatiskt-auto-aim-Jack-Bauer mode.

Man kan ju bara hoppas att det lägger in multiplayer, men det är väll antagligen alldeles för mycket begärt ifrån ett spel år 2010...

Det står även att nästa Assassins Creed kommer ha multiplayer
"...and a new episode of Assassin’s Creed®, which will be the first in the series to have an online multiplayer mode."

Visst dom behöver inte ha exakt samma gameplay, men åtminstånde ha kvar stealth och multiplayer.

Äh, det här spelet är ju inte Splinter Cell. Chaos Theory var topparnas topp. Nu går det jävligt fort neråt =(

1