Inlägg av wiklund

Inlägg som wiklund har skrivit i forumet

Fattar inte varför andra pc-användare gnäller på att konsoller håller tillbaka hårdvarukraven. tycker det är skitskönt att kunna köpa ett "entusiast"-gradat grafikkort o känna att det håller i 4 år ist för att lägga lika mycket pengar men där den inte kunde maxa allt som kom samma månad som det var för typ 10-15 år sen.
Gör de ju sjukt mycket mer värt att använda PC

Windows 10 nu hos var fjärde Steamanvändare

Står två poster med Windows 10 64 bit, antar att ni råkat skriva fel och att den övre är win 7.

Skrivet av robbis:

Jag har inte förstått varför man vill ha en steam machine.. Jag kan köpa att steamlink hade varit bra men ska jag vara helt ärlig så spelar jag alldeles för lite spel med gamepad på steam för att det skulle vara värt det. Tror inte på steam machines för fem öre.

Anledningen till varför jag är intresserad av en steam machine är ju för att PS4/xbone är så otroligt oimponerande, de kan bara göra en sak o de e knappt att de gör den saken bra.
Vill ha en central kraftig burk i hemmet som sköter roller som mediastation, spelkväll i soffa, streamingplatform då sambon vill spela något på hennes avsevärt klenare dator. En enhet som klarar allt.
Sen bryr jag mig inte om det är en steam-machine lr en vanlig dator men jag misstänker att det kommer finnas avsevärt fler olika modeller av microPC's när steam machine släpps, is win win.

Se Star Wars: Battlefront i läckra 4K

Meningen i början ser maskinöversatt ut. obegripligt

Kan lätt rekommendera Future Games. Fick jobb under min praktik, ca 1 år med kurser o lite mindre än ett år praktik, lärarna är sjukt duktiga o insatta o frekventa gästföreläsningar från branchfolk samt så är spacebar-eventen (som annordnas av elever på skolan) som funkar som en branchfest väldigt bra för att få kontakter i branchen.

Alla YH-utbildningar kräver en successratio på runt 90% för att få fortsätta hålla igång utbildningen så alla YH-utbildningar som har några år på nacken lär vara ett bra val.

Skrivet av jimsam100234:

Hejsan!
För några dagar sen så började jag få ett väldigt jobbigt problem att när jag högerklickar och trycker på ett av alternativen så fryser sig det alternativet som jag valde. Jag kan få bort den genom att starta upp ett spel och sen stänga av direkt, men det är ganska jobbigt att behöva göra så konstant..
Här är en bild på hur det ser ut.. http://imgur.com/eacyejS
Jag har inte den blekaste aning om varför eller hur det blir såhär, så jag skulle uppskatta alla svar jag kan få!
Tack på förhand

Jag har exakt samma problem. Jag fick det när jag drog in TVn på HDMI. tar jag bort den så har jag inte det problemet. Ingen riktig lösning dock. Kör betadrivers nu men inte när problemet uppstod.

NOOOOOooOOooOOOOO!

Skrivet av Rakoon:
Skrivet av kill455:

Kan vara bra. Lite fail dock att de var så glada över att fiskar gick ur vägen när du simmade förbi dem. Liksom har inte de där funnits i andra spel i åratal?

Fiskar har aldrig ändrat sitt beteende när en spelare är i närheten, men rätta mig om jag har fel.

Trollar? :s

Skrivet av jucke8:

Vafan sysslar dom med? Detta bådar inte alltför gott. Vad mer för dlc's kommer att släppas som egentligen borde vara i spelet från början tro? Och sen att det låter som att dem gör oss världens björntjänst genom att plocka ut något ur spelet och sedan kalla det för en gratis dlc .

En björntjänst är inte en stor tjänst utan en björntjänst är en tjänst man gör någon som i slutändan gör mer skada än nytta. Kan ha missförstått dig.

jag tycker att DoW2s gameplay är avsevärt mer intressant än DoW1. Samt att det är relativt nytänkande. Om ni som stör er på det främst stör er på SP snarare än MP så kan jag förstå. kampanjen i DoW2 var bra repetativt. Jag hoppas att de behåller skalan på samma nivå i dow3.

Chivalry har ju den bästa VOn ;p

Hum.. har de inte en licens för DoW3? Har för mig att jag hört att de jobbat på det iaf

Tycker inte att kontrollerna funkar direkt. Iaf på gta3. Kul att bara köra runt på random men om man faktiskt ska göra något så blir de avsevärt bökigare.

en barnfilmsdrake

heheh lirade precis igenom HL2 + ep's med en polare i coop med coopmodden synergy kan lätt rekomenderas

old news + moralpanik = aftonbladet

Fan va många carebears de va här då. Va ju inte ens en feature som är shockerande. Kan man i mängder av rollspel också. Undrar om det i själva verket har nåt att göra med att spelet är asiatiskt.

lilla changeloggen
känns som om de borde korrläsa innan de skickar ut sånt dock

Jag köpte ju Medal of Honor enbart för att man skulle få tillgång till bf3 betan, blev lite irriterad när ja insåg att betan skulle vara öppen, betalade 500:- för några dagars early access för en jävla beta. GG

The hunt for Gaddafi?