Inlägg av Whip

Inlägg som Whip har skrivit i forumet

Känns rätt. Gamestop, Game osv. utnyttjar begagnat marknaden vilket leder till att utvecklarna får mindre pengar. Inget konstigt enligt mig men folk här verkar gå bananas så fort utgivarna gör något för att få mer pengar.

Skrivet av Fisse:

1. Göra Alliance och Horde mer identiska /check
2. Fortsätta sprida ut alla roller till samtliga klasser /check
3. Fortsätta förenkla bosstaktiker till amöba-intelligensnivå. /check
4. Mindre levelcap för att säkra 10 expansioner till innan man behöver göra en ny grafikmotor /check
5.Mer items med texturer ritade i paint. /check
6.Kopiera alla tradegoods öka stats med 10-10000% och hitta på nya fjantiga namn till dem och öka item level med 20 /check.

Nästa exp efter denna kommer bjuda på en instans auto-qeue som dessutom spelar färdigt instansen åt dig.
Kommer även migrera samtliga klasser ner till en. Alliance och Horde kommer istället få HealerTankKiller klassen som kan göra allt. Lite som Death Knights fast ännu värre.
Skolbussar kommer implementeras så du kan mounta upp och köra runt hela din raid och lola åt alla som inte har köpt 50k guld på IGE och däremed inte har råd med den.

Hatar skiten, ändå är det rätt så roligt >_<

Sånt här gnäll är så kul!:up:

Halo: Reach-betan har dragit igång

"Så, vad väntar du på rekryt?"

En beta-nyckel:(

Känns lite löjligt att 38 anställda ska ha rätt till 500 miljoner $... men vad vet jag. Om Activision har skrivit avtal som säger att IW ska ha det så får Act. punga ut.

Skrivet av Mahone:
Skrivet av NympH:

Dom borde bli stämd själva för att dom gjorde ett sånt brutalt dåligt spel.

Dom ville inte göra MW2 från första början, de va Activision som i stort sätt tvingade dom, vilket kan förklara alla brister i spelet.

Jag tycker de bara är rätt att stämma dom. Activision har ju suttit och hållt på vinsten själv, klart som fan att IW blir förbannad.

Äsch. Att skylla spelets dåliga kvalité på att dom inte ville göra det är bara löjligt. Act. äger väl IW?

Skrivet av Hardboiled15:
Skrivet av Slimebeast:

Hur kommer det sig att DICE själva bara kom femma med så många spelare att välja bland som dessutom utvecklat spelet?

För att de är public heroes.

Hehe "public heroes" är det meningen att man ska ta illa upp om man är en sådan eller?

Ångrar lite att jag inte köpte det för 70 spänn i vintras... Oh well..

CoD är dagens CS, bara det att CS faktiskt är svårare på.. tja i princip allt. CoD visar helt enkelt vilka krav dagens ungdomar har på spel. För mig är dock CoD ett SP-spel, även om den delen inte heller har varit bra sedan 2:an.

Så länge Bioware, Valve, DICE, EA Sports och Blizzard finns är livet värt att leva. Hell, 85%+ av mina spel är från dom.

EDIT: Okej, WaW var ganska bra det också.

Skrivet av Qvisten:

Håller med dig Thanatos84, man gillar bara inte att bli påhoppad av nån med låg intelligens bara för han råkade kände sig träffad..

Sen tycker jag Dice/EA har svikit. Fortfarande en hel del på pc versionen som behöv fixas så kommer de med några såkallat snabba fixa och mappacks som igentligen inte är vad det kallar det, allt bara för de ska verka givmilda. Hoppas de tar itu med det bara..

Att klaga på något som är gratis och frivilligt visar ju hur dum du faktiskt är.

Skrivet av CastorFiber:
Skrivet av Whip:
Skrivet av CastorFiber:
Skrivet av Torandi:
Skrivet av CastorFiber:

Omg, se till att det funkar på de plattformar spelet redan är släppt på innan ni börjar fundera på att expandera!!!

...ffs...

Vad ska det vara bra för? Produkten är ju färdig. Att folk bara kan ansluta till servrarna ibland och att clienten CTD:ar lite då och då får väl anses som acceptabla features?

Varför skriver du som om att alla har problem? Långt ifrån alla har problem, LÅNGT!!! Jag har inte fått varken CTD eller DC inte heller blivit kickad av PB, att söka servrar tar <30s. Om alla, eller äns många, hade haft problem hade det varit en jäkla fart på FZs, Swecs och BFHQs forum.

Då kan vi konstatera att din dator orsakar problem, så.. formatera kanske?

Det är ju, whip, långt ifrån så att jag är ensam om dessa fel - Jag anger dessutom inga fel som utvecklaren inte jobbar på, dvs jag hittar inte på. Det är dessutom så att vi är fem pers som brukade spela COD ihop, alla har vi köpt Battlefield och alla har vi samma problem.

Vi kanske skall formatera våra datorer?
(Mitt liv skulle vara mycket enklare om folk som bytt grafikkort själva slutade tro att de är dataingenjörer...)

Varför skulle du vara underrättad kring dessa problem om du inte upplever dem? Forumdiskussionerna pågår i utvecklarens forum och det saknas definitivt inte inlägg kring dessa problem här på fz.

Det är jättekul för dig att spelet fungerar för dig men för oss med problem hjälper tyvärr inte din spellycka - du blir ett bekymmer först när du tror att allt är bra bara för att det funkar för dig.

Let them eat cake, liksom...

Som sagt, du skrev att "man" har problem, "man". Skriv "jag" eller "jag och mina kompisar".

Formatera kan fixa ditt problem, eller hur?

För att jag läser forum?

Saknas inte inlägg, nej visst men det är fortfarande långt ifrån "många" som har problemen som du beskriver. Om man har varit med i tidigare BF-spel så vet man hur forumen ser ut när det inte funkar för "många".

Att du och dina 4 kompisar har problem ser jag som extrem otur.

Nej jag tror inte att allt funkar för alla för att det funkar för mig, har inte heller skrivit det. Däremot verkar du tro att alla har problem för att du har det om man tittar på ditt tidigare inlägg. Har inte heller påstått att du hittar på problemen.

Skrivet av CastorFiber:
Skrivet av Torandi:
Skrivet av CastorFiber:

Omg, se till att det funkar på de plattformar spelet redan är släppt på innan ni börjar fundera på att expandera!!!

...ffs...

Vad ska det vara bra för? Produkten är ju färdig. Att folk bara kan ansluta till servrarna ibland och att clienten CTD:ar lite då och då får väl anses som acceptabla features?

Varför skriver du som om att alla har problem? Långt ifrån alla har problem, LÅNGT!!! Jag har inte fått varken CTD eller DC inte heller blivit kickad av PB, att söka servrar tar <30s. Om alla, eller äns många, hade haft problem hade det varit en jäkla fart på FZs, Swecs och BFHQs forum.

Då kan vi konstatera att din dator orsakar problem, så.. formatera kanske?

Skrivet av TruB:
Skrivet av Eisenhart73:

På torsdag smäller det! Tagit ledigt både torsdag och fredag. Det blir hårdpress! Kolla in denna trailer på BC2's stöd av Eyefinity och TripleHead2Go! Imponerande! Dice har verkligen tagit med stöd för allt som går. De kan koda till skillnad mot 2K Games och Rebellion *host* Anyway här är url'en: http://www.hardocp.com/news/2010/02/28/bad_company_2_multidis... 8)

så länge dom inte måste göra nätkod, just ja..

Bittra BF2-veteraner är för goa!

Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:

Verkar Coolt men en fråga här :
Vaffö måste man ens göra ett "hardcore mode" tycker folk att det är kul att man måste spreja ett helt magasin i bröstet på en fienden tills man måste dra sin pistol o sätta 5 skott till...som han gör vid 2:24 typ
man kan ju ta mer skada än i MW2 (utan hardcore) o redan där tycker jag det blir mycket

Nää Hardcore FTW

Nu ska jag springa ner till alina o beställa ett 5850 kort e har fått in massor...

Lär dig sikta och sluta spreja r mitt tips:up:

Skrivet av Soldier_Blue:

Det som jag skule uppskatta (men som troligen är totalt omöjligt), är mer realism. Då funkar ju inte balansen mellan fordon och fotsoldater. Om inte, å andra sidan, fältet är såpass stort att det pågår olika strider på olika ställen runtom på kartan där det i ena fallet endast är fotsoldater och i andra fallet t ex endast stridsvagnar och flyg. Dvs en stor karta med mkt folk där det är svårt/omöjligt att förflytta sig mellan de olika striderna förutom när man spawnar.

Hela grejen med BF är ju att man kan stöta på fordon var som helst och då arbeta tillsammans för att ta ut det. Annars kan man ju lika gärna köra utan fordon, men det är inte BF. Det du beskriver låter otroligt tråkigt och långt ifrån BF.

Realism har helt enkelt inget å göra i BF-spel. Spela ArmA, OPF om du vill ha det, alt. framtida Project Reality.

Ska bli kul!

Skrivet av Comkilla:

Haha på tal om att dem har piratat sönder Bioshock 2 då den är mestadels SP än MP..efter dem här siffrorna så är jag på utvecklarnas sida angående piratskydd...
Kollar man på pollen på första sidan så är det mer än dubbelt som har PC än nån annan konsol..så då egentligen borde Bioshock 2 PC ligga högst upp.

Nu har ju inte FZ 9 miljoner medlemmar.. : ]

Satan så löjliga ni är. Hur ofta har man INTE tillgång till internet?

"Då blir det att ladda ner spelet istället" Seriöst? För det första r datorspel ingen rättighet. För det andra lär det inte Ubisoft sluta med det bara för att ett par personer laddar ner istället, det är troligtvis inte er som Ubisoft försöker få tag på.

På tal om bojkott, hur gick det för CoD:Mw2 bojkotten? Inte så jättebra va? Nä, bara snack.

Ser väldigt medelmåttigt ut måste jag säga. Instängt och enformigt. Det enda intressanta verkar ju vara cut-scenes men ett spel behöver mer än det.

Gott om Nvidia-fanboys på FZ ser jag, inte helt oväntat iofs.

Skrivet av b0bl00i:

Blir inget köp på detta, ta bort prone? konsollport luktar det, blir att vänta på bf3.

Om man vill ha högt tempo OCH stora banor måste man nästan ta bort prone. Sen så slipper man ju dolphin-dive också.

Spelet är fantastiskt och behöver inte prone.

Vad folk gnäller! Spelet blir inte direkt sämre för att dom släpper DLC, spelet innehåller redan nu en jäkla massa prylar. Vi vet även sedan länga exakt hur många vapen, kartor o.s.v. spelet kommer att ha vid release. Då gnällde inte folk men nu när EA säger att spelet ska få DLC så är spelet plötsligt ofullständigt.

Inte många dagar kvar nu.

Skrivet av kyostize:

Anet/NCsoft utannonserar Guildwars 2, då kommer självklart blizzard och kontrar med ett nytt wow, Anet annonserar med underwater explorable areas och självklart en månad senare skryter Blizzard med samma sak till wow.
Sen annonserar Anet med event system till gw2 och självklart gör Blizzard samma sak men Anet säger vägrar säga nått om eventsystem och det gör blizzard med för dom har inte en aning om vad det är och därför måste försena wow. HATA BLIZZARD JÄVLA KOPIERAR ANDRA MMOS OCH SEN TA ÅT SIG ALL ÄRAN. Spelat wow en gång i tiden och kommer aldrig nånsin ge blizzard ens en krona igen.

Haha, inte det minsta bitter, lovar.