Inlägg av Jojia

Inlägg som Jojia har skrivit i forumet

5500.... det är inte lite pengar det!

klart att oddsen att vinna ökar ju mer man är med, men det är ju lite mer komplicerat än så. Vem vet hur mycket folk som deltar i tävlingarna, ökar antalet tävlande varje gång så påverkar ju det också chansen. Sen när frågorna är så lätta som dessa var där man med ett par klick kunde ta reda på svaren om man inte redan kunde dem utantill gör ju att antalet som kunde vinna antagligen var nära 100%

Måste ju säga att det klingade illa när man mötte highwaymen med feta glas/obsidian vapen och rustning. Känns bara fel om dom har bättre gear än på sin höjd en chainmail av stål + ett stålsvärd eller normalish båge. Kanske kan man på sin höjd träffa på ett par med lite bättre vapen men det ska inte vara normalt!

Är ju så jävla löjligt. Kan dom inte bara säga om det ska bli en dx11 patch eller inte. Spelat igenom spelet redan så jag skiter väl i det nu. kommer fan inte spela om det bara för att se dx11

Skrivet av Fleshcutter:

Det betyder att Dice har rätten att se vilken porr du surfar

Ellerhur fast jag tror inte det ändå, tillägget är inte aktiverat i chromes porrmode(inkognito) ^^ men ändå, ser lite mysko ut när jag läser det.

Någon som har koll på vad som menas när det står att Battlefield play4free tillägget man installerar har tillgång till ALL data på min dator + alla hemsidor jag besöker? Gillar inte det alls!

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Skoj att många av er gillade texten! Och jag verkar ju inte vara ensam om mina åsikter. Synd och skam att EA:s satsning inte höll hela vägen, Sims-konceptet skulle må gott av nya infallsvinklar - men då måste dom fungera också.

Absolut, skulle ha kunnat vara väldigt intressant med ett medeltida sims spel. Vem vet, med tanke på hur många expansions som brukar släppas så kanske det dyker upp något som åtminstone låter oss spela hur vi vill och låter en fokusera på en familj. Kan ha en linje quests med den gubben.

Brukar alltid testa nya sims spel när de kommer och jag brukar ha kul i några dagar innan jag tröttnar på alla jobbiga saker i spelen. Medieval började bra med en fräsch idé, det kändes annorlunda från vanliga sims spelen som i princip inte har ändrats sedan första sims kom.

Men ganska snart tyckte jag att bristerna blev rätt många och för att inte säga problematiska. Min riddare och bard blev ett par och efter ett par quests så har dom nu 2 ungar. Dom delar alla på borgen och om jag inte vill totalt demolera träningsrummet på övervåningen så måste det klämmas in en hel del sängar i det lilla sovrummet man har tillgängligt.Så bristen med att man inte får bygga själv gör det rätt jobbigt.

Sedan har jag en rätt liten partition för c: och installerar givetvis inte mina spel där. Dock så verkar the sims envisas med att ha diverse spelrelaterade filer i user mappen och en av dom växer och växer (jag tror det beror på hur mkt man ändrar kläder osv men är inte säker) och den börjar nu närma sig 400 mb efter endast några timmar. (the sims 3 filen ligger på över 500 mb) och med allt annat som måste få plats i min C: så får jag nog formatera om och öka partitions storleken om jag ska spela mer.

Så för att sammanfatta så var det roligt en stund tills man insåg hur otroligt begränsad man är med alla saker man MÅSTE göra för att inte ens karaktär ska bli totalt handikappad av alla debuffs. Gör allt ni kan för att inte era sims ska få barn då det skapar enorma problem och vad jag kan se så växer dom aldrig upp ändå och du verkar inte kunna låta ditt barn ärva efter att en av dina karaktärer dött.

Bra försök men fattar inte hur dom kunde släppa detta.

Skrivet av warh0g:

Spelar FPS på PC och konsoll. Konsoll mest för att flera av mina jobbarkompisar inte har någon speladator. Det går utmärkt att spela om än med lägre tempo och inte samma precision som med en mus, men att säga att det är helt värdelöst är dumt.
De flesta som uttrycker sig på det sättet har säkert inte provat att spela en längre tid så man får in vanan. Det var inte lätt att gå från endast tangentbord till tgb + mus back in the days heller

Edit: Har av ovan anledning bokat både till PC och 360 (den där utgåvan som bara har ett pris runt 900-1000kr på webhallen)

Haha ja jösses. Tror jag blev mutad till att vänja mig med musen när jag spelade quake 1. Släppte väl rätt fort men det tog emot i början. Dock så var ju det en övergång till något klart överlägset bara tangentbord.

grymt störande att musiken spelas upp olika i höger och vänster hörlur. Tyckte iaf att det lät som det.

fick lite prototype känsla av den.

Såg väl okej ut men vet inte vad jag tycker om fighterna, rätt ok moves men han rullade lite väl mycket hehe. Sen skulle jag önska att det var lite mer blodigt. Visst så skvätte det kanske lite en snabbis när han högg någon men när han tex stack svärdet genom strupen så var det ingen skillnad.. Nu var ju iof videon pre beta så det kanske inte har gjorts klart ännu, får hoppas på det.

oooooooo blir tokig på att det är så långt kvar till november!!! Riktigt läcker film och måste sägas att spelet såg väldigt snyggt ut!

Första jag kommer ihåg är wolfenstein 3d men det är fan knappt det. Räknar Quake 1 som det första fps som jag verkligen spelade.

Hmm om grafiken verkligen är sämre än DK2 så är det ju ofattbart. Känns som det var typ 10 år sedan DK2 släpptes. Det blir nog att vänta ett tag och se vad det släpps för patchar och sådant innan det köps.

Dungeons

Haha, ja jag måste erkänna att min hjärna försökte få mig att läsa Dungeon Keeper. Om det är lika roligt som dk så blir det säkert ett spel att spela. Spenderade många roliga timmar i min barndom med att tortera hjältar ^^

Alltid lika kul när trådar som nämner Apple urartar i öppet krig mellan fanboys av båda lägren. Har i princip aldrig rört vid en apple produkt men vad jag har förstått så är det hur låst man är när man använder en appleprodukt, och definitivt priset som är det negativa.

OT så tycker jag det låter lovande med tanke på röran som var oblivion. Vi får väl se hur det blir i praktiken dock.

Jag ryser bara jag föreställer mig plågan det måste innebära att spela utan mus. Tappert försök Jakob!

Jag bara måste påpeka att den heta "orchbruden" inte är en orch alls. Har inte spelat klart spelet så jag vet inte om man får reda på vad hon är men enligt henne själv så är det inte en orch

inte startat ännu, börjar vid 19 men jag lär inte kunna prova förens typ 21.

Men jo man var lite ivrig, satt o uppdatera min konto sida ganska ofta tills jag fick inviten, blev lite nojjig när jag läste att mail skulle skickas ut en gång om dagen med aktiveringar och tänkte att då är det nog kört för dagen tills jag kom på att det är tidiga morgon i usa och dagen knappt börjat