Inlägg av Jojia

Inlägg som Jojia har skrivit i forumet

Skrivet av Heggis:
Citat:

the Homefront sequel

Var tvungen att läsa den meningen tre gånger för jag fick för mig att det stog Homeworld..

Ja en uppföljare på den serien skulle vara guld! Satt och klura på den meningen ett par sekunder jag med.

Skrivet av Kharif:

Fick lite läskiga AssCreed vibbar från vad det nu än var han satte in vid armen.

Hoppas verkligen de håller sig till Thief serien, inget slagsmål, smyga utav bara helskotta m.m.

För övrigt, vad hände med THIAF?

Det var ju en dyrk för att pilla upp lås inte helt osmart ställe att ha grejjerna på kanske

Skrivet av GreenEyedFriend:

@axer Aaah juste, det var ny uppdatering till Catalyst häromdagen också!
Kan man nedgradera utan att installera om det?

Off topic: Hur citerar man folk? Är ganska ny här ^^

klicka på citera i övre högra hörnet av posten du vill citera ifrån.

"insert profanity here" gaaah!!!

Ser fram emot detta spelet, ett nytt elderscroll är efterlängtat. Hoppas dom gör det bättre än Oblivion, fanns en hel del saker jag störde mig på det spelet!

Måste också säga att jag blir grymt avis på er journalister som får spela spelet redan nu, även om det bara är 3 timmar så är det 3 timmar mer än jag fått leka med det Vill att det ska bli 11 november imorgon!

Ingen som reagerade på att det smygit in ett typo i artikeln Valutboy, låter som någon bankir ^^

Batman-utvecklarna kan inte förklara pc-förseningen

suck?

Skrivet av kAmaOn:

Har lagt ett par hundra timmar för mycket på Elder scrolls spelen, spelat 3an 4an sedan release (även fallout serien) utan att märka en ända bug som förstört spelet för mig. Ända som har knäckt spelen är när man har lagt in en 30 olika moddar samtidigt. Så jag känner mig ganska säker på nästa. ^^

Enda ska det vara. Brukar inte bry mig men det var så jävla kul skulle dock inte förvånat mig om det var någon ända som var lite buggig i något av deras spel.

Av det JAG har sett av spelet som enbart är videos av gameplay i olika skepnader så förstår jag exakt vad Carl menar. När jag först hörde att detta skulle göras och såg de första cinematics som släpptes så blev jag brutalt sugen. Allt eftersom videos har släppts så har suget minskat. Jag kommer säkert att köpa och spela det men det kommer enbart vara för att jag vill uppleva storyn då jag älskade KOTOR. Jag kan leva med att grafiken är som den är men jag skulle önska att animationerna var mer levande. Det är just det svaga i spel som dessa, jag vet inte exakt hur jag ska beskriva det men jag saknar tyngd bakom rörelserna. Jag kan dock heller inte säga hur jag skulle vilja ha det.

Jag tror nog att jag innerst inne helst av allt skulle föredragit att dom skippat MMO biten och gjort ett singelplayer spel. Hade definitivt inte skadat om det också var co-op baserat med ett gäng kompisar.

Jag vet ärligt talat inte då jag inte testat det ännu, jag hoppas på att kunna testa lite i någon trial eller beta för att se om jag orkar med ännu ett hotkey baserat mmo. Kan ju säga som så att efter att ha spelat WoW så tröttnade jag väldigt snabbt när jag spelade rift betan. Hoppas verkligen att storyn i detta spel lyfter det från same old same old.

Vet inte hur det är för andra men själv brukar jag sitta o pilla med utseendet ett bra tag innan jag börjar spela på riktigt i spel som tillåter det. Lite off topic så hoppas jag att man kan kontrollera utseendet lika bra som man kan numera i Eve. Blev riktigt imponerad av det.

Skrivet av Hymer:
Skrivet av White Moose:
Skrivet av Jojia:
Skrivet av Hymer:

Hmm pc'n är ju död :/

Haha titta igen, plats 1-7 är alla pc.

Någon ser inte ironi i sin mest uppenbara form.

haha ja hur kan man missa det? Sen att det nästan bara är casual bös är ju en annan femma.

Det är alltid roligt när folk försöker vara ironiska på nätet. Det är inte så lätt att alltid se det i text, det är så många puckon i världen som skulle ha kunnat kläckt ur sig något sådant. Vem bryr sig vad som säljs, det är väl några titlar som många köper som alltid säljer, sedan kommer någon stor release och tar över i några månader. Men nu var det ett tag sedan något stort släpptes.

Skrivet av Hymer:

Hmm pc'n är ju död :/

Haha titta igen, plats 1-7 är alla pc. och av 20 titlar så är 10 sålda till pc. Skulle snarare säga att pc är lika stort som alla konsoler tillsammans.

När jag spelade igenom det vid launch så hade det några buggar som jag märkte iaf. Sånt jag störde mig mest på var lådor/kistor som man kunde loota enligt medaljongen men som man antingen inte kunde ta sig fram till eller helt enkelt inte markera. Sedan var det en viss brud man skulle hitta men man inte fick reda på att hon stod vid nedgången till mentalsjukhusets ruiner. Var säkert ett gäng till men detta var saker som störde mig.

Bokserien heter "A Song of Ice and Fire" inte fire and ice!

Varning för Wall of Text!

Väldigt underhållande spel men jag tillbringar allt för stor tid med att vara overencumbered vilket är vääääääldigt jobbigt då man bara kan gå. Det skulle behövas ett par saker för att göra spelande mer angenämnt.

- En storage kista i staden som följer med en till varje ny act.
- Bättre inventory med sorterings funktioner så att inte allt blir så rörigt. Man kan sortera till viss del men man samlar snabbt på sig en hel del formulas, diagras och recipies och alla hamnar huller om buller under samma menu.
- tooltippet som kommer upp när man markerar ett item scrollar extremt sakta så det tar tid att ta reda på vad det har för egenskaper och att se vad ett recept kräver för att göras. Har hört att det går att modifiera så texten scrollar snabbare men det är lite synd att det ska behövas.
- När du handlar och ser något intressant svärd eller kanske ett par nya schyssta brallor så kan du inte jämföra med det du har på dig utan måste gå ur affären, in i ditt inventory, kolla upp vad du har och komma ihåg för att sedan kolla vilket som är bäst. Det samma gäller att du inte kan se om du redan har det receptet eller den boken, du kan ej heller se vilka böcker du läst. Det känns lite som om tanken låg på konsol när inventoryt designades.
- Skulle vara tacksam om det fanns en markering om vad som är norr på minimappen.
- Vill även kunna plocka ur runes ur gear när jag byter upp mig då man hittar nya svärd hela tiden och vissa runes som är bra är ganska kostsamma, antingen i ingridienser eller orens. Den jag föredrar kostar för mig 1200 att köpa rakt av och det är med 20% rabatt.
- Mutagens går ej heller att byta ut så att lägga i en tidig verision av en mutation är väldigt onödigt då du är väldigt begränsad i vilka skills du kan mutera och att lägga i en lesser valfri mutation och sedan plocka upp greater eller om det finns ännu bättre utan att kunna placera dom någonstans måste vara extremt jobbigt. Upptäckte lyckosamt det tidigt så har bara en skill med en låg mutation men jag fattar inte poängen med att ha så mkt skräp mutationer när det är så begränsande att använda dem.

Jag vill dock återigen poängtera hur jobbigt det är att man inte kan lasta av lite extra utrustningar och ingridienser till crafting någonstans. Spenderade säkert en timma åt att GÅ runt i en rätt stor gruva pga allt jag plockade upp, tror jag kom ut ur grottan bärandes på runt 530/300 och jag blev väldigt snabbt overencumbered. Kan inte göra ett enda större uppdrag utan att bli tvingad till att gå eller inte plocka upp saker.

Annars är spelet väldigt underhållande och otroligt snyggt. Har stött på några små buggar som varit lite störande men inget som har förstört spelandet.
Combaten är lite sådär, väldigt knepig i början men när man låst upp lite högre skills i combat så är grupper av fiender extremt lätta. Har hört att det blir svårt snart igen men vi får se.

Valmöjligheterna kan ha extremt stora konsekvenser. Perks får du beroende på hur du spelar och om du inte väljer ett visst val i prologen så kommer du bara kunna bära 250 kilo. Det är en hel drös med perks man lätt missar men denna är nog den värsta för mig som den packråtta jag är. Som tur var så valde jag rätt och fick den. Annars är det väldigt svårt att öka kapaciteten för att bära mer. Det finns ingen "strenght" skill man kan lägga poäng på utan vad jag sett hittills är det typ handskar med +5 och +15. Antar att det finns lite mer sådant men inte stött på det ännu.

Säger det dock igen. Det är ett väldigt roligt spel och jag har spenderat säkert 30+ timmar på det hittills och har (tror jag) två acter kvar. Jag gör alla sidequests jag hittar och utforskar miljöerna grundligt, vet dock att jag missat vissa saker ändå.

Jag gillade videon, även om man inte fick se så mycket från spelet så lyckades de med att få igång mitt intresse igen. Texten som stod var ju väldigt intressant och musiken som spelade passade bra och höjde stämningen. Vi får se hur spelet ser ut när det väl släpps dock. Har inte fastnat i något mmo på en hel del år nu, kan ju hoppas att detta kommer lyckas.

Skrivet av TMO_KOTOR:

Tycker personligen det är fult att ta betalt för alfa- och beta-versioner av spel.

Nja du betalar ju en mindre summa för alphan och betan än vad hela spelet kommer kosta när det släpps, Tycker det känns bra att jag köpte det under alpha och kommer ha tillgång till alla updates tills spelet slutar utvecklas.

Edit: Attans, så går det när man är trött och inte ser att tråden har 2 sidor. Aja nu är det väl förklarat och svårt att missa

Instämmer med att det alltid är kul att läsa om hur bra det går för Minecraft. Det roliga är ju att det startade så enkelt och blev så sjukt stort helt oväntat. + att det är ett roligt spel skadar ju inte. Väntar nu dock på lite fler uppdateringar innan jag kikar in igen och ser vad som pågår.

Spana in krigaren i D&D Daggerdale

Om detta är vad man kan förvänta sig så är jag inte direkt intresserad.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Jojia:

5500.... det är inte lite pengar det!

PSP + Smartlur blir ju en skvätt till, men det är ju ändå en bra summa stålares.

Haha ja jag tänkte på det men jag återkommer alltid till hur mycket dator jag kan få får så mycket pengar. Nu kanske man inte kommer så långt på 5500 med en speldator men det är en god bit på vägen!