Inlägg av Nhojsli

Inlägg som Nhojsli har skrivit i forumet

1
Skrivet av Amilo:
Skrivet av Ender:
Skrivet av Amilo:

Idetorka? Visst låter Demon Hunter skoj men att ta tillbaka gamla grejer hela tiden känns bara som depserata försök till att få tillbaka gamla spelare som ALLTID gråter över hur dåligt allt med wow är nu för tiden och hur mycket bättre det var i TBC.

Fast som det låter så är det mycket Lore vi får ta del av, samt en naturlig uppföljning till WoD som det ser ut. The Burning Legion har ju alltid varit roten till allt ont i WoW, så varför inte utforska anledningen till dess existens och ta slut på hotet en gång för alla?`
Tycker det låter grymt att vi får veta var som hände Illidan efter att han var slagen vid The Black Temple, samt mer story om vad som hände Gul'Dan i både vår tidslinje (borde ju nämnas tycker jag) och den "nya".

Ifall du tyckte det var ett "desperat" försök" att få tillbaka gamla spelare, titta på hur det gått när de gör något innovativt som Pandaria eller Cataclysm. Bara massa gnäll...vilket aldrig verkar upphöra.
Folk måste inse att WoW som en gång fångade våra MMO-hjärtan aldrig kommer tillbaka, och att det handlar mer om att vi spelare förändrats än att spelet gjort det.

Bittra människor som sitter och knarrar i gungstolen muttrandes: "det var bättre förr..." Ring a bell?

Min poäng är att vad de än släpper så kommer gnället aldrig sluta. Blizzard pumpar ut expansioner för fortsätta hålla guldgruvan vid liv. Glöm inte hur hypat WoD var men det var mindre lyckat.

Måste säga att WoD var den bästa upplevelsen av alla expansioner för mig (kört sen vanilla betan) där blizzard verkligen försökt. Dock blev det ju lite tråkigt att leka bonde och vara avskärmad från andra spelare i sin Garrison efter ett tag.

56k någon?

1