Inlägg av delli

Inlägg som delli har skrivit i forumet

Gz määän!

Skrivet av Johan Lorentzon:

Tror det är pandemin som hinner ikapp dem, som alla andra spelföretag. Anställdes ju en jävla massa folk då, men nu finns det inte arbeten för dem längre. Ser det hos mina vänner som jobbar med spel, alla spelföretag, stora som små skakar och säger upp folk.

Ganska generellt just nu att man säger upp folk. Hann var på mitt nya jobb i 3 månader innan en ”omorganisation” kom där 10% fick lämna. Samma sak på mitt gamla jobb där det också är omorganisation. Har inte med pandemin att göra utan inflationen.

Serien dog ju i förra säsongen rejält. Svårt att se hur någon/något kan rädda den. Första säsongen är i min mening den bästa sen blev de bara massa fokus på kvinnor och relationer samt intriger. Jag vill ju se slakt av monster :/

Skrivet av Belgaar:

Jag minns den gamla goda tiden när man köpte ett spel för 599 eller 699 och expansion senare för några hundra så hade man ett komplett spel.

Idag är det tusentals kronor som gäller på microtransactions, boosters, nycklar, månadsprenumerationer och mera inventory i mmo, pay2win, skins till cs, card packs kortspel, cosmetics, fortnite, street fighter etc.

Man köper ett spel för 700 kr idag för att få en licens till att spendera tusentals kronor i spelet för att kunna spela ordentligt,

Detta är anledningen att jag börjat gilla Nintendo mer och mer igen. Dom släpper färdiga spel där man inte måste spendera mer pengar i hög utstreckning i efterhand. Till skillnad från många andra spel och spelföretag. Dessutom får dom många priser för att faktiskt göra bra spel.

Köpte D4, spelar D4 än, köper jag en massa skins å skit? Nej. Spelar jag det än? Yes

Men jag förstår dig, spelen var bättre för när de släpptes och var kompletta.

Epic lär få skit efter deras event med Eminem

Insåg hur mycket roligare D4 blev när man bara kör HC.

Skrivet av Wakkaah:

Det hade varit kul!

Do it

Krav från läsarna

Spel är den enda produkt som får släppas utan en rejäl QC. Ja förutom Toyotas elsuv samt några återkallningar hos Biltema
Men tanke på hur många som jobbar på det osv så borde spel ha högre kvalite.
Släpper liksom inte en film som dör efter 20min.
Metallica släpper inte en skiva som måste återkallas och uppdateras.
Sen kan jag tycka att förbokningar kan ha sina fördelar också som att ge en hint om release. Tyckte D4 blev bra så sätt (upplevde inga köer).

Skrivet av Xzander:

”Sådan är kapitalismen”

Sådan är utvecklingen. Man har ju sett det inom all industri sen när den kommer till skrivbordsjobben så blir det livat.
Testade faktiskt AI på jobb men det funka inte

Hoppa med en ny cykel en gång i tiden, med flipflops. Tyvärr var det en downhill med ganska många grova skruvar, jag landa inte helt hundra och skar upp halva framsidan av underbenet på högerben
Var rätt coolt, gjorde ont men syntes inget så tänkte: gött, lycka!
Sen kom det ett minimalt fint rött sträck sen sprack hela skinnet upp å forsa blod
Sprang in i cykelbutiken å fixa med handdukar å skit sen in till akuten. Good times!

Dela konto PS5

Hej Bullen,

Jag har ett PS5 där jag har mitt konto, mitt konto används av mina barn som inom sin tid kommer få varsitt PS5.
Problemet e att den äldsta köpt lite skins till sig i Fortnite. Frågan är egentligen:
Om jag köper ett PS5 till honom, kommer vi kunna använda samma konto samtidigt tex?
Eller kommer han loggas ut när jag loggar in på mitt?

Skrivet av Soulless:

Vad menar de är problemet med AI? Om AI kan ersätta människor för att t.ex. skriva dialoger så är det väl inte konstigare än att maskiner ersatt hästar, som i sin tur ersatte människor för allehanda olika arbeten. Som ett av många exempel.

Jag frågar seriöst, är inte insatt i ämnet och vet inte vad frågan handlar om.

Blir ju så, när kontorsråttorna nu blivit hotade av maskiner. Innan har ju många arbeten blivit ersatta eller fått hjälp av maskiner. Kanske inget de (manusförfattare osv brytt sig om), fast när elden nu står för dörren så blir de ju genast liv.

Gillade ju kritiken som framfördes mot Kristallen här i Sverige att ingen bakom kameran från pris. Kristallen är ju en kopia på Emmy där pris delas ut till de bakom kamerorna också och där svenska personalen bad de som skulle till Kristallen bojkotta typ men de sket kändisarna i

Tror i framtiden att man kommer kunna generera sin egen film, med skådisar osv. Kanske blir det så att skådisar egentligen bara blir röstskådisar?

Viaplay samt Netflix, är höginkomsttagare i familj så får dra det lasset

Hoppas nån lyckas modda över det till PS5

Hade nog försökt reklamera direkt istället, brukar ju bli att butikerna får göra det ändå.

Skrivet av jonis:

Jag är inte förvånad. I ärlighetens namn är Diablo IV inte ett särskilt kul spel, och det säger jag trots att jag och en polare fortfarande harvar oss fram mot lvl100 i S1.

Hur tänkte Blizzard med den sega XP:n? Det krävs i snitt drygt fyra Nightmare dungeons som är [[din lvl] - 51] ++ per level (mobs måste vara tre nivåer högre för max bonus och upp till 10 nivåer över för rimlig fart). Det finns inget annat vettigt alternativ. Första 50 levlarna skalade världen oavbrutet så man aldrig fick känna en successiv utveckling, men nu i World Tier III och IV är världen låst till en viss lvl. Det gör att Nightmare Dungeons är det enda du kan göra för att fortsätta levla, och segt går det.

Diablo IV känns tyvärr som det mobilspel man befarade, och jag tvivlar HÅRT på att Blizzard ens spelar själva.

Nä jag spelar själv harvar runt 60+ men som du säger grottorna skalar ner sig till 55 = ingen exp utan måste köra nightmares.

Dog denna tråden eller?
Finns FZ klan fortfarande?

Längesen man hade så här bra resultat!
Jag e bäst!

No thanks

Slutat spela d4?