Inlägg av anon41152

Inlägg som anon41152 har skrivit i forumet

Klarade det nu! Tack för snabbt och bra svar!

veg. till mpeg?

Tja!
Håller på att göra en film i sony vegas pro 8. När jag sedan ska spara filen så kan jag bara välja veg och aaf som filformat. Då kan jag t ex inte spela upp i windows media player. Jag kan vell då heller inte lägga in på youtube? Finns det något program där jag kan konvertera till mpeg, avi osv?

Tack på förhand! // JoYeah

CoD 4 Mods Pc.

Halloj.

Hade tänkt att installera lite mods till mitt Cod4. Nu är bara problemet att jag inte riktigt vet hur. Jag vet heller inte fall det finns något mod som man kan använda i multiplayer. I så fall skicka gärna någon länk. Nu menar jag både olika vapen, färger banor mm. Förklara gärna lite smått!

Väldigt tacksam för svar! // JoYeah

Fraps eller något annat?

Tjenare, jag har hört att fraps är ett bra program att filma med, men har däremot kompisar som använder det och får lagg när de kör cod4 och filmar samtidigt. Finns det något annat bättre? Och vad rekommenderar ni?

Tacksam för svar! // Joyeah

ska kolla upp det

Haha jag är inte så insatt i det där, men jag vet att han fick det som kostar pengar i alla fall

Nej, man får med extra banor. Men dom kommer ändå med i den senaste patchen (1.7)

Haha, min bror fick det gratis xD

Okej Japp det lär ju finnas. Men jag tycker bara att det är rätt krångligt då det finns så mkt annat man kan göra i programmet

Tack! jag har fixat sony vegas 8. Är ganska krångligt men ska försöka Däremot finns det något program där man bara klipper ut delar från videon? Eftersom att jag filmar hela tiden medan jag kör så vill jag bara ha de bästa delarna förstås.

Cod4 Video?

Tjabba.

Hade tänkt att göra en cod4 video.
Jag undrar bara vad man ska använda för program för att klippa och sätta ihop filmsnuttar med varandra. Vad ska jag använda?

Tack på förhand!

Jag har också Fraps ochjag hade tänkt att göra en cod4 film med olika klipp där jag spelar. Är det kanske svårt att spela in på ett sånt bra spel?

Cod4, klan?

Tjenare!

Jag har funderat lite på att joina någon klan på cod4, men jag vet inte vart jag ska hitta någon.
Jag söker någon klan där åldrarna ligger på runt 15 år.
Tacksam för tips!

//JoYeah

filma medans jag kör?

Tjena, jag skulle vilja filma medans jag spelar cod4 på mitt xbox 360, men jag fattar inte hur man ska göra? Tacksam för hjälp!!

Jag har kunnat spelat utan problem ett tag, men nu helt plötsligt så varje gång jag startar betan så kommer det upp: Can not connect to online service. Någon som har samma problem eller någon som har nån aning om hur jag skulle kunna fixa det?

okej ;P

har testat betan, det funkade perfa! men på betan är skillnaden att det bara finns färre banor?

Hur?!

Tjenare, jag håller på att försöka bli medlem på callofduty.com men jag vet ej vad jag ska fylla i på "andra delen" (Profile Data). Jag vet ej vad jag ska fylla i på: web site URL:, aim:, Yahoo messenger: och på ICQ: ?? snälla hjälp, vill ha CD key till waw betan! Alltså om man inte har något av dom? eller kan det vara något annat fel?

Okej! Vilken hemsida?

Okej, men finns det något sätt man kan göra annars? förutom att köpa vista såklart.