Inlägg av anon41152

Inlägg som anon41152 har skrivit i forumet

Never Back Down dualtage

Tjenare! Upplagt en trailer på nFsxProDuction's kanal. Kolla gärna på den och lägg till en kommentar!

http://www.youtube.com/watch?v=7Zc6vNMwkoc

Dazzle Dvc 100

Tjenare!

Hade tänkt att köpa en dazzle. Den som jag har tänkt att köpa är dvc 100 som jag hört ska vara bra. Nu är bara frågan vad för sladdar jag behöver köpa för att kunna filma när jag spelar på mitt xbox. Sen skulle jag gärna vilja veta fall det är ett bra val? Jag har även sett att det finns en röd och en vit. Är det någon skillnad på dom?

Tack på förhand! / JoYeah

Haha men det var värt ett försök xD

kung fu panda mot gta IV?

K: GTA IV, xbox 360

Tjenare! Har precis skaffat mig ett xbox 360. Jag är nu sugen på ett GTA IV till det men har inte lust att lägga ut pengar på ett nytt då det är ganska dyrt fortfarande. Är det någon som har ett liggande skulle det vara till ett stort intresse!

Tack på förhand! // JoYeah:up:

Jag har precis köpt ett nytt från mediamarkt. "Demodemo" säljer du spel styckvis? I så fall, vad tar du för dem(Styck)?

...

AVSLUTAD

AVSLUTAD

Okej. Men om någon vet vart man kan köpa en sån sladd skulle det vara väldigt snällt om man kunde få en länk.

När köpte du ditt xbox ? är väldigt sugen på köp!

Skrivet av joyeah:

Nu kommer vi till nästa problem. Jag har funderat på hur jag ska få ljudet att fungera om jag ska använda mina Logitech X-230 högtalare?

För att använda högtalare/hörlurar med 3.5mm-kontakt tillsammans med VGA-kabeln krävs en adapter av detta slag. Du borde ha fått med en sådan tillsammans med dina Logitech X-230, annars kan de vara lite kluriga att hitta.[/quote]

Ännu ett problem. Köpte högtalarna av en kompis så jag fick inga tillbehör eller liknande... Finns det något annat sätt att få ljud?

Nu kommer vi till nästa problem. Jag har funderat på hur jag ska få ljudet att fungera om jag ska använda mina Logitech X-230 högtalare?

Då vet jag! Det skulle även vara snällt om man kunde få en länk med ett xbox som ligger på runt 2000, alltså ett pro (om det finns).

Skulle denna sladd fungera på min skärm som är en :
http://www.pixmania.se/se/se/934859/art/asus/tft-skarm-19-wid...

vilket xbox 360?

Halloj! Hade tänkt att köpa ett xbox 360. Men jag har inte råd med elite. Har kollat på arcade och premium. Varför jag köper boxen är för att jag vill spela cod4. Men då är frågan om minnet räcker med att ha ett arcade? Om jag bara ska spela online.
Jag hade även tänkt att använda min datorskärm till boxen. Vad är det då för kabel jag ska köpa?

Tacksam för svar! // JoYeah

video till sony ericsson walkman?

Tjenare! Skulle vilja lägga in videos (filmer) på min mobil. Det är en w980 så det lär fungera. Men vad ska man använda för program för att konvertera?

Tack på förhand! //JoYeah

Internet problem!

Tjenare. Har fått ett problem med mitt internet. Problemet är att bara helt plötsligt medan jag är inne på firefox så bara står det "klar" och då när jag testar att byta hemsida så fungerar det inte. På vanliga internet så blir det bara Webbsidan kan inte visas. När jag sedan "reparerar" Eller inaktiverar internet och sedan sätter på det så fungerar det. Men då varierar det på hur länge jag kan hålla på tills jag får samma fel. Allt från 30 sek till några timmar. Mitt internet blir även segt. Jag har testat med både sladd och trådlöst men det blir samma fel. Vad är felet? Kan det vara något med brandväggen?

Tacksam för svar! // JoYeah

Tack så mkt för svaren!

Cod4 Montage!

Tjenare! har lagt upp ett cod4 montage på youtube som ni gärna får ta en titt på! Det är inte det bästa jag gjort men la in den som ett första test. Ett till montage är även på G!

länk:http://www.youtube.com/watch?v=sLLaBlF8Blc

Kommentera gärna!

Okej jag ska!

Okej, men hur hittar jag dom?