Inlägg av mantis87

Inlägg som mantis87 har skrivit i forumet

Skrivet av ecHo!:

1/3 är nog att ta i. Har inte stött på några uppenbara fuskare i cs2 än. Spelar ju inte 40h i veckan men snittar väl 8-14 matcher i veckan och ligger mellan 15-20k i premier. Spelar dock BF5 fortfarande och där är det en annan historia.. Där får ibland sitta och hoppa mellan servrar för att hitta en utan fuskare. Däremot tycker jag mentaliteten folk har är lite tråkig. Så fort någon är någorlunda bra på ett spel så är det fusk. Det är som att man tror att man tillhör toppen i alla spel och kan inte för sitt liv förstå hur någon kan vara bättre. Jag förstår att fusket är en bidragande faktor till att folk fuskanklagar till höger och vänster. Men snälla tänk på att hur bra ni än är så finns det alltid folk som är hästlängder bättre.

Känns som den här mentaliteten är extremt hög just nu. Spelar dota2 mycket och de har gått ifrån att man ser 1 fusk anklagelser i månaden till var 10 match minst,
Spelar overwatch 2 en del och samma där

Spelat runt 60 timmar solo och mp, skill systemet känns bra dock önskar jag mer skills för varje specialisering.
Mp känns kul då man kan relativt lätt byta build, dock sync och att man fastnar med skills kan vara väldigt irriterande.
End game är okej känns som bra progression men monster densiteten kunde vara bättre ibland jättebra och ibland flera skärmar mellan, lootfilter och slippa identifiera föremål stort plus.
Crafting systemet är nog bland det bästa inte för komplicerat men mycket potential,
Referenser 6k timmar i poe och väldigt mycket d2 när jag var ung.

D3 är ett bra spel, dock tycker jag det var bättre i början, tycker inte om spel som slutändan blir dö på 1 hit eller cc tills dom dör. Hoppas D4 blir bra men väldigt skeptisk då jag fördrar HC, PVP+HC nej tack.

Ser ut som ett bra år för fighting spel både Street fighter 6 och Tekken 8, hoppas släppet till PC blir samtidigt som konsol och crossplay.
Har varit lite dåligt med stora fighting spel på senaste Guilty gear strive var bra men inte riktigt mitt typ av fighting spel

Skrivet av Winzi:

Jag hoppas, jag gillade verkligen den gameplay som visats.
Ett riktigt alternativ till MH behövs så det blir lite eld i baken på capcom att fixa ett nytt world i samma stuk som Rise (iaf när det kommer till mp istället för det ruttna system som World har).

Rise MP system är sämre, World är ett steg bättre men långt ifrån bra

pathfinder:kingmaker, total war: warhammer 3

Dota 2 12k
POE 7k

3an har inte levererat men Immortal Empires ger en hopp

Skrivet av Tnekmeister:

Heroes of Might and Magic 5. Spel-hjärtat blev brutalt misshandlat av den. HoMM 4 är inte alls lika bra som 3:an men var ändå spelbart.

Spelade igenom 4an och 5an förra året.

4an är väldigt bra men att jämföra det med 3an är det svårt att se dom ens på samma nivå.
5an blev det värre, men tycker de var helt okej.

Dota 2: 8123.4h
Path of exile: 1719.2h
Ultra street fighter 4: 390.7h
Ultimate Marvel vs Capcom 3 187.5h

Om ni vill se mer streamde legendoftotalwar dom igår finns på hans youtube

Jag tycker dom ska behålla vapen system men ändra hur länge dom håller tex träsvärd 15 slag, kopparsvärd 30 slag, järnsvärd 40 och självklar ska du kunna reparera dom.

Det behövs finnas mer på kartan eller gör den mindre.

Dom 2 jag ser som det viktigaste att förbättra

Ovanligt att sommar eventet drog in mer än vinter, brukar vara tvärt om

Skrivet av mrFluffy:

Hot seat hoppas jag! ☺️

Nej dom har online lobby med ranking å allt i horns of the abyss väldigt lätt å hitta matcher

Heroes of might & magic 3 med horns of the abyss mod

Skrivet av Azureye:

Det är lite därför jag tycker att de kunde ha använt ett annat namn. Jag förstår givetvis varför dom valde Baldur's Gate 3, med all hype det automatiskt skapar, men eftersom det är så annorlunda från tidigare i "serien" kunde de gjort spelet kring en annan stad (som vi sett i Neverwinter) eller annan region (typ Icewind Dale). Kanske inte Darkhold: Sunset Mountains Picnic Adventures, men ni förstår vart jag vill komma. Nu har det iofs en del med att Wizards of the Coast kanske har ett finger med i spelet, vad vet jag?

Jag håller med, varför kunde dom inte använt ett annat namn.
Återuppliva gamla spelserie säljer ju bra, Baldur's gate 3 är inte ett Baldur's gate spel. Baldur's gate 3 kommer nog vara riktigt bra Divinity 1-2 har varit väldigt bra både story och combat.

Har haft koll på Solasta sen i Oktober ser väldigt lovande ut, negativ till att köpa Early access precis som Baldur's gate 3. Precis som det beskrivs så är jag orolig om Solasta kommer bli klart

Skrivet av Hipshot:

Ja, det finns ett stort hål där, det finns i princip inga bra "homm" spel längre, city builders och dylikt räknas inte in. Tyvärr så kan inte ens de nya heroes spelen fylla detta tomrum, eftersom de har blivit shabbiga produktioner av välmenande utvecklare från öst med för få resurser.

Ubi behandalar IPt styvmoderligt för man vet inte vad man skal göra med det. Ubi har ett fantastiskt IP i hela Might and Magic där man kan göra ett stort RPG som skyrim eller mindre produktioner om man så vill.

Provat spelat Horns of the abyss?
Rätt stor online community och utvecklas fortfarande ny faction ska komma snart

Dota 2 7850
path of exile 5534 (körde på deras egna klient i början så närmare 6000)
street fighter 4 960

titeln borde vara EA låter dig se hur mycket fifa points du bränt i Fifa 21

10/10
Du är krigsherre över både Total War och det här quizzet.
Sannolikt heter du Joakim Bennet.

Första som jag kände mig säker på nästan alla frågor