Inlägg av Frisell

Inlägg som Frisell har skrivit i forumet

Guardians of the Galaxy? svårt kul spel. High on Life kanske, fast man kan nog diskutera om det är ok för 13-åringar.

Min högst personliga åsikt(efter 3 beta-perioder):

- Med druiden känns det som du bär på ett kylskåp och rätt nödig... No fast moves Mr!
- Babben Larsson åldras som vin. Baba rockar late game.
- för mig kändes de resterande klasserna bättre pga mobility. Necron har nog ingen mobility skill iirc, men känns ändå rörlig, men det kan vara minions som tankar och inte att själva Phil har nyare Nikes

För mig står det mellan de 3 snabbare. Efter första betan(årsskiftet) sa jag direkt ROGUE!

Men nu är det kluvet...

Personligen kör jag alltid normal men ser absolut inte ner på någon som kör easy. Som nån tidigare nämde så blir det normal för jag tänker att det är så utveckaren har tänkt sig upplevelsen.

Skrivet av Elle:

Hej!
Såg ett par andra trådar angående ny TV, men hoppas det går bra att jag gör en ny.

Jag funderar på ny TV då min gamla är närmare 12 år nu och har fått en vit rand. Jag spelar en hel del på PS4/PS5 och switch dockad till TVn. Jag undrar om någon har erfarenhet av hur bilden blir uppskalad från 1080p? Blir det suddigt? Någon hyfsad TV under 10 000 (min budget är dålig ) som får bra bild trots att det skalas upp?

Tack på förhand!

Själv är jag svårt kåt på en LG C2 (42" för min del, ska ha den som monitor till datorn). Den har varit nere på ~8400kr om jag minns rätt. Just nu ligger den dock på ~13.5k. Jag har den bevakad på prisjakt och kommer nog köpa när den dyker ner under 9k igen. OLED, HDR 10 och 4k@120Hz. MUMS!

sköt från höften, men det borde varit norr om 50h iaf. Stressade absolut inte igenom spelet. Ser verkligen fram emot TotT men hoppas dom har fixat till vapen durabilityn

Jag har noll koll på hela Potter grejen men köpte spelet för att det såg kul ut. Lät hatten bestämma och då blev det Ravenclaw. Svarade dock i den här omröstningen innan jag köpt spelet, så min röst ligger på "vet ej"

cool. Testade lite igår i knappt en timme och var ganska likgiltig men jag kanske får ge det lite mer tid då.

Vet inte varför jag gillar't, men jag gillar't! Dbrand verkar rätt roliga tbh. Hoppas på fler roligheter!

soft! @Wakkah, kör du på pc med win11 och Direct storage?

Ja, cred till dom för hanteringen av nedläggningen! Jag köpte ett fullprispel(PGA Tour 2020) som jag skulle spela på mobil/platta. Det funkade helt ok, men jag glömde bort det lite och hade väl ca 45 minuter spelat när dom meddelade att dom skulle lägga ner och betala tillbaka. Tackar!

Skrivet av Lauchen:

Kul, det är man ändå lite sugen på att testa även om jag nog inte skulle köpa det.

Ja, skulle nog aldrig betala för just det spelet. Kan bli att jag testar om jag blir uttråkad. Fortfarande kul med fler spel!

Dom "råkade" väl nämna Shadow Warrior 3 i en notifikation oxå? Får se när det dyker upp.

Skrivet av Tomas Helenius:

Behövs inte, men som flera påpekat intresserar den vissa och det är svårt att hitta ämnen och vinklar som passar alla. Och det är förstås inte det fetaste vi skrivit om genom åren, men så blir drt ibland.

I still love you Tompa <3

Jag har bara sista bossen kvar i High on Life. Sen blir det tillbaka till Miles Morales som jag har tagit en liten paus ifrån. Är väl 65-70% igenom mitt 100% försök.

Mina största turn-ons är Zelda, Suicide Squad och Diablo 4. Det kommer bli beslutsångest om vilket spel som ska spelas först. Tror jag köper Zelda på release, D4 är redan bokat. Väntar nog med Suicide Squad då jag misstänker att det kan ha droppat lite i pris när jag känner mig klar med Zelda och D4(säsong 1).

Skrivet av laban005:

Verkar ju tyvärr vara väldigt liten del av världens befolkning som brytt sig om det negativa, skulle nog tro det var lyckad sportswashing. Kostade pengar men är ju inte ett bekymmer och det de ville få för investeringen fick de alltså troligtvis tillbaka.

Ok, sista inlägget i denna tråd då det börjar barka utför, men väg plånböckerna mellan de som har kunskap om situationen i Qatar och de som inte har istället för att kolla på mängden människor.

Skrivet av Sisyr:

Fan vad snabb du var då, redigerade mitt inlägg medan du svarade! Men ja, det törs jag nog påstå att man lyckas med. Vi klagar gärna här i väst men faktum är att turistnäringen i Qatar och dess likartade grannländer skjutit i höjden något oerhört de senaste 10-15 åren och trenden tycks enbart fortsätta samtidigt som dessa länders företag nästlar sig in mer och mer utomlands.

Det handlar ju heller inte om att folk plötsligt ska börja acceptera Qatar på ett annat sätt bara för att man håller i VM, utan det är ju bara ett led i en väldigt långsiktig plan.

Möjligt. Och du får en cyberkram. Jag är absolut inte ute efter nått internetbråk. Jag ville bara ventilera min åsikt. Nu inser jag att vi börjar närma oss politik, så jag tror den här frågan får bestå. God jul <3

Skrivet av Sisyr:

Det är som sagt i första hand sportswashing som är Qatars syfte, men FIFA räknar med att VM gick plus med över 70 miljarder kronor så emirerna behöver nog inte våndas över ekonomiska problem heller.

Men lyckades man med det? Återigen vill jag betona att jag antar och inte har fakta, men det känns som Qatar inte vann popularitet utan snarare tappade.

Skrivet av Mirage:

Monetärt spelar det inte så stor roll för det landet. Men de fick en jävla massa "gratis" PR och kunde utnyttja sina slavar att bygga skrytbygget.

Jo, men du skrev "storkosing" vilket ,i mina ögon, syftar på pengar. Jag antar även att "all PR är bra PR" inte funkar här då väldigt mycket i media har handlat om just (avsaknaden av) mänskliga rättigheter.

Skrivet av Tomas Helenius:

Jag har bara en sak att säga: Charity Joy.

Skönt namn. För mina skumma tankar mot Bondfilmer med karaktärer som Christmas Jones och Plenty O'Toole. =D