Inlägg av Lith

Inlägg som Lith har skrivit i forumet

Skitsvårt att välja mellan GladOS och LeChuck men väljer den sistnämnda då han är äldst (och dessutom död)

Skrivet av Alienshade:

Låter som att det kan bli något som är värt att se. Gillar när skräck är lite annorlunda SF (Aliens,The thing osv) skräck tex. Men "normal" skräck är annars inte för mig.

Då borde H.P Lovecraft's verk passa dig perfekt

Var Kalaspuffsexpressen (Amiga) Svensktillverkat?

Lär ju ha svaret på detta innan jag lägger min röst 🥳

Pinball Dreams & alla deras pre BF spel var rätt bra men Pinball serien var fan otrolig (och bäst). Bra jävla grejjer och tumme upp och heder för er minnes kapacitet

Kör igenom detta spel nu i väntan på vad som komma skall men det känns bekant men det är ändå inte Max Payne på något sätt, vet inte om det är miljöerna eller att man ska söka skydd och avvakta vilket aldrig var Mr. Payne's starka sida. Man vill kasta sig fram i slow-mo (Dredd referens, jadå) och se hur kulorna viner fram och penetrerar.

Det är det som är Max Payne och Max Payne 3 får på något sätt duga även om det körs via Steam och -console inte fungerar så jag liksom Max inte chansen att fuska mig igenom livet med ett God kommando. Max Payne är PC'ns Mario och inte Duke Nukem (för det är inte ens ett riktigt namn) och all heder åt våra Finska grannar som gett oss Alan Wake och framför allt Max med sitt mörker, sitt supande och sin trasiga själ som vi får bekanta oss med, snart får vi det i en fräsch version och det är den jag ser fram emot.

Nu ska jag traggla vidare i den Brasilianska undre världen med all dess skit, enda fördelen där är att det inte snöar...

Det ska bli kul att se vad dom nya versionerna får för betyg. Tycker att en 4'a var lite väl svagt när man blickar 23 år tillbaka och får jag tilläga ett "first" så blir jag glad

Blade Runner som Westwood släppte var en sjujävla höjdare

Limpskiva av märket Skogaholm
Smör och ett par ostskivor
Doppa i valfri varm chokladdryck

Diskussionen är härmed avslutad

Tar man bort möjligheten att spela en titel så tycker jag man borde ge ALLA som köpt titeln pengarna tillbaka.

Alternativt släpper man ev. Server mjukvara fri

Förhoppningsvis lite Call Of Cthulhu via startplaying.games och Roll20 alternativt Guardians Of The Galaxy (Tack för veckans gratislir Epic)

Edit: Det vart Call Of Cthulhu via Roll20. Fy fan vad skoj det ska bli att spela riktigt rollspel online igen 🥳

1. Half-Life 3
2. Half-Life 4
3. Half-Life 5

Kom ihåg var ni hörde det först UTIFALL nu jag skulle få rätt 🥳

Är nu femtio och jag har ALDRIG skämts över att vara en datanerd, visst har man vetat om att man varit en udda fågel (Tänk den som Kalle Anka ska fota på Julafton) men man har hittat sina likasinade liksom alla andra gör (Hej på er Sportfånar) och vår vänskap är fortfarande aktiv och idag har vi dessutom Internets där vi kan samlas och är kungarna med all våran kunskap.

Det är vi som får rycka ut när det är något tekniskt fel med en Chromecast eller när något är fel (Telefonen ringer inte = Nej, mobilen är ju i ljudlöst läge) Sådan kunskap kommer ju med vårat intresse och är därför lättlösta problem för oss.

Idag springer småglinen omkring med spelrelaterade t-shirts på sig (I vissa fall sådana som mina ungar inte skulle få ha på sig I Skolan) och alla spelar. Kom ihåg att vi var först, pionjärer som gjorde detta normalt så om ett par år kanske alla kan fixa sina enkla problem med tekniken själv, vi får ju hoppas på det i alla fall.

Ang. Spelrelaterade t-shirts så KANSKE min eventuella avkomma skulle få bära en någorlunda påklädd Samantha Fox "Strip Poker" tischa men det är ju ytterst tveksamt att avkomman skulle vilja göra det..

Dom gör inte mycket rätt på UBISoft nu för tiden. Släpper taget om Trackmania snart dessutom

Half-Life fyller 25 år och är gratis (och jag säger grattis). https://store.steampowered.com/sale/franchise_half-life

Valve firar sitt mästerverk med en Dokumentär, titta, njut och glöm inte att åtebesöka Black Mesa. https://www.youtube.com/watch?v=TbZ3HzvFEto&ab_channel=Valve

Skrivet av OAKTHYR:

Folk som inte använder blinkers är nog det som irriterar mig mest i trafiken. Dom som bara använder dom ibland är också inräknade.
Det är så oerhört lätt att använda men ändå så skiter dom i det. Klipp körkortet bara!

Och skjut dom valfri knäskål också så får dom fane mig ta sig fram i diken som skall vara vattenfyllda (kallt ska det vara också). Seriöst, det går fan inte att bege sig ut med bil och åka till närmsta utfart till en större väg innan man tappar livsglädjen och svordomarna strömmar ut min mun. För att inte nämna rondeller och folk som svänger in i första avfarten utan att blinka, dom kan vi då fan skjuta i båda knäskålarna.

Visst, det händer att man glömmer att blinka och det är illa nog men folk som totalt skiter i att använda blinkers är då vedervärdiga.

Dåliga spel = En fet backlog?

Kan bara konstatera att det finns många "dåliga" spel om man scrollar igenom allt som är ospelat i ens backlog. Ibland startar man upp något nytt, spelar en stund då det allt som oftast är något tutorial liknande tjohej och det ska villigt erkännas att jag kan ledsna ut redan där.

Införskaffade The Last Of Us igår och har spelat så pass att jag precis mött Ellie och ska traggla vidare för det är väl nu spelet börjar? Det känns dock extremt konsoll-aktivt och det är ju precis det det är. Hittintills är jag dock föga positivt förvånad (tyvärr).

Annars har jag packat upp Controll och spelat det sedan Alan Wake 2 släpptes. Det är ju rätt skruvat och påminner väldigt mycket om Arkiv X på tunga droger i mina ögon.

Kan ju vara som så att mitt tålamod är för kort också.

Hur i helv.... ska man kunna minnas spelåret 1996 när man inte ens minns vad man åt till lunch för tre dagar sen?

Ett rätt fick jag, Duke Nukemsson minns man allt

Hälsningar från en 50-åring

Såg klart serien igår och har aldrig spelat spelet (men det lutar ju åt ett köp av en Key på PC nu. Hoppas jag inte blir besviken efter timmar av Shadercaching)

Det är lite "Walking Dead" fast med mer tanke, känsla och drama. Vad är rätt, vad är fel och vilka val skulle man själv göra?

Att allt handlar om överlevnad är ju självklart men för att överleva kanske man är tvingad att göra saker man tycker är fel. Går det att vinna, vilken framtid vill man leva i och är det ens värt att kämpa i en miljö där allt är skit?

Bra serie som vinner på tankarna som den planterar (likt svampsporer) i betraktarens förhoppningsvis friska hjärna (Pun intended)

Hope County från Far Cry 5 är utan tvekan mitt favoritställe

Half-Life 3