Inlägg av IceDusT

Inlägg som IceDusT har skrivit i forumet

Skrivet av Ahris:
Skrivet av SprengdPanda:
Skrivet av chopper:

Finns det något online spel som det inte fuskas i i dag?
Är ruskigt trött på detta. Så mitt spelande är väl ca 95% SP i dag.

I war thunder är inte fusk möjligt

Struntprat, allt går att hacka och War Thunder är inget undantag. Googla så får du se.
YouTube har dessutom några fina exempel på aimbots in action.

Du som är full av skit. Aimbot fungerar inte i spel där hit detection och dylikt ligger serverside, som t.ex i War Thunder. Det finns massa YT videos med fusk till WT men alla är inspelade på privata servers (custom mission etc) och fungerar inte "live" så att säga. Det finns säkert nå fusk till WT men inget som hjälper desto mer. Tror jag sett ett ESP och lead marker i RB.

Jag spelar WT på en nivå som förmodligen är top100 i världen och jag har aldrig någonsin ens tänkt tanken att någon skulle ha fuskat. Jag har ca 1000 timmar spelat. Inte en enda gång har jag ens misstänkt någon för fusk.

Till skillnad från andra så tror jag faktiskt på när Paradox säger att de som utgivare inte kommer lägga sig i utvecklingen.

Spelet vilar i bra händer.

SÄLJES: MAXIMUS VI HERO Moderkort

Säljer ett MAXIMUS VI HERO moderkort pga byte till mATX. Det har suttit monterat ca 3 månader i en oanvänd dator. Nypris ligger på ca 1800:- och jag vill ha 1000:-

Säljer ett ASUS MAXIMUS VI HERO ATX ([http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/]) för 1000:-

Den har varit monterad i en dator drygt 3 månader, mycket sparsamt använd. Säljes pga byte till mATX.

Den klarar både SLi och CF.

En liten notis bara, många hade problem med CBT access med tank packs köpte från ryska sidan. Inkl. mig. Men det löste sig till slut ... Men är det era sista, surt förvärvade, pengar ni sitter på och ska investera kanske EU shoppen är bättre =>

Andra vågen av War Thunder-betan har börjat

Kan rekommendera att köpa in game currency, prem tanks och plan, etc på den ryska sidan och betala med rubel istället. Då kommer ni betydligt billigare undan. Det lär inte gå så länge till för allt fler och fler börjar göra det och jag antar dom ogillar att förlora pengar. Funkar bra med google translate i chrome =>

http://online.gaijin.ru/

Jag kan börja med att säga att jag varken är eller förmodligen aldrig kommer bli en SD-"anhängare".

Men man ska följa den så otroligt korkade logiken i denna tråd så är väl M och S lika stora "rasistpartier" som SD. Eller har ni redan glömt uppdrag gransknings rundgång i valstugorna för ett par år sedan. Hur som helst så fälldes det långt värre och nedsättande kommenterar om flyktingar då, från anhängare till S och M, än vad jag oftast hör komma från folk kopplade till SD. Just food for thought.

Och så länge resterade partier i riksdagen vägrar inse att folk börjar bli trött på massinvandringen så kommer SD att växa. Det är Sveriges tredje största parti idag. Läs det en gång, två gånger, så många gånger tills ni förstår innebörden av det. Vi har demokrati i Sverige. Bara för att de står för åsikter som är inte är "korrekta" enligt massan kan man inte tysta dem.

Jag önskar bara de större och etablerade partierna tar frågan på större allvar och löser integrationen innan man tar emot fler flyktingar innan vi har ett mer eller mindre enfrågeparti som vågmästare i riksdagen. För jag tror inte SD kommer stanna på 10-12% så länge till om invandringen fortsätter i samma takt som tidigare.

Dagens i-landsproblem.

Ta aldrig ett jobb som säljare utan garantilön. Helst inte om du inte har någon erfarenhet. Luktar inte seriöst företag. Alls.

Jag är mest glad över att en recensent på FZ äntligen tar buggar på allvar. Spelet i sig skiter jag i, fick det gratis med mitt GTX780.

Dags att börja dra en gräns för hur illa ett spel får vara vid release bara för att möta en deadline och sedan fixas i efterhand.

'nuff said =>

conthox, så full av skitsnack. Du kan ju inte ens ha sett matchen än mindre sett alla målen om du påstår att det bara är att sätta dit foten.

Mål nummer ett är bara att peta in men mål nummer två klackar han in. Nummer 3 är långskottet ovan. Mål nummer fyra är ett perfekt placerat skott i bortre gaveln. Dessutom påstår du att förarbetet är snygg och perfekt. Men du missar fullständigt att det är en misslyckad bakåtnick av en försvarare som hamnar hos Zlatan. Inget som förvånar mig, du är inte killen som strålar kunskap om spelet precis.

Du är tamejfan en fotbollsanalfabet conthox. Som så många andra av dem som inte ser Zlatans storhet och tycker att han får för mycket uppmärksamhet. Han är en världsspelare ut till fingerspetsarna och ett fullblodsproffs. Just nu, idag, förmodligen världens bästa. 10 mål på 5 senaste. Han bär båda landslag och klubblag på sina axlar och blir hyllad dag efter dag av sina medspelare och motspelare för sitt spel och inställning.

Han har lite otur att vara aktiv samtidigt som Messi och Ronaldo eller så hade han prenumererat på ballon d'or. Sen skiter jag i hur många fler mål Messi och Ronaldo gör. Målen Zlatan gör är spektakulära. Det är show. Det han gör på planen gör ingen annan. Och definitivt ingen som är 1.95 och 100 pannor tung.

Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av IceDusT:

Men ... vilka sår? FZ fastslog ju att detta var alldeles utmärkt spel utan några som helst fel och brister och gav det stabila 4/5. Konstigt ...

Rätt många säger att sill är jättegott också. Vi tycker, tänker och gillar olika. Det är det som gör oss till människor.

Jo precis. Och när sillen är rutten tycker FZ fortfarande att den är god. För att dom inte smakat på den.

Men ... vilka sår? FZ fastslog ju att detta var alldeles utmärkt spel utan några som helst fel och brister och gav det stabila 4/5. Konstigt ...

Skrivet av Lolflakes:

Ni som har spelet, hur är det? Har de fixat buggarna, eller bör man vänta med köp tills det är bättre?

Det har fixat det mesta. Är nog rätt säkert köp nu.

Skrivet av Sille:

Tycker att dom har viktigare saker att göra än en ps4 version av spelet.

Är du så korkad så du tror det är samma team som jobbar på konsollversionen som på PC-versionen är det faktiskt rätt synd om dig. Önskar dig all lycka i livet grabben.

Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av IceDusT:
Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Tomten:
Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Tomten:
Skrivet av totte1015:

Är flygplan dieseldrivna? o.O

Nej och det var inte de flesta stridsvagnarna under WW2 heller.

Vad gick de på då?

Bensin.

T-34:an är ett känt exempel på en stridsvagn som bröt mot normen och hade en dieselmotor.

Jag har alltid förknippat diesel med kraft. Det här är verkligen något nytt för mig. Hur var det med "Tigern"?

En Maybach V-12, bensinmotor.

Om ni inte Googlar, då har ni fått ett fan.

Nej, inte google. Råkar bara vara intresserad av maskiner från WW2 i alla dess former. Kanske då Tiger i synnerhet. Just när det kommer tanks hade nog diesel varit möjligt att använda men förmodligen ligger logistiska orsaker bakom användandet av bensin bl.a.

Sen finns det andra orsaker som säkert någon som är motorintresserad kan flika in med. En diesels styrka ligger väl i vridmoment osv.

Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Tomten:
Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Tomten:
Skrivet av totte1015:

Är flygplan dieseldrivna? o.O

Nej och det var inte de flesta stridsvagnarna under WW2 heller.

Vad gick de på då?

Bensin.

T-34:an är ett känt exempel på en stridsvagn som bröt mot normen och hade en dieselmotor.

Jag har alltid förknippat diesel med kraft. Det här är verkligen något nytt för mig. Hur var det med "Tigern"?

En Maybach V-12, bensinmotor.

Använder en Noctua NH-D14 (http://www.inet.se/produkt/5322166/noctua-nh-d14) luftkylare i ett Fractal Design R4 chassi (http://www.inet.se/produkt/6909739/fractal-design-define-r4-s...). Kör med lownoise filtret på fläkten och tycker det är tyst. Chassit har inbyggd fläktkontroller också. Så nog går det att få ett tyst system på luft.

4670K är väl processorn du vill ha om du inte ska använda burken din till videoredigering och dylikt och vill ha hyper threading.

Jag kör Sa-Matra wasteland i ~90 FPS med en i7 4670K@4.4Ghz och ett GTX580.

När det kommer till MP beror prestanda till 99% hur bra moden/mission du spelar är gjort. Sa-Matra hör till de bästa. Flyter på bra. Det finns skräckexempel som får din dator att hosta och dö. Desto mer AI, objekt och script som körs, desto mer får din dator svettas.