Inlägg av Mickeh22

Inlägg som Mickeh22 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Bullen86:

Tjäna pengar såklart. Bara Destiny drar in 250-300 milj $ årligen. Inkomster som Sony nu kommer ta del av samtidigt som de hindrar Microsoft att köpa upp dem. Bungies största krav för att sälja var just att fortsätta vara självständiga och multiplat för nuvarande och framtida spel, och Jim Ryan hade exakt samma vision.

Jag är inte så mycket för själva köpet men tycker att det är en smart strategi och glad för att de inte blir exklusiva. För man har ju läst replikerna från folk över de senaste köpen "MS spenderar inte x miljarder $ för att göra spel multiplat" Men här ser man att det faktiskt går att betala 3,6 miljarder $ för en multiplat studio och låta dem fortsätta göra det.

Jag är väldigt säker på att Sony kommer köpa upp en stor utgivare detta år som en direkt replik på MS uppköpen. Det intressanta vore om Sony hade tillåtit denna utgivare släppa spelen på alla platformer, likt denna affär, inkl Xbox. Det hade varit ett jävligt bra PR och satt press på MS som gjort sina uppköp exklusiva till sin platform. För helt plötsligt hade rollerna ändrats och Sony blir "the good guy" medans MS kanske ses som "the bad guy" i folks ögon för att låsa ute PS-spelarna från de populära serierna, Cod, ES, Fallout etc. Det lär bli ett händelserikt och intressant år minsann.

Ok. Tack för ditt svar. Då förstår jag.

Vad är poängen för Sony att äga dem om de ändå kan släppa spel till vilken plattform som helst?

One punch man
Hajime no ippo
Full metal alchemist
Bleach

Är några rekommendationer från mig.

Japp tråden spårade ur men i ett försök att styra upp den igen så kan jag nämna igen att jag träffar jag gärna andra gamers som vill umgås, käka, spela biljard eller liknande. Pandemi pågår men så länge kan man bli umgås på PSN Xbox live eller allt vad det nu heter så får man ses sen när pandemin lugnat ner sig.
Gott nytt år så länge alla FZ are

Som ovan skrev bosätter du dig i Stockholm så kan vi med ses och jag träffar gärna fler personer med intresse för retro spel och/eller modena.

Spelar huntdown medans frugan gör revben i ugn. Sen dra och köpa pizza för sedan dricka julbira och se på bingolotto.

Jag är 39 och kan säga såhär att jag har intresset kvar och tycker att det är kul att spela när jag får tid. Men jag har blivit mer selektiv med vad jag spelar och värdesätter min tid på ett annat sätt. Förut spelade jag ofta klart spel även om de var helt ok i mitt tycke men idag lägger jag ner om jag inte har riktigt kul.

Ska du bli kodare så är du helt rätt ute. Det finns jobb så det räcker och blir över samt att det är bra betalt. Jobbade på lager själv och det gjorde mig djupt deprimerad. När jag sa upp mig och sedan samma dag tackade ja till min utbildning inom it var den bästa dagen i mitt liv. Allt oro, ångest och nedstämdhet försvann. Lite extra kämpigt ekonomiskt blev det men absolut värt det.

Jag är 39 år och jobbat som lagerarbetare i nästan 14 år. Sadlade om 2018 och blev student på en YH-Utbildning till system testare inom IT. Fick sedan jobb efter ca 6 månader efter avslutat utbildning, höjde lönen med 10 000 och har aldrig trivts bättre med arbetslivet.

Inte en dag för tidigt. Hoppas på ett nytt Silent Hill, Castlevania och Suikoden.

Nej jag får prova att styra upp nåt som du föreslår i detta forum. Spel ligger mig varmt om hjärtat och som du skrev så är man på detta forum för just det. Tack för förslag

En bra tråd tycker jag som ger mig hopp om att man inte är ensam i detta dåliga mående. Lider inte av psykisk ohälsa men är rätt deppad sen man blev helt utan vänskap och inga polare att hitta på nåt med. Spela tvspel, ta en öl eller biljard saknar man som fan. Är lyckligt gift med 2 knoddar men vänner saknas. Blir inte lättare ju närmre 40 man närmar sig. Någon som har tips att ge?

1