Inlägg av Mizc

Inlägg som Mizc har skrivit i forumet

1
Skrivet av Harakiri:

Vi kanske har olika definition på trasigt men min är följande:
När min spelupplevelse blir sämre pga tekniska problem i spelet som inte blir fixade inom rimlig tid.

I detta fallet så hade jag tydliga hack/stutter vid varje laddning av nya miljöer eller fiender. Även krasher till desktop och ännu större problem med stutter och hackande om man slog på Raytracing. FPS mässigt flyter det på finfint.

Detta trots high end dator med Ryzen 7800x3d , 32GB RAM , Geforce 3080Ti och en 2 TB NvME SSD som klarar 7GB/sek

Jag spelade det för 1-2 månader sedan på i7 10700 + rtx 3070 och upplevde inga mer problem än något lägre framerate i "hubbstaden". För mig är det årets bästa spel, överlägset.

Sen på bollen men åå, ja! Hade hoppat över dessa spel fram tills för någon månad sedan och spelade båda spelen på raken, jag har inte varit så insugen i en spelvärld sen RDR2 och båda spelen kvalade direkt in på min topp 10 lista av spel någonsin. (Och jag är inte ens ett starwarsfan, inte förrän "star wars serierna" det har intresserat mig över huvud taget)

Angående problemen som vissa pratar om så upplevde jag FPS-drops inne i "storbyn" (som jag såklart redan glömt vad den hette) men i övrigt inga som helst bekymmer med RTX 3070 och en 10700.

Ser sjukt mycket fram emot en uppföljare och jag hoppas innerligt att min önskan om storyn blir verklighet

Precis kört sista uppdraget av Hogwarts Legacy. Och måste bara säga, jävlar vilket spel! Har inte fastnat så hårt i någonting sen RDR2.
Nu blir det att ge Starfield en chans (har dock starka misstankar om att det inte är någonting för mig). Testar det mest för att jag älskar TES.

Skrivet av MeatGrinder:

Ganska onödig komentar i slutet. Det de flesta skriver är naturligtvis objektivt och det/de bästa spelet/spelen som de tycker har gjorts. Detta betyder ju inte att du behöver tycka lika. På vilket sätt det är översitteri att ha en personlig åsikt som man ej påtvingar andra är för mig något jag ej får ihop.

När man skriver att någonting är objektivt bäst så är väl detta ändå ett sätt att försöka tvinga på andra? Det är iaf vad jag tolkar att alex_ceci inte tycker om.

Angående frågan i TS så är det för mig ett svårt val mellan Morrowind, Oblivion och Skyrim men på grund av vilken ålder jag var när jag spelade dom olika och vilket jag lagt allra mest tid på samt har flest oförglömliga minnen ifrån så får valet landa på: TES III: Morrowind

Skrivet av Lilagröt:

Detta spelet har jag varit sugen på ett tag. Om de bör tvingas till att byta namn skiter jag i. Det borde väl nästan vara positivt med tanke på hur mycket bra pr de får nu och i framtida artiklar om detta bråket?.

Det är ingenting att tveka på, spelet är helt fenomenalt!
Löjligt av take-two att dra detta till rätten kan jag tycka.

1