Inlägg av selago

Inlägg som selago har skrivit i forumet

Fair enough, får vara snabbare nästa gång.

Samma här! Ny Fallout spelare, har bara kört 4an, fastnar mest i sido quests och har efter 2 dygn (Game time) inte nått Diamond City ännu.

Har väl snart två dagars speltid i spelet och det har kraschat två gånger. I övrigt har jag inte upplevt några buggar.

För att vara ett spel med många uttalade buggar så är jag väldigt nöjd.

Hel grymt spel! Har mest gjort sidouppdrag och nådde Diamond City bara för någon kväll sedan.

Har inte kört något av de tidigare Fallout spelen så detta är en helt ny upplevelse och jag är helt såld. Även om bygga-bas systemet lämnar en del övrigt att önska, vilket gör att jag undviker det i möjligaste mån.

Skrivet av Blazing_Angel:

Släng inte pengar på bulletproofcoffie som någon tipsade om, snake-oil försäljare som lurar på folk effektlösa dyra produkter som saknar evidens.

Jag kör den svenska varianten av Bulletproof coffe dvs. vanligt kaffe, 1 msk kokosfett med smak och 25-35 g osaltat smör. Men å andra sidan så kör jag LCHF också. Man brukar kalla det fetkaffe eller LCHF-kaffe. Jag ser det dock bara som ett substitut för frukost.

Bra start på morgonen för en lätt stressad 2 barns farsa.

(Då kroppen tar sin energi från fettet istället för från kolhydrater när man äter enligt LCHF så funkar detta klockrent, står mig fram till lunch utan problem.)

Edit. Små fel.

"Hyllade multiplayerfesten Titanfall fylls i slutet av nästa månad med fler kartor i form av betal-dlc, men också för dig som vill spela utan att stoppa ytterligare pengar i Microsofts fickor vankas uppdateringar. "

Varför i Microsofts fickor? Fattar inte riktigt det då det är Respawn Entertainment som står som utvecklare och Electronic Arts som är förläggare. Var kommer Microsoft in i det hela?

Eller har jag missat något?

Skrivet av carlstolt:

Borde dom inte göra ett season pass så man slipper att köpa DLC's?

Så vitt jag vet så har de det. Fanns på Origin när jag kollade senast för några veckor sedan.

Skrivet av Skatbo:

Älskar DayZ, men om detta nu kommer till PS4 blir det ett byte av plattform på dirren.

Som jag har fattat det så är det till PC som H1Z1 kommer att komma först och på frågan till John Smedley om det kommer att komma till PS4, var svaret,

"PC first, PS4 later. "Well, we are Sony" when asked about the PS4 version." Källa http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/22nr99/what_weve_learne...

Så om du är på PC nu ska du inte behöva byta...

Frågestund på Twitch med Lirik och Jimmy Whisenhun från SOE. (Intervjun görs under tiden Lirik spelar DayZ SA... )

Jag körde 100 rundor i betan och blev verkligen såld på Titanfall.

Vilket var lite kul då jag läste lite på Sweclockers om det några dagar in i betan och det var någon som postade en Beta invite i forumet som jag hade turen att hinna ta. Hade inte hört talas om det innan. Grymt glad för det!

Köpte det igår via en alternativ cdkey sida och laddade hem det och installerade det på 40 min. Klart godkänd nedladdningstid från Origin får jag säga. (Sitter på 100 Mbit lina.)

Som kwiizu var inne på, som casual spelare med begränsad tid för spel är detta grymt nice, då man kan gå in och kötta lite i en halvtimme men ändå känna att man har levlat lite.

Ser fram emot att få prova allt som var låst i betan!

Skrivet av Gameboy:

Lite off-topic men vill slå ett slag för Firefall! Underbart MMOFPS i helt öppen värld. COOP baserad PvE, crafting knyten till förmågor,fordon, esport, pvp, bossar, bra story och framförallt FPS så inga tärningar, din riktiga skill med bössan fäller fiender. Är i beta stadium och förvånansvärt polerat och mycket planerat ytterliggare innan release!

Kan inte annat än att hålla med, grymt kul och välpolerad beta. Kolla i off-topic forumdelen för beta invites. www.firefallthegame.com

Skrivet av Securion:
Skrivet av darkthunder:
Skrivet av Animal:

Din världsbild verkar lite knepig, vi kan ju ta tragedin på Utøya som exempel. Du tror inte att Breivik kunde ha stoppats tidigare om någon på plats varit beväpnad? Han som skjuter först ser jag nog som en bad guy eller han som kanske försöker våldta någon oskyldig kvinna. Vänta på polisen du men jag föredrar nog att försvara mig.

Om vi tar ditt andra exempel "han som kanske försöker vålda någon oskyldig kvinna" ... Hur hade du tänkt dig att hon skulle försvara sig i det läget? En pistol inmonterad, i underlivet eller? Om en våldtäktsman bryter sig in hos någon ovetandes, så är den personen precis lika försvarslös, med eller utan pistol.

Fråga dom ca 2000 kvinnor varje år som räddar sig själv från våldtäkt och mord genom att vara beväpnade?

Dessutom är det bara ca 5% som behöver avfyra sina vapen, varav ca 0.03% leder till kroppsskador.

Men det är tydligen bättre i din "snälla ta hand om mig"-värld att låta folk bli offer och sen ha polisen att lösa våldtäkterna och morden i efterhand?
För det går ju så bra här i Sverige? Tvåa i världen i våldtäkter. Snart 10% av alla svenska kvinnor blir under sin livstid våldtagna. Låter helt klart som ett system som fungerar.

lägger ingen värdering i det du skriver, men har du källa på siffrorna du uppger? Skulle vara intressant att läsa om detta.

Jag tycker hela skälet till att vi ska betala den här "kassettavgiften" på USB-minnen och externa hårddiskar, är helt horribel.
Hur många känner ni som på sistone har köpte en CD-skiva lagt in den på ett USB-minne och gett till er? (Eller för den delen köpt en CD). Den så kallade PRIVATkoperingen kan omöjligt vara så stor och utbredd som CS påstår. Om de hade legaliserat PIRATkopieringen och lagt på den här avgiften hade jag förstått det. (Nu säger jag inte att en lobbyorganisation som CS skulle kunna lagstifta, men ni förstår vad jag menar).

Ser jag till mig och mina vänner är det ju strömmande tjänster för musik och film/tv-serier som gäller. Externa hårddiskar är ju något man lägger sina semesterbilder och andra saker man är extra rädd om och vill ha backup av.

Förstår inte hur ett företag som CS kan belägga en hel bransch med skatt/avgift och det är lagligt. Hade förstått det om det var ett statligt organ även om jag inte gillar skälen till att en "kassettavgift" finns.

Skrivet av LordOfTerror:

Säga vad man vill om Battlefield serien men inget slår BF1942. Jag får inte den där wow känslan i dagen skitspel som jag fick när BF1942 kom ut. Tänk vad kul när man satte botarna på 400% i antalet

Du har med andra ord blivit äldre och din uppfattning om livet och erfarenhet har gjort att det krävs mer för att "wow"-känslan ska infinna sig?

@Floffe
De roliga med din kommentar är ju att War Z började utvecklas före Day Z....

Skrivet av pelson:

WW2Online är fan det senaste spelet jag fick uppleva riktig gemenskap i. Inga jävla achivments eller "unlocks". INGET SÅNT JÄVLA SKIT. Det var ren gameplay och gemenskap! Detta kommer aldrig hända igen inom PC-marknaden, och jag är glad att jag hann uppleva början början av 2000-talet. Dagens spel är bara nedummat skit med massa jävla achivments. *rocknrollmusik" ACHIVEMENT, YOUVE KILLED 5 PEOPLE *rocknrollmusik*. FYFAN

www.dayzmod.com <--- inget fördummande skit... Utan hardcore permadeath.

Så länge det kostar under 1000:- så kommer jag köpa det även om det suger och buggar och får datorn att blåskärma. Nostalgi måste få kosta

Skrivet av Keasar:

Tack, äntligen någon som säger det.

Yep, känner likadant. Dock så blockar jag alla sånna spel som min "vänner" på FB spelar.
Orka med sjuti11 nya spelmeddelande varje dag...

Gillade man APB, så kolla in free to play spelet http://www.crimecraft.com. Inget nytt fanns innan APB släpptes men jag har nyligen upptäckt det

Tack, det här var precis vad jag inte hade önskat mig!

Skrivet av MrStalker:

En radda Windows-exklusiva DX11-spel?

Ett önsketänkande jag gärna vill ska vara sant

Skrivet av 7an:

Hahaha, det är ganska lustigt att detta uttalande kommer från en snubbe som satt och smårunkade till amiga när han var "liten"

Jag har i dagarna provat deras sk storlir Bad company 2, och vadå, går väl ann och skryta när man har något att komma med.

Nintendo säljer mest spel och konsoller på marknaden, leksak?, knappast, däremot smart marknadsföring och produktplacering.

Det skall bli roligt och se kommentarerna hagla när ni känner er lurade på BC2, precis som med MW2 och FP2.

BC2 är inte ett dugg bättre än någon annan shooter på marknaden, det är screentear, hack ja you name it

Frostbite är ett passande namn, för ibland fryser spelet helt

Starkt joppat DICE!

Så hacka inte på nintendo för att dem är framgångsrika, dem har aldrig påtalat att deras maskin skulle vara sk ny generation med både överlägsen grafik eller ljud så som sony och MS hela tiden gör.

Däremot är det överlägset spelvärde på wii, något jag tycker speltillverkare på spelstation 3 och kryssbox 360 borde tänka mer på. då dem bakfumlar konsumenter på 700 kr på en ogenomtänkt spelide, torftig presentation, i bästa fall en renderad filmsekvens, samt dåligt optimerad programmering för anpassad hårdvara.

Nej Mario galaxy 2 kommer att inhandlas å det snaraste

BC2 kommer att skippas med råge.

Jag gläds då jag tänker mig tillbaka på battlefield 1942, det var grejjor.

Jag räds när jag tänker på BC2, det är en nightmare som man säger på swinglish

Det roliga här är ju att killen inte jobbar för DICE längre, utan är CEO för Antic...