Inlägg av Moonglow

Inlägg som Moonglow har skrivit i forumet

Returnal är helt underbart. Det har väl pratats om ett nytt spel och inte någon uppföljare?

Tack Gertzy för alla inlägg under året och Gott nytt år alla! 2024 är året för Switch 2🙂

Star Wars Outlaws
Metal Gear Solid 3 Remake
GTA 6
Dune Awakening

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/sT4yjkINxhA

Amiibos och Nintendo Live-event kan tyda på NG Switch-utannonsering redan i November?

Det känns som att ju mer man hör och läser så är ett utannonserande detta året ganska troligt. Eller så är det bara mina egna förhoppningar som gör det 🙂

Spännande att dom försöker släppa den tidigare än andra hälften av 2024 om möjligt 🙂

Skrivet av Daed:

Den där logon ser ut som någon har roterat AMD-logon 180 grader och sen gjort lite småjusteringar.

Ja, den där loggan är jag inte så övertygad om. Men namnet Focus har dykt upp på flera platser senaste tiden så någon sanning i det kanske finns. Behöver ju inte vara nästa konsol utan något tillbehör.

Återigen dyker Nintendo Focus upp, men som vanligt tar vi detta med 100 skopor salt.

Så vad tror vi att namnet kommer bli? Nintendo har ju aldrig kallat något för "nummer 2". Vågar dom kalla den något med Switch? Wii U gick ju sådär, men där var det väl själva presentationen som förvirrade.

Ser att det cirkulerar ett namn som är Nintendo Focus, men det måste väl vara nonsens, eller?

Skrivet av anarfox:

Stalltipset nu verkar vara att denna generationen kommer vara i åtta år. Om det stämmer så blir det ganska lagom med en mid gen refresh efter fyra år.

Okej, ja då är det mer rimligt att den släpps nästa år. Men trodde dom ville synka samtida släpp med en uppdaterad "slim" variant också som senast.

En del rykten om PS5 "Slim" nu och att den ska släppas snart. I förra generationen så släppte man en "Slim" och en Pro samtidigt 3 år efter releasen av PS4. Varför skulle man vilja släppa en "Slim" nu i höst och en Pro nästa höst denna gången? Och att släppa en Pro 4 år in på nuvarande cykel känns lite väl tight tills nästa generation kommer, eller?

Den uppdaterade mindre PS4:an kallades ju inte slim utan var bara just en uppdaterad variant, kommer nog vara samma här.

Skrivet av anon_326145:

Tycker att det skulle vara väldigt logiskt om Nintendo avslöjade nästa konsol under Gamescom och sedan i September när de brukar ha en Nintendo Direct så kommer det vara en hel del om vilka spel som kommer att släppas till ”Switch Two”

Samtidigt kanske det är för tidigt att avslöja något nu om nästa konsol släpps i slutet av 2024.

Annonserade dom inte Wii U i april 2011 och sen släpptes den vintern 2012?

Men är inte dessa tider dom bästa tiderna? När rykten om en ny konsol börjar dyka upp och man dammsuger internet varje dag för nya rykten och spekulationer. Väntan fram till ett officiellt avslöjande är spännande. Sedan väntan fram till release med förbokningar och dylikt. Älskar dessa tider

Den artikeln åldrades inte så bra.

Ett nytt stort Super Mario open world borde ju vara på tapeten.

Skrivet av Fearnox:

Om OLED är märkbart dyrare så kan det dock vara negativt. Det finns ändå rätt många spelare som bara spelar på TV och att då få merkostnad av något som inte utnyttjas är ju bittert.

Bäst vore ifall de släppte stationär och bärbar separat fast med samma spel, men jag tror inte att dem vill segmentera spelarna på det sättet, även om det är det närmsta man kan komma att inte segmentera.

Skillnaden på produktionskostnaden mellan Switch och Switch OLED är $10. Visst jag spelar Switch mest på tv:n, men skillnaden mellan LCD och OLED är så sjukt stor så har man haft OLED vill man inte gå tillbaka till LCD igen

Man släpper alltså en Swtich 2021 med OLED, men när den nya konsolen kommer så ryktades det att det är LCD som gäller igen. Är inte detta ganska knäppt?

Jag har en kod på Elgiganten om någon vill ha 🙂

*EDIT* Koden har fått ny ägare

Skrivet av TråkigtLärd:

Attackera kundtjänsten är väl inte rätt väg att gå?
Dem gör bara vad dem blir tillsagda.

Sen att du attackerar dem.
Det tror jag upplevs som jobbigt för dem som jobbar där.

Attackera? Herregud, jag ställer frågor till en kundtjänst.

Webhallen på twitter: "Vi kommer snart gå ut med information gällande PS5 och beställningar.Text ska finslipas och korr-läsas osv."

Skrivet av laban005:

Du har alltså varit i kontakt med de 3 ggr på typ 1,5 vecka nu? Vad förväntar du dig att få för annorlunda svar från gång till gång? De säger väl mer när de vet något?

Anledningen till att jag varit i kontakt med dom så ofta är att dom har sagt att dom är på väg att skicka ut ett mail när som helst. Först var det för två veckor sedan, inget mail kom. Sen sa dom att torsdag eller fredag förra veckan, då skulle det komma ett mail, men inget mail då heller. Inte lustigt man undrar då......