Inlägg av baggz143

Inlägg som baggz143 har skrivit i forumet

1
Skrivet av rosroborb:

Jag kan tyvärr inte uttala mig. Med mitt RTX 3070 så är det helt ospelbart med alla inställningar på low. Spelet fryser någon sekund varje gång jag avfyrar ett vapen. Det tar också flera sekunder att öppna en meny. Ljudet ligger också alltid flera sekunder efter. Jag har lyckats tvinga mig runt på Kreet ett tag. Men det känns inte värt min tid.

Låter jåtte konstigt. Kör med 3060 occh AMD 5600G och får runt 60-70 på HIGH,

The Devision och Undawn är inte med. Rekommenderas skarpt till alla PC spelare.

Skrivet av FRULZ:

Hade varit smutt om man kan få tag på ett RTX 5080 med 20 GB VRAM för runt 8K SEK sedan, det blir min nästa uppgradering i så fall.

Tiden for 8k och 15k är över så lämge svenska kronan är så svag som den är nu. Gnäll och drömmar tar oss inte dit tyvär. Önskar ocklså samma priset när man köpte 1080 för 5699:-, Bara att inse att det aldrig kommer hända igen speciellt när det RÖDA och GRÖNA gör allt för att ta sa mycket pengar dom kan ifrån oss snåla när alla andra sover och köper och accepterar dessa priser dom har nu,

Hjälpte mig inte alls med denna patch heller. Sitter ju på samma setup dom rekomenderade man skulle få 60fps på med HIGH. Inte ens LOW ger mig 60 haha. Riktigt misslyckad releease. Precis som Cyberpunk i princip

Skrivet av lonian:

Laddade upp en video som bevis.

https://youtu.be/yvW0NcOgKK4

Skulle vara ännu bättre om du visade inställningar samt fps mätare.

Har precis en sådan setup som Testdator 2 och kör på 1080 upplösning.

Min pendlar mellan 20-80 som max men average är runt 45-55 beroende på miljö.

Vad har du för inställningar är min fråga?

Wow såg riktigt häftigt ut. Ser fram emot denna

Utan tvekan

Köper PS4 kontroll Eller en Xbox One kontroll.

Skall endast användas för datorn. Söker främst Sony DualShock 4 V2 men men finns det någon som vill bli av med en Microsoft Xbox One Controller V2 så går de bra med. Lägg järna vad ni vill ha för dom direkt så behöver inte pruta osv.

Ser verkligen ut som ett spel för PS3 eller något.

Skrivet av Lindhenberg:

Kommer köpa de flesta spelen digitalt, men kommer ändå köpa skivläsaren ifall att. Trevligt att ha det alternativet. Har redan bokat den så nu när den blev billigare finns det ingen tvekan längre.

Vart bokade du ditt?

Jag älskade spelet och väntar ivrigt på DLC

Ska bli kul och spela Mafia 1 igen. Tyckte 1an var så mycket bättre än 2an och 3an.

1