Inlägg av Morbidmonkey

Inlägg som Morbidmonkey har skrivit i forumet

1

RE: Outbreak hade varit kul och varför inte RE: Survivor till VR.

Men jag tror att dom kommer göra 5:an och 6an först. Och vi kommer nog få vänta några år till innan vi får 9:an det va 4 år mellan 7:an och 8:an, så 2025 kanske.

GH i VR. Börjar i ett garage och spelar inför kompisarna och slutar med att man står på en arena framför ett hav av tusentals fans. Ge mig nu.

Med tanke på att det fortfarande är svårt att få tag på och dyrt att köpa ett PS5, så förstår jag att det är många som fortfarande spelar på PS4:an. Och då är det ju super bra att dom lägger tid på att se till att spelet fungerar så bra som möjligt.

Ett nytt spel helt klart. Jag spelade igenom ettan och tvåan i somras och dom håller än. Men om dom ska göra en remake så är det väl ettan som skulle tjäna på det mest.

Resident evil village

Jag gillar dom andra steamworld spelen, så jag ser verkligen fram emot detta också. Kula att dom gör olika sorters spel i samma universum.

Jag har bara spelat 3:an och 4:an och jag gillar att dom inte tar allt så seriöst. För om jag vill ha det så finns Red Dead och GTA. Sen förstår jag att man blir lite besviken om man gillar 1:an och 2:an, om det nu är så att dom skilljer sig mycket. Jag kommer troligtvis inte köpa det här på release dagen, men jag ska allt ge den en chans.

Jag har inte Apple. Men jag hoppas att det blir ett bra spel och att många köper de. Då kanske Konami börjar inse vilken bra IP dom har och börjar göra spel till konsoler/pc igen. Eller om dom inte är intresserad av att göra ett nytt spel själva, så kanske dom kan låna ut något av sina IPn till någon som vill.

Även om jag tycker RTS är kul så är jag sjukt dålig på dom. Så jag skulle vilja se en uppföljare till command & conquer renegade.

1