Inlägg av saijon

Inlägg som saijon har skrivit i forumet

1

switch force pratade om att det skulle kunna vara en kamera som nintendo vill dölja då kom jag och tänka wii u den hade ju en kamera jag hoppas att jag har fel men tänk om det är en wii u 2 jag hade blivit ganska besviken dock hade jag tyckt det vote kul om det var en switch med inslag av wii u exempel att en spelare kan spela på switch skärmen och dom andra tvn. hur stor var wii u skärmen?

Skrivet av Razuco:

Första GTA med co-op i kampanjen

vad får dig att tro det? jag är ganska säker på att dom gör som i 5an man byter mellan karaktärerna

när tror ni trailer 2 släpps för det måste väl komma en trailer med mer gameplay

jag börjar fundera på om det är wii u 2 hade varit intressant om dom lyckades wii u den första wii u använde man nästan aldrig bärbara skärmen. hoppas nästan att det är wii u 2 där dom faktiskt lyckas med det som dom misslyckades med wii u

jag hoppas nästan att detta är en switch pro som kommer och att nintendo släpper sin nästa konsol om 3 eller 4 år känss som att det är svårt att utveckla switch. om det är en switch 2 hoppas jag att dom använder lite av wii u tekniken och gör den bra eller vad finss mer som komma med något nytt till switchen

vad tror ni priset blir? jag skulle gissa på kommer kosta runt 6k med tanke på att switch oled kostar 5k eller tror ni dom sänker priset på tidigare switch modellerna och låter switch 2 kosta lite under 6k det hade dock gjot dom som köpte oled otroligt besvikna. säg om den skulle kosta över 7k vad tror ni det är som gör att den kommer ha det priset 4k skärm är väl ganska givet bättre prestanda och bättre tuch. men känss som att det behövs något mer för att den ska kosta 7k.

vilka spel tror ni släpps vid rellese? jag är ganska säker på att zelda tears of kingdom är ett av release spelen. några andra som är tänkbara mario odyssey 2,Mario kart, super smash bros,donkey Kong. min dröm rellese ser ut så här metroid prime 4,Mario kart 9,super smash bros och mario odyssey.

Skrivet av Gertzy:

https://youtu.be/ysV1qYyY6KE

Spel till "New Nintendo Switch" tycks luta sig starkt mot äldre Switch-spel, med nya DLC som förbättrar dem, och antagligen ett Mario Odyssey 2! Spännande tider. Ryktas om avtäckande i sommar.

då kanske det inte är en helt ny switch på gång kan ju vara en switch pro men dom har ju släppt switch oled. känss så konstigt om dom skulle släppa en switch 2 och fokusera på uppgradera gamla switch spel absolut kan jag förstå om dom väljer att släppa zelda tears of kingdom vid rellese men att släppa en massa remakes med dlc skulle göra mig otroligt besviken.

känns ju lovande att dom redan nu går ut med att dom Ska ha en direct i september. dom lär ju visa en ny konsol jag har svårt att tro att dom skulle barra skulle visa ett antal spel typ metroid prime mario galaxy mario kart för nånting stort är det ju. känns som att vi kommer få se en ny konsol i år eller tidigt nästa år jag skulle gissa på november i år

Jag undrar ni som bästälde innan första konferens i juni 2020 hur tänker man då? Jag Fattar inte varför man bokar innan man viste något om den.

1