Inlägg av YmerXE

Inlägg som YmerXE har skrivit i forumet

Älskar People Can Fly. painkiller, bulletstorm, outriders och även gears of war judgment var bra. Sedan gillar man förstås att dom svarade på ens mail då man frågade om bulletstorm skulle bli optimerat till xbox one x och svaret var väldigt trevligt

Det måste vara FPS (soldier of fortune 1-2) CoD 1-2 där jag var med i klaner som den enda svenska som jag kommer ihåg det, klanen var igentligen för 30+. En kompis från SoF2 rd gick över till cs:source så jag var med i hans klan ett tag. så historiskt sett och om man kollar nu så tror jag att fps fortfarande är min favorit genre. inte den jätte snabba dock. Om man kollar på dom senaste åren så är det väldigt mycket paradox men mitt hjärta ligger i fps. kanske pga ens goda minnen?

Skrivet av Johan Lorentzon:

Tror det är deras art direction (tyvärr). Men det märks mycket mindre när man spelar.

ok, tack för svar.

Denna tråden gav mig en kick antar jag att refunda Tiny Tinas Wonderland med all dlc som man köpte då det var fps rea nyligen, har spelet på xbox series x men jag tycker det är underhållande och har gått lite mer pc sedan man uppgraderade. problemet var att det är så sjukt dåligt optimerat, följt flera råd och hållit på med att försöka optimera det men dipsen av fps hela tiden sög, men lyckligtvis fall det inom 117 minuter så jag kunde refunda det idag. kom lite längre än där man fick skjutvapnet i spelet, vilket säger en hel del.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Spelet är i Early Access så "recensionerna" brukar ändra sig. De har ju redan patchat spelet och fixat en del av prestandaproblemen så de jobbar definitivt aktivt med saker och ting.

Personligen tror jag att jag kommer låta detta spel vara ett litet tag och hoppa in lite senare. Men det jag ser nu har definitivt potential och kunna bli något riktigt bra.

tror du modellerna kommer att bli bättre? för det exemplaret jag såg, såg lite skrämmande ut. utöver det så har jag ögonen öppna.

Glad att ingen misstog mitt inlägg med alla detaljer som att det var menat som negativt, bara så shockad när man insåg att det var den som kom i den svingröna påsen.
Estrella cheddar & sourcream är också ganska god men den är tyvärr inte lika bra som den var då den inte var räfflad back in the days. Då hette den Sourcream and Cheese

Yay!

låter rättvist och logiskt

Passande att han blev röstskådespelare. Spelade dom in han i ogg format? 😸

Estrella Sourcream and Onion.
Olw Naturchips Dill och gräddfil (den som kom i en svingrön påse) men dom verkar ha ändrat design till ett svart lesbiskt par på påsen och bytt namn till delichips, så uppenbarligen inte ätit dom på evigheter.

2an är garanterat 5. aldrig testat NV faktiskt. har den på xboxen, möjligt att jag fått den via epic eller något annat också. vet inte, värt att ge en chans eller ska man gå på att det senaste är det bästa spelet?

Här kör man antagligen vidare på ens https://www.ikea.com/se/sv/p/hyllis-hylla-inom-utomhus-002785...
tror att det är den, men var ett par år sedan och den kostade mer och det stod att varje hylla kan hålla runt 65kg eller något liknande.

Skrivet av piddau:

Kanske starta upp dom och uppdatera konsollerna så han kan börja spela direkt. Kolla så att kontroller osv fungerar.

Vill du inte dela konto osv så kanske du ska ta bort just kontona första.

Annars är det väl bara att ge bort, hoppas brorsan blir glad!

Tack, tänkte inte på det med uppdateringar och liknande överhuvudtaget. yep, uppdatera, se till att kontrollerna han får inte har någon drift och att dom också är uppdaterade. yep, tar bort kontona. tack för hjälpen

Skrivet av Lindhenberg:

Jag kör fortfarande D3. Det har aldrig varit bättre!
Med altaret, visions och snabbare augments är det kul att levla till endgame. Paragons rullar på mycket lättare och säsongstemat är ett av de bästa. 1-70 brukade ta flera dagar, nu går det på timmar.

D4 kändes bara som att man blev 0,05 procent bättre när man hittade bättre rustning. Bristen på spelglädje och endgame kan inte räddas av storyn.

Grafiskt är det fint, bortsett från att det är grått och osexigt. Men ja, de skulle skippat oldgen från start och gjort klart det istället. Känns som det är långt bort i tid innan det blir lika kul som D3 är nu.

alldeles för grått för ens smak. D3 gick verkligen och blev väldigt bra, tog lite tid men är en höjdare nu 😊

måste man bygga en båt själv? för jag älskar förstörelse men inte att bygga en båt direkt.

fan, sög.

vet inte, om spelet släpptes till dom äldre konsolerna så borde stödet fortfarande finnas för dom. vilket suger på sitt sätt, kör en xbox series x och en pc som kör spelet utan problem. men det känns fortfarande fel att släppa ett spel (dyrt) och sedan säga, nej, eran generation är över.

går det att köra en ljus inställning?

hej, undrar om det går att köra en ljus inställning på sidan?