Inlägg av LordOlaus

Inlägg som LordOlaus har skrivit i forumet

Hoppas bara att mellanslag inte gör allting längre, som sprinta, ta skydd, hoppa över skydd, aktivera etc. Mitt i strider blev det ganska irriterande när Shepard plötsligt hukar sig framför fienden och blir skjuten, i stället för att springa iväg. Tror inte det kommer ändras, men jag håller tummarna.

Så där ja, lite mer juligt i alla fall.

Skrivet av dTexN:

Tror jag fick demot till första i cornflakes paket haha

Samma här! Verkar vara många fler som fick det så också. Jag tror att demot numera följer med spelet om det köps via GOG. Håller tummarna för att trean blir bra!

Tack för tipset! Köpte det till Wii U när det släpptes men spelade aldrig klart det. Kanske kommer jag spela igenom det nu när jag fick det på PC.

Tack för tipset! Detta har varit i min önskelista ända sen det släpptes.

Tack för tipset

Klarade precis av ettan. Nyfiken på hur trean levererar.

Frustrerande, men jag är inte förvånad. Det är ändå Nintendo vi pratar om här. Animal Crossing: New Horizons kommer förövrigt inte ha cloud saves, tillsammans med Pokémon och Splatoon 2. Frustrerande.

Blir nog ett köp den dagen jag vill spela om kampanjerna igen. Spelade aldrig WC3 multiplayer så den delen lockar inte. Känner att jag har tillräckligt att spela genom just nu.

Låter som en fusk-kod från förr i tiden. Skrev du in "tmm 1" i Skyrim låste du upp alla platser på kartan. Jag vet inte om denna mikrotransaktion gör mer än det, men det låter som en funktion som en fusk-kod hade kunnat göra. Gratis förr, kostar pengar idag.

Ser riktigt mysigt ut. Detta ska jag hålla utkik efter.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Med Wasteland 2 får man också Wasteland 1 gratis i samma veva!

Tack! Hade helt missat det.

Singleplayer. Spela med andra jag känner på samma soffa är däremot roligt. För få spel som har kvar det, tycker jag. Aldrig varit ett fan av multiplayer-spel mot folk jag inte känner online.

@Renfis:

Jag började spela det Vanilla och tyckte det var väldigt roligt. Jag tänkte att jag skulle testa spelet först för att se om jag tyckte det var värt att lägga mer pengar på DLC. Jag har fortfarande inte alla DLC, utan har bara det som ingår för 1 USD to Humble Bundle och en till utöver det sen tidigare. Jag tror det är klokt att inte köpa allting på en gång, speciellt om man inte är helt säker på om man kommer gilla det. Efter man spelat ett tag med Vanilla tror jag man börjar förstå bättre vad alla DLC erbjuder och om de är värda priset. Vissa verkar man kunna skippa ett tag, medan andra ses mer som nödvändiga. Personligen tycker jag inte att ett enda DLC är nödvändigt första gången man spelar det. Men annars kan du kanske köpa ett av de billigare alternativen på Humble Bundle, typ den för 1 USD.

Annars kan jag rekommendera www.reddit.com/r/CrusaderKings. Där finns massor av information om de bästa DLC, men just nu skänks det bort en massa DLC då flera har kompletterat sina samlingar och fått dubbletter. Har man tur kanske man kan få något extra.

Hoppas du fick någonting av svaret och att det inte var för rörigt.

Med en person blev det lätt att lotta, grattis till @donniedarko.

Jag skickar PM till dig med en "gift-link" till spelet. Hoppas du tycker det är kul, för det gör jag.

Ger bort en Steam-nyckel till Crusader Kings II

Hejsan,

Just nu på Humble Bundle kan man köpa Crusader Kings II och alla stora DLC för en billig peng. Jag tog chansen och köpte på mig några fler DLC, men jag hade redan grundspelet sen tidigare. Därför tänkte jag ge bort spelet till någon här på FZ. Du kan få spelet och några DLC för bara 1 USD just nu, men gratis är ju billigare än 1 USD, eller hur? Så jag ger bort endast grundspelet, inget DLC.

Är ni intresserade så skriv i tråden att du vill ha spelet. Senare idag (2019-08-03) kl 18:00 så lottar jag ut spelet och PM:ar till någon som vill ha spelet i tråden.

Lycka till, och vill ni ha fler DLC till Crusader King II så finns det billigt nu på Humble Bundle.

(Jag vet att kategorin "Köpes & säljes" är lite konstig för den här tråden, men jag vet inte vad jag annars skulle använda)

Har alltid varit svag för Yeti Stout, men det var ett bra tag sedan jag drack en. Det borde jag ändra på.

@Millen Tack för klargörandet. Jag klarade av tvåan, men kommer inte ihåg annat än att det inte var lika bra som ettan. Hoppas nya trean kan leverera likt ettan.

Vilken härlig nyhet, men finns inte redan Desperados 3? Trean hette väl Helldorado? Alla tre finns på GoG:

https://www.gog.com/game/desperados_wanted_dead_or_alive
https://www.gog.com/game/desperados_2
https://www.gog.com/game/helldorado

Ganska ljum E3 i år om jag bortser från Nintendo som jag tyckte var bäst. Annars tycker jag både Square och Microsoft gjorde bra ifrån sig. Bethesda tog enkelt sistaplatsen för min del.

Men Square ska ha beröm för bästa comebacken, för ni kommer väl ihåg hur det gick ifjol?