Inlägg av Butatista

Inlägg som Butatista har skrivit i forumet

1

...sen tror jag att jag kommer att störa mig på att de har separerat X-O-knapparna med större avstånd jämfört med dagens kontroll, men det kanske bara är en synvilla.

Alltså på riktigt, den här kontrollen är en enorm besvikelse utseendemässigt, faktiskt något av det fulaste jag sett inom handkontroller. Ser ut som en billig tredjepartskopia från typ Mad Catz helt utan stil, klass, finess eller identitet i utseendet. Urk säger jag...kanske att den skulle se mindre skräp ut i helsvart men tror att den då bara ser ut som en stor blaffa istället.:(

Skrivet av Weeks_death:

Jag försökte spela 4an, men pallade inte med, just, kontrollerna. Kom till första byn och tänkte sedan, inte värt det... Kanske skulle ge nytt försök dock..

För mig är RE4 det spel som inledde spelseriens dekadens, som stort RE-fan tvingade jag mig till att spela igenom det men för min del är det resor sämre än RE1-3 på så många sätt. Code Veronica dansar i cirklar runt potatisbönderna i den jämnbruna sörja som är RE4. Grå bönder i en färglös spelvärld på spanska landsbyggden är långt ifrån RE-känslan för min del. Jag tror att RE4 är så populärt för att det var mångas första kontakt med serien. Har en känsla av att väldigt många kom in vid RE4 (pga ålder/intresse) och tyckte då att det var toppen...men jämfört med mästerverken RE1-3 är RE4 skräp i mina ögon. Satte mig och började spela RE4 remake till Xbox One för någon månad sedan men stängde av efter fem minuter och gick och diskade istället.

Xbox Series X för mig, köpte en PS4 på release för att SONY var först ut den generationen pga att Microsoft prioriterade bort Sverige, men ärligt talat har den samlat damm sedan Xbox One släpptes. Jag tilltalas inte alls av de exklusiva titlarna till SONYs konsoler, har testat flera av dem men har ärligt talat ser jag inte alls deras storhet. Klart att de har kvaliteer men jag tycker att de är långt ifrån så bra som många gör gällande. För mig är de alltför linjära och rätt förutsägbara. Uppskattar Microsofts spel mycket mer, Ori är helt magiskt, Sea of Thieves är dunderunderhållande och Gears 5 är en rejäl come back för serien. Lägg till en för mig överlägsen handkontroll, Game Pass, Play anywhere och att Xbox Series X på pappret ser ut att vara kraftfullare så är det ett enkelt val för min del. Summering av varför det blir Xbox Series X för mig:

- Skönare handkontroll
- Mer intressanta spel
- Game pass
- Play anywhere
- Kraftfullaste konsolen

Saken är biff! Microsoft får mina pengar kommande generation.:)

1