Inlägg av DunderFarre

Inlägg som DunderFarre har skrivit i forumet

1
Skrivet av MaxWarp:

Publicerar dom spelet och dessutom tar betalt så är det fritt fram att kritisera.

Släpper dem spelet i early access, och också gör det tydligt att spelet är i early access och inte kommar ha vissa features som istället kommer komma vid ett senare skede. Då kan man inte ge spelet en dålig review för att dem sakerna du som köpare blev informerad om inte kommer finnas med, inte finns med. Det har nog mer att göra med att folk är just dumma i huvet som personen du citerade sa.

Skrivet av hero:

Men snark NEJ...

"Modern Warfare 2 isn’t a remake of the game that first bore its name."

https://www.gamepur.com/guides/is-call-of-duty-modern-warfare...

Kan skriva under på att det är svårt för casual gamers som inte hänger med om att namnen förvirrar..

Ajdå, menade reebot, va inte helt hundra på skillnaden på dem två 😂, men punkten kvarstår till varför det ändå är logiskt att använda sig av samma namn då dem använt originala spelen som grund till dem nya.

Skrivet av hero:

Asså va fan, idétorke på ny nivå när man återanvänder namnet på spelet från tidigare delar i serien. Borde fan vara olagligt.

Både modern warfare 2019 och nu modern warfare 2 är raka remakes på spelen dem tagit namnen ifrån. Så namnen är inte särskilt förvånande. Det nog konstigare att god of war från 2018 inte bytte namn med tanke på att det inte va en remake. Sen finns det spiderman och snart spiderman 2 som inte bytte namn. Inom teknologi också LGs tv lineup nu heter G2 precis som deras G2 från 2012. Det nog inte långt kvar innan både samsung och iPhone går tillbaka med räkningen och börjar kalla deras telefoner Samsung 1 och iPhone 1 när de nått en löjligt hög siffra tillslut i serien. Det handlar definitivt inte om lathet dock förstår jag om det förvirrande för casual gamers som inte håller koll på spelmarknaden om vilka spel som är vilka.

Skrivet av Lirilesh:

Tycker inte någon AAA studio håller nivån som bör finnas med alla verktyg som finns idag. Finns ju en anledning att man spelar gamla 360 spel istället.

Men ska man ta något så måste jag väl ändå säga Rockstar. Roliga och olika typer av spel.

Folk nämner FromSoft, men tycker all deras spel är identiska.

Rockstar brukade vara riktigt grymma men efter deras predatoriska beteende kring gta 5 så har man tappat respekt för dem. Speciellt med senaste tillägget av gta+. Många äldre devs som brukade hyllas har verkligen sjunkit lågt. Rockstar, cd project red, dice, blizzard.

Skrivet av Arkaith:

Känns fortfarande som att storyn kommer vara väldigt medioker och överdrivet dramatisk, då GRRM har varit involverad i denna.

Ser fortfarande fram emot spelet, dock.

Metro serien är exempel på spel med otroligt bra story, kan rekommendera starkt 🙌

Skrivet av jehuty:

Jag har aldrig förstått varför det här spelet är så kritiserat. Hollywood filmer samarbetar jämt och ständigt med USAs militär för att få låna material och personal men filmen måste vara "pro militär" för att militären ska samarbeta med dom.

BFV fick kritik för att ha kvinnor men samtidigt har COD vanguard rödpunkts sikten och en massa annan skit som aldrig fanns på den tiden. Ska man kritisera måste man vara konsekvent, inte bara välja ut dagens offer.

Det ju skillnad på battlefield som specifikt valt en punkt i historian och säger att det ska vara historiskt korrekt bara för att dem ska ändra om och göra det till fantasy. Medan cod alltid varit en arcade shooter och har aldrig strävat efter realism och finns ingen anledning att tro att det ska finnas det i dem spelen, förutom mw2019 då som gjorde vissa saker väldigt bra.

Att folk fortfarande spelar league 2021 😂

Skrivet av uberpwnage2.0:

Igen, det tar inte lång tid alls att redigera några % för att göra ett spel lättare eller svårare. Menar givetvis inte att det är något som tar 5 minuter, men det är inget hästjobb.

Det känns lite som att du själv inte lyckats klara av något souls spel. Hade du gjort det hade du förstått att det inte är så enkelt som att "redigera några %" spelet är otroligt fair och du dödar fiender lika enkelt som dem dödar dig. I början av spelen dödar du allt på 1-2 slag det inte svårt va? Problemet ligger i att fienderna gör detsamma mot spelaren.

Hade man gjort spelet svårare hade igentligen den enda ändringen varit att spelaren själv blir en dmg sponge och kan bli slagen minst 10 gånger innan man dör men vad är då poängen med att utforska och försöka variera sina builds om din starting gear kan ta dig igenom spelet? Spelets svårighetsgrad har en väldigt bra inlärnings kurva och man växer i rask takt samtidigt som spelet det är betydligt mycket svårare att göra spelet enkelt och samtidigt roligt.

Spel som witcher 3 där storyn skiner så är det inte så relevant att ha svår combat så man missar inte mycket av easy mode, detsamma gäller delvis God of war även om combaten där var fantastisk. Men mekaniken i souls spelen kring combaten är en grundpelare av spelet vad får spelare då ut av att ha spelat spelet på "can I play daddy" (wolfenstein nod). Som någon annan sa, allt behöver inte vara mellanmjölk.

Skulle värkligen säga att allt under 7000kr är för lite. Folk jämför med en konsol men det är inte en konsol det är närmare en laptop. Majoriteten vill betala samma peng för den som en switch kostar vilket är orimligt med tanke på att switch kör i 720p 30fps i handheld medans denna tydligen ska köra 1080p i 60fps.

Skrivet av meganollan:

Spelar just nu, på switch. Riktigt najs att ha det i handhållen medan sambon ser tv :). Spelet flyter på riktigt bra och det är egentligen bara i filmsekvenser som det hackar till.

Någon som kan rekommendera en build för den som inte pallar med potions? Hatar verkligen potionsystemet och craftingen...

Kör full set av wolf gear, maxa igni och quen så mycket det går, sen så lägger du några poäng i fast eller strong attack grenen så är du klar. Du kommer inte behöva några oils det bara köra på signs och basic attacks.

Skrivet av NuZ:

Men snälla! Du kan endast se K/D efter matchen eller i huvudmenyn. Att se K/D under matchen är väldigt viktigt för många som testar olika spelstilar. Blev en grejj redan i Quake

Fast kd ratio är nått man kan räkna ut ungefärligt ingame om det är så viktigt "attans att bara köra med kniv har gjort att jag dödat 2 och dött 20 gånger" låter helt orimligt att det skulle vara en sak som är så pass viktig att tjura över.

När kommer tävlingen att avslutas?

Skrivet av denza:

Det var därför RDR 2 drog hem best narrative.

Nånting va dem tvungna att ger er för att inte göra den redan arga Rd2 fanbasen ännu mer arg. Goty är den viktigaste kategorin att vinna i visst man är ju nöjd men rd2 förtjänade värkligen inte att vinna musik kategorierna efter att kommit till snart slutet av chapter 2 har musiken aldrig tagit tag om mig förutom vid första hyttan med fiender när man är med Dutch och mikah och skjuter första skottet mot fienderna i mörkret. Medans dem första 5 minuterna och framåt i Gow va soundtracken helt on häpnadsväckande, men men. Alla är berättigad sin egna åsikt

Skrivet av Nemo:

Jodå, ett riktigt bra spel!

Men tyvärr Kratos, du hamnade nog trots allt i skuggan av Arthur Morgan i år...

Nja jag skulle nog inte hålla med, Kratos var bestämd nog för att dra hem game of the year, riktigt fint jobbat 😊

Spelet var så sjukt mycket bättre när alla klasser hade låsta abilities och vapen, sen när dem ändrade att alla kunde använda allt blev det som vilken generic battle royal some hälst nästan. Inte undra på att dem tappat 90% av sin spelar bas. Dem lyssnar ju aldrig på sina consumers.

Lel

Skrivet av tuckdragon:

Jag måste vara typ enda personen som var lite missnöjd med hur man svinga in spiderman.
tyckte det gick för automatiskt, håll in en knapp och kolla på typ.

Du vet väll att du kan stänga av camera smoothness och auto control I settings. Dem är maxade direkt när du börjar spelet och måste själv lägga alla på noll för att få mest kontroll av spelet. Det va det första jag gjorde när jag köpte spelet.

Skrivet av Flower Knight:

Min son (snart 8 år) har börjat spela allt möjligt men kan fortfarande inte läsa engelska. Man kan ju låta honom lära sig den hårda vägen såklart men nu undrar jag om ni kan ge tips på bra spel som är översatta till svenska (är det både tal och text så är det stort plus)?

Go bananas! Alla tips på översatta spel är välkomna så kan jag sålla själv sedan. Vi har PC, PS4 och Switch här hemma.

Definitivt, spyro reignited trilogy och ratchet and clank remastered.

Skrivet av Molotov:

Dröm vore om det är som batman dvs friheten men i spiderman stil

Dröm vore det om spelet åtminstone kommer bli hälften så bra som web swinging och open world som spiderman 2 och åtminstone hälften så bra gameplay som spiderman 1 på ps1

1