Inlägg av Sigma

Inlägg som Sigma har skrivit i forumet

1

Jag skulle nog säga Westwood som tyvärr lämnade oss allt för tidigt.
Om jag ska säga en som fortfarande är igång så får det bli Revolution Software.

Mimimi har nu idag gått ut med att de kommer att stänga ner studion, en sorglig dag. https://www.mimimi.games/our-final-game/

Broken Sword 6 & Broken Sword 1 Reforged

Såg nyss att dessa två blivit utannonserade med en liten trailer.
Broken Sword - Parzival’s Stone, inget datum än vad kan se. Samt en remaster på ettan Broken Sword -Shadow of the Templars: Reforged som ska släppas tidigt 2024.

Osäker om jag gillar karaktärsdesignen i BS6, visserligen står det ju i trailern att de inte är färdiga så förhoppningsvis behöver man inte oroa sig. Men jag ser fram emot dem bägge två då serien ligger varmt om hjärtat.

Om man vinner så kommer jag i min spektakulära glädjedans att ta Soulstonen från min lilla Diabloskalle här i datorhörnan och trycka den i pannan, bara för att inse att det är ju bara en USB sticka... eller..?

Provat de flesta, men Vice City förblir favoriten.

Skrivet av Tomas Helenius:

Vi menar det som står i frågan - inget annat.

Jajamän 👍
Tackar för chansen 🙂

Arathor har varit mitt andra hem sedan release. Många timmar, fina minnen och underbara vänner man skaffat sig under alla dessa år.

När ni skriver hur många expansioner antar jag att ni menar just expansioner och inte räknar bas spelet, eller är jag ute och cyklar? 😅

En utskjutbar gamepad, tänk Sony Ericsson Xperia X10 mini pro tangentbordet fast ut kommer istället en gamepad med thumbsticks som poppar upp, styrkors och så vidare.

Släpps på steam den 16 juli

Det här fick ju mig att tänka tillbaka på musikvideon till Faunts dänga M4 (part 2) som spelas i slutet av Mass Effect https://www.youtube.com/watch?v=gISlB1IdUjI

Så fick man äntligen beta inbjudan, detta ska bli kul att återuppleva

This code has already been used.

Det var ju olyckligt..

1