Inlägg av Pawbelolkaf

Inlägg som Pawbelolkaf har skrivit i forumet

1

@Banjo: tror dom flesta skulle säga "they fucked with the wrong country" om deras hemland blev attackerat av något/ några. Fast bara fel om det används inom karaktärer som ska vara amerikaner verkar det som?

Trailern fick mig så hypad, älskade the old blood och the new order, så detta kommer bli suveränt att få spela nu dom mörka höstnätterna eller eventuellt vintern beror på när jag nu skaffar det efter det släpps.

@Molotov: tidsfördriv endast

@Harakiri: jag diskuterade gällande vad vissa skrev här inne sen får du säga vad du vill inte mitt problem

@didde: vilka debatter? Nazismen är inte det största hotet mot sverige eller världen, isis är dock ett stort förbannat hot som vi bland annat släpper in i sverige och i många andra länder.
Det är inte nazister som begått sprängningar i frankrike samt skjutningar där borta, det är inte nazister som säljer kvinnor och barn som sexslavar, det är inte nazister som spränger sig själva och torterar folk som inte håller sig till deras tro.

Dom nazister vi har i sverige = NMR har 99% av gångerna endast gått sin marsch och inget mer. Vi har liknande i tyskland samt andra länder bland annat som gjort exakt samma sak, dom har sin skeva syn som jag inte håller med om ja. Men jag är långt ifrån rädd att sverige ska bli styrt av nazister eller något krig ska startas av dom.

Fruktar mer att en islamist ska begå någon gärning här i landet

@Harmond: Chockerande att din kommentar inte blivit borttagen från fz, fast ja du säger ju sanningen och jag håller med dig.

Utöver allt jävla prat om nazister och islamist tomtar och annat skit som många på bara den här sidan brukar haka upp sig på så ser jag fram emot detta spel.

@Banjo: ja om man vill vara så snål att man inte kan betala 5-8 dollar för kanske 7 andra spel, i det stora hela skulle du få alla för 1 dollar inklusive dom för 5 - 6 eller 7 - 8 dollar. Det är ju för tusan ingenting

@aholman: kraven var du ska vara nyrakad där borta om du ska vara med.

Mitt skägg är mer heligt än detta spel¨, skulle aldrig få för mig att raka mig för att få hamna på bild i ett spel.

@Lard von Bacon: Hur svårt det kan vara? Ja du kan ju försöka själv sedan återkomma.

Tror knappast det är så enkelt som folk påstår, sedan skräck kan ju vara olika saker så blir svårt att nå upp till varenda människa.
För min del är skräck till exempel när man inte kan försvara sig så paniken uppstår därav jag spelar oftast spel så som amnesia och dylikt.

Det jag gillar med The Evil Within är atmosfären, skräckspel behöver i sig inte heller vara så att det ska skrämma slag på en. Kollar man upp innebörden med skräckfilmer och skräckspel så handlar det inte bara om att syftet är att skrämma folk som ska spela, det har bara blivit en stor del av det hela.
Skräck i filmer och spel kan även betyda att saker ska kännas obehagliga och dylikt. Orkar inte gå in för långt på det då det finns mycket att fylla ut med inom den här genren.
Sen lär du eller andra inte hålla med mig men det är inte mitt bekymmer

Nu börjar priset på VR likna något, tidigare var det ju åt helvete så dyrt.

@rewoX: nog mer bara en vanesak skulle jag gissa på. blir roligt att testa d2 när den väl släpps för oss alla

@Cane: what?

@hannes.theorell: nä då lär väl någon av hans döttrar sitta på tronen, inte så vi byter ut allt

@elPresidente: med tanke hur vissa regerar här inne gällande hur dom valt att göra i finland så är det lite svårt att veta.

@Ichabod: dom jobbr ju på en bana.

dock tycker jag spelet är väldigt överskattat fastän det är roligt

Som många säger kosmestiskt som inte påverkar ingame, ska inte vara att du kan endast få vissa saker genom att köpa det för riktiga pengar för att bli mycket bättre än andra

@elPresidente: du har ju missförstått det hela, står inget om att om du är sjukt duktig i bf eller annat så får du en viss roll i försvarsmakten.
Utan om du tävlar inom e-sport så kommer du få dagar då du fortfarande kan hålla på med det

1