Inlägg av Helene

Inlägg som Helene har skrivit i forumet

@SenseMaker: Ahh, nu fick du mig att le lite iaf=)

Skönt att höra=)

@Maysay: Hot är aldrig rätt=)

Får väl skapa spel där ens karaktär skriker fula ord åt spelaren istället. En algoritm som känner av att nått gick jävligt tokigt och skriker ut diverse ord.

@SenseMaker: Man kan inte lära folk som inte vill lära sig? Och att pådyvla folk sin ideologiska idé är inte heller rätt väg. Låt var och en själv avgöra.

@Natrium: Kan inte göra annat än att hålla med. Man kan aldrig förbjuda eller stoppa det, och en människa nu vill göra det så gör dom det. Lika väl som att kasta kottar mot träd.

Sambon har beställt detta, och de andra var bra, så man väntar med stor förhoppning=)

Fair use är det som kallas ideellt skydd, och den innefattar egentligen att man har rätt att bli namngiven i samband med sitt verk. men ÄVEN motsäga sig ändringar av materialet, eller att det förekommer kränkningar eller att materialet används i olämpligt syfte. Iofs är det mer av en riktlinje tror jag - än dock internationell

Kanske Xcom 2. Eller någon som minns Soldiers at war?

@Carl Johansson-Sundelius:

Sant. Du har en poäng herr Carl=) Man får se vad morgondagen för med sig=)

Låter otroligt kul! Sköta om en hemlig bas och allt därtill:)

@Carl Johansson-Sundelius:

Ja, det blir väl så när man tänker lite mer abstrakt, att ett ord bara är ett ord som försvinner ut i rymden. Jag har inget emot ett bättre klimat online, absolut inte. Men däremot så hänger folk upp sig på de allra konstigaste saker idag. Men det är min åsikt. Att folk använder vissa ord online lär väl aldrig försvinna, för det tillhör det mänskliga. Som jag skrev tidigare: jag får också höra saker, men man kan aldrig förbjuda ord, tanke eller åsikt. Så varför ska man lägga energi på det? Jag gör det då inte. Jag har bara j-kligt svårt för folk som försöker pådyvla andra om vad som är rätt och inte med härskartekniker. Min ställning har enbart varit att jag inte tar ställning, men det är visst lika illa det för vissa här inne.
Pewie lär väl känna av sina ord på ett eller annat sätt, eller så får han fler följare. Jag har aldrig följt honom, och kommer förmodligen aldrig göra för jag får inget intellektuellt utbyte av honom. Vare sig han spottar ur sig både det ena och andra så intresserar han mig inte.
Jag har förstått att jag inte är som andra flickor kanske. Men vad gör det=)

Är faktiskt väldigt intressant med sådana här diskussioner. Även att delta. Det påvisar att människan i mångt och mycket aldrig kommer att förändras i den mån som många önskar. Spelkulturen online kan vara hård, och jag som tös vet vad det innebär. Men det gör mig inte så mycket, är uppväxt med tre bröder så man är inte särskilt tunnhudad. Känns som om världen förändras i en riktning där alla ord kränker på ett eller annat vis. Och man skriker om det så fort man kan. Blivit en cirkus som jag anser är löjlig. Visst får man höra hora ibland, men jag säger som Hefners före detta fru sa om hans otrohet: "Han är bara man."
Jag säger att människan är bara människa. Och i vissa fall önskar jag att vi aldrig hade lämnat grottorna, för i andra frågor (som är mycket allvarligare) så har vi förstört vår jord på alla tänkbara sätt.

Mja, jag vet inte jag. Den här fadäsen är överspelad helt enkelt. Finns inte så mycket mer att tillägga. Vissa tycker att han inte gjort nått fel, och andra tvärtom. Alla har rätt till en åsikt! Och att SÄGA den! Hur mycket det än skaver i ögonen.

@Fredrik Eriksson:

Nu la jag inte fram mitt inlägg som det mest seriösa jag åstadkommit här=) Men det är ganska kul att se hur den diskussionen artar sig.

//HR

Han har bett om ursäkt. Finns inget mer att tillägga

@Ducci:

Jag har inte skrivit så mycket innan idag. Mitt tidigare konto låg på en annan mejl:) Så nu vet du det.

HR

@johnssonhill:

Nej, du har inte sagt nått fel. Jag har argumenterat utifrån min filosofi:) Kan inte göra mer.

Ha det gott!

@johnssonhill:

men jag tar inte ställning. Helt enkelt. Men du har väl tur att alla inte tänker som mig=) För mig är människan lika mycket värd som en sten, eller ett bi, eller en hund. Ser ingen skillnad på dem. I vissa lägen tycker jag att människan är det värsta som skett vårt jord. I andra lägen inte.

Men rasisten tycker å andra sidan att din åsikt inte är nyttig. Eller hur? I hans värld är du lika farlig som han är i din.
Jämlikhet är verkligen något som människan har hittat på, om ska titta utifrån Darwinistisk synvinkel. Men jag är inte hemma i de frågorna, så jag låter de vara. Men det finns mycket att diskutera, eller inte diskutera. Beror på hur man ser på allt.

@SenseMaker: Ja, det är upp till dig:)

Jadu, jag vet inte. Någonstans i mitten kanske. Men så är det väl om man avviker från rådande normer. Fokus hamnar på en. Förstår inte hur det kan vara kontroversiellt att anse att man inte tycker att det finns rätt eller fel åsikter. Men men... så är det väl=) För övrigt så har jag aldrig tittat på han Pewie. Inte intresserad av det heller.

Men jag har heller aldrig sagt att någon annan måste ha min livsåskådning. Utan det är andra som har gått loss på att man inte kan anse att någon åsikt inte är fel eller rätt, att jag inte tar ställning. Din syn av ett perfekt samhälle, kan fortfarande vara hemskt för nån annan. Beroende på vilket perspektiv man har. Och det är väl det som är kampen du talar om, eller snarare dragkampen. För när du drar i repet och vill få över ditt drömsamhälle, så står någon annan i andra ändan och drar för att få sitt, som är tvärtemot ditt.
Att vara god är ingen naturlag:)