Inlägg av Guybrush82

Inlägg som Guybrush82 har skrivit i forumet

Skrivet av Kaspar Bijan:

Har inte hittat Indian Jones-spelet bara… Någon som vet var det finns?

"Indiana Jones and the Fate of Atlantis" finns på både Steam och GOG, samt att du kan köra det i ScummVM.
Rekommenderas varmt.

Bumpar denna gamla nyheten då spelet släpptes idag. Jag som är ett fan av peka-och-klicka-genren samt cyberpunk tycker onekligen det ser intressant ut.

Jag har länge känt att jag "borde" spela igenom detta spel. Alla påstår ju att det är så fantastisk, och när jag för andra gången nyligen försökte mig på det bara för att ännu en gång finna det ganska intetsägande och "tråkigt", med ett narrativ som är allt för diffust för min del, så kände jag mig nästan lite "dum". "Vad är det jag missar? Vad är det jag inte förstår?"
Då är det skönt att äntligen få läsa en bra recension som delar många av mina intryck från spelet, och plötsligt känner jag mig inte lika "korkad" som inte fattar hela poängen. Tack!

Skrivet av uberpwnage2.0:

Spelar Disco Elysium. Ett helt fantastiskt spel.

Spelade precis ut det, och kan bara hålla med. Ett mycket bra och unikt spel.

Detta ser ju riktigt mysigt ut.

Ingen överraskning kanske

Den där romanen blev man ju lite nyfiken på. Får hålla utkik efter den under nästa år.

Skrivet av Mortaigne:

För de som undrar över spel som lämnar:

Xbox Game Pass fungerar ungefär som Netflix. Xbox egna spel kommer direkt på release och stannar för alltid, precis som Netflix egna serier.
Tredjepartsspel förhandlas av utgivarna och ligger kvar så länge de vill, standard brukar vara ett år men många är kvar längre, några kortare och en hel del kommer tillbaka efter att ha lämnat för en ny vända.
Hittills har det varit fler in än ut och biblioteket växer stadigt!

Tackar för det förtydligandet.

Skrivet av Fluffo:

Kan starkt rekommendera!

Kan bara instämma.

Ett av de mest unika och bästa "detektivspelen" jag har spelat. Satt med post-it lappar över halva skrivbordet med olika "ledtrådar" medan jag körde igenom det.

Likt föregående talare så ser jag fram mot att få testa Bloodstained.

Jag har haft mina ögon på detta spel ett tag och tycker att det ser klart intressant ut. Får se när/om jag hinner prova det. Lyssnar gärna till lite input från er som hunnit testa det.

Ja, jag skulle mycket hellre lyssna på er som podcast. Jag får ca 80% av mina spelnyheter, recensioner osv. via olika poddar då det är enkelt och smidigt att lyssna på, och kräver inte att man sitter framför en skärm.
Nog för att det är trevligt att se era vackra nunor varje fredag, men jag skulle lyssna på er betydligt oftare/mer om ni fanns som pod.

Det finns mig veterligen ingen sådan sorterings-funktion.
Men ta en titt i denna tråden där @kebbe gjort ett hästjobb.

Skrivet av Dohman:

Snälla gör det denna gång. Fruktansvärt bra spel, riktigt läbbiga. De allra bästa skräckspelen har inga jumpscares...

@Fader Konungen : Håller med. "Silent Hill 2" är ett av mina favorit-spel inom genren och passar perfekt att spela en mörk höstkväll.

Skrivet av Devan:

Bushiden - 2020

Ytterligare ett metroidvania som ser lovande ut.

Your sister has vanished and rumors swirl that Gaoh has been resurrected with an evil army at his command. Explore for cybernetic upgrades until you are powerful enough to defeat the diabolic Gaoh and his cybergentic army once and for all in this futuristic, action platformer!

https://youtu.be/ZLR6ig48NxA

Fick väldigt mycket Strider-vibbar av detta spel.

Jag köpte den föregående versionen av denna utgåva. Det var lite "coolt" att se att de verkligen fungerade då man stod inne i badrummet i totalt mörker och ändå kunde "se".
När dessa två minuter av "wow-faktor" var över har de bara suttit monterade på det medföljande huvudet och samlat damm på bokhyllan.

Skrivet av anon_326725:

Helt galet om det flyter på exakt sådär i combat hela tiden. Såg lite för perfekt ut men om du säger det är gameplay så. Verkar lovande.

Precis min tanke, det var sjukt imponerande, men såg lite väl "regisserat" ut för att vara sant. Men jag hoppas att jag har fel.

Alla mina speedrun-behov samlade i en gedigen tråd. Tack @Grukk !

"In EVE Online NPC fleets have launched a huge surprise attack on players all over the game" reddit

"EVE ONLINE DRIFTERS LAUNCH HUGE SURPRISE ATTACK ON PLAYERS" gamewatcher

Jag är så fascinerad av detta MMO-fenomen.

#nyhetstips

Kul att se livstecken i denna tråden.