Inlägg av takaii

Inlägg som takaii har skrivit i forumet

Skrivet av lasselason:

Nu har ju Nintendo har inte gjort detta spelet så att anklaga dem är ju tokigt.

Stämmer att nintendo inte gjort pokemon spelen men det har och alltid varit ett Nintendo IP spel och att säga nintendo inte har något med Pokemonspelen att göra är inte rätt heller Tror de har ganska stor påverkan i deras sammarbete samt att det verkar stämma överrens med nintendos övriga lineup av IP spel som är förenklade Lite av en röd tråd

Skrivet av Esri:

Nej och det är helt ok att det är enkelt, det har ju alltid riktat sig mot en yngre publik så att det är mera simpelt än liknande spel är inte direkt något jag personligen bryr mig om, jag har ofta spelat spelen som ren avslappning eftersom att de är så enkla, ungefär som Kirby. Själv tror jag att det var sista 3DS spelet jag spelade senast, jag blev så jävla trött på att varje gång du försökte fånga en pokémon så ropade den på hjälp och det blev ett jävla moment22 där du dödade en och försökte fånga den och den ropar på hjälp och du måste döda den om och om igen! Det var aldrig svårt, bara vansinnigt irriterande.

Problemet med Nintendo är att de tror barn inte kan spela. Tror de flesta äldre här som kan minnas speltiden som barn där spel faktiskt inte var så lätta att man blev serverad vinnst på ett fat ändå kunde spela bra och uppskatta att det fanns en svårighet. Nintendo fördummar barn idag och deras förmågor. Lite synd.

Skrivet av Sapiens:

Är en sådan här tävling man brinner för 🤭

Jag tycker den här tävlingen är mer cool! 😆

Önskade det stod lite mer om storryn och tyckande kring den då Spel som dessa ofta fokuserar på dialoger och själva äventyret i storyn så känns det som en miss att inte lägga större vikt vid den. Tyckte förra spelet var riktigt bra och vore lite intressant hur det stod sig mot de andra i samma serie.

Om ni ändå kunde släppa en musmatta bara för musen också o inte för hela tagentbord

Skrivet av perihelion74:

Kommer uppgradera 1 nanosekund efter att det släppts. Tycker Win 10 är ett grymt OS och Win 11 är ju inget annat än Win 10 egentligen med tweaks av UX och lite annat. Ingen stor uppgradering. Skulle bli väldigt förvånad om uppgraderingen kostar pengar.

stämmer bra han säger även i denna videon att det fortfarande står windows 10 i versionen i kommandotolken
https://www.youtube.com/watch?v=ByOYExliNyM&t=823s

Bra video däremot är prestanda optimeringen bättre vilket jag ser som ett plus. Tvivlar med på de kommer ta betalt för uppgradering. Fokus blir väll samla in användardata och personifiera reklam för människor och därmed intäckterna

Såg en video där windows 10 och 11 prestanda jämfördes och windows 11 var rehjält lyft för prestandan så endast därför ser jag fram emot windows 11 för att få mer ut av hårdvaran. Inte bara snabbare uppstart utan även bättre utnyttjande av hårdvaran

Om det inte vore för Nintendo switch dåliga lagring så skulle jag inte tycka illa om beslutet. Onödigt behöva betala massa pengar för ett spel och minneskort när man skulle kunna betala bara för ett av dem

Sluta köp så är problemet löstockså. Det finns scalpers föratt folk är dummanog och köper av dem. Tålamod

Switch lite är enbart bärbar så den bör räknas med. Samt vanlig switch även om den är hybrid så är det en handhållen konsol.

Virtual boy är ingen "handhållen" konsol helt. Då kan man räkna oculus quest /go med. Poängen är väll ändå handhållen?

Skrivet av Razken:

Köpte det igår till PC och det är fantastiskt!
4K 75fps med allt maxat. Installerad på SSD så laddningstiderna är i princip obefintliga.
Riiiiktigt bra remake/remaster som gör originalen rättvisa med små förbättringar här och var.

Det enda som stör mig rejält mycket är soundtracket som är 50/50. Hälften är riktigt bra och passar in, dvs snabb rock/punk/90-2000s rap och resten är nyproducerad monoton smörja som är outhärdlig. Lyckligtvis går det att stänga av enskilda låtar så man inte behöver genomlida dem igen.

Tycker de borde fixa så att musiken också kan spelas utan att dynamiskt höjas/sänkas beroende på hur pass bra man skejtar.

Smaken är som baken när det kommer till musik. Ingen som lär hålla med där oavsett vad någon säger. Vill skaffa spelet och se hur det är själv. Blir musiken högre när det går bra? Ja det är ju störigt om man inte kan välja så det blir samma uppfattar volym. Hade tyckt det dock var coolt om det blev låtar som hade mer spänning ju bättre det går så det ticklas i nerverna. Ingen aning där heller hur det är får skaffa mig spelet snart och tycka till sen

Skrivet av Mirage:

Har skytt honom som pesten sedan Twilight. Har inte sett något annat alster med honom.

Haha lite kul att du hängt upp dig på en filmserie. Trauma for life det dära XD

Skrivet av hunden:

Som ett stort fan av Arkham-spelen skulle jag vilja att det görs filmer med de lite mer okända skurkarna. I Spelen får man bekanta sig med många "okända" figurer som man aldrig sett i filmer utan som bara förekommer i serietidningarna.

Visst är många av skurkarna "overkliga" så jag kan på ett sätt ändå förstå att man väljer Joker, Pingvinen, Riddler och Catwoman som är mer mänskliga. Jag hade exempelvis gärna sett Clayface, Killer Croc eller Firefly.

Oavsett så tycker jag den här filmen verkar intressant, har alltid varit svag för Batman och en film där han är ny och oerfaren kan bli bra.

Därför jag ser fram emot nya suicide squat filmen kommer många nya intressanta karaktärer där i.

Skrivet av Snake Plissken:

Ja han ser lite emo ut..

Men är inte Batman mer emo än vad Jokern e? För deras gäng brukar ju vara som deras boss i Batman världen

Han har ju ögonskugga kajal och allt under masken. Innan har det varit massa memes hur det sett ut när han tar av masken. Mer realistiskt nu

Personligen själv varför jag tyckte arkham Knight inte riktigt var en höjdare var att det var för mycket med biluppdragen som gjorde det tråkigt. Jag tänkte först fy vad kul få köra batmobilen men sen blev det är detta ett stridstankspel i framtiden. Kändes inte riktigt batman.

Skrivet av Belfry:

Vet inte om jag skulle klassa '86' som ett dåligt betyg, både på Metacritic och Opencritic. Du har kanske tittat på betyget för PC-versionen som landade på 70, eftersom portningen var så ruskigt instabil.

Kan vara för PC och användar betyg 3.4 bara där jag spelat det med..

Skrivet av Ph3noM:

Det har du fått från en CGI trailer...?

Roligare karaktärer. ❤️

Skrivet av Påskmust:

Så efter fem år visar dom en CGI trailer för ett spel som inte släpps förrän om ytterligare två år. Hade förväntat mig mer än så efter all väntan.

Spelet har väl inte varit annonserats under 5 år? Svårt att tro att spelet varit under 5 år utveckling då hade jag med förväntat mig mer än CGI trailer. Troligen för tidigt stadium för att visa något då utveckling kan ta olika håll. Tråkigt se gameplay nu och sen försvinner massa element eller så.

Skrivet av jehuty:

Det intressanta är att alla rykten vi har fått har varit sant med modifikation.

Vi har fått rykten om att rocksteady ska göra:

Co-op spel med batman karaktärer
Ett superman spel
Ett batman spel med the owls
Suicide squad spel

Co-op fick vi som gotham knights

superman spel fick vi inte dock men han är med i SS.

Batman spel med owls var inte heller riktigt sant men owls och batman ser ut att bli en stor del i gotham knights.

Suicide spel stämde. Så rykten har inte varit 100% träffsäkra men på ett eller annat satt fick vi vad alla ryktena sa.

Ja roligt iaf att det kommer en del dc spel. Ser fram emot dem.

Skrivet av Athretil:

Men suicide squad är ju anti-hjältar och har alltid varit. Dom tvingas ju utföra uppdrag åt dom ”goda”.
Kan bli ett riktigt roligt spel

Så sant den äckliga Amanda waller som har kontroll över dem. Ska iaf bli intressant gillar alla karektärerna man kan spela 😁