Inlägg av takaii

Inlägg som takaii har skrivit i forumet

Skrivet av Jonny Myrén:

Det där är fake news. Det är rollen som Steve han verkar knipa.

Helt fel det är steve han kniper rollen som!

Skrivet av noreason:

Såg riktigt B ut och inte alls likt studio Ghibli. Vilken förolämpning.

👌

Xbox 360 pga kontrollen var ovanligt skönt än vad man var van vid. De hade spenderar massor med pengar för få fram en bra kontroll och de lyckades med tycker jag.

Skrivet av KimiKiwi:

Hade hellre sett en film i stil med Studio Ghibli

Second this. Men kanske blir toppenbra. Bara vänta och se

😆
"Dont you guys have phones? "

Skrivet av McNord:

Tycker Epic är bra, funkar lysande att spela där. Folk verkar ju älska steams monopol och hade inte brytt sig om spelen endast fanns på steam… men tvärtom, ja då är det skit. 💩

Att de ger bort spel i att locka användare skulle vara ett pr trick som andra påstår här. Självklart är det så, sen frågan är varför skulle det vara en nackdel. Bara tacka och ta emot. Förstår inte att folk klagar på gratis bara för de gör det för få mer spelare på deras egen klient, alla företag har sina knep och alla är ute efter öka sina vinster, att steam som har etablerat sig starkt har inte slutat använda metoder för locka spelare.

Tråkigt människor ska se det som negativt när syftet egentligen tjänar alla. De måste hävda sig på något sätt speciellt mot så etablerad konkurrent som steam. Det är just av den anledningen konkurrens är bra, om bara steam fanns skulle vi inte ens få se så mycket bra gratismaterial.

Skrivet av Påskmust:

Kvalitet före kvantitet, precis som det ska vara.

Jag håller med, enda jag ser i argumentet de vill framföra behöver inte nödvändigtvis vara sant heller. Är man inte kapabel på skapa bra spel över fler timmar så är det bättre det görs kortare. Men det är inte nödvändigtvis att ett långt spel behöver vara dåligt. Kolla baldurs gate 3 t ex. När man ställer fram argument som detta så är det för berättiga varför man ej gör längre men samtidigt är det argumentet tomt eftersom det säger inget om spelet kommer bli bra om det är kortare heller. Detta är bara för att övertala läsarna men samtidigt är frågan om spelare efterfrågar mer innehåll först. Vi spelare är konsumenter trotts allt, vi betalde så oavsett hur det blir så avgör vi i slutändan.

Skrivet av NeoWeo:

Fasiken vad intressant. Jag undrar om man känner motstånd i spaken om man t.ex står och springer mot en vägg? Låter som en cool idé.

Och fall det blir segare när man ska flytta object som putta något i zelda

Jag tänker mest såhär, om det är andra motiv bakom hon ej vill meddela eller inte är hennes beslut. Om det finns några orsaker kan vara så som vi ej känner till men vi själva kan blåsa upp det också. Upp till henne hur hon vill göra hur som helst och har inget med oss att göra. Skit samma tycker jag hon gör som hon vill. Inte vårt problem..

SPÄNNANDE, HOPPAS DET BLIR VINST!

Det bästa av allt är att de marknadsför avsaknad av backlit ljus som en funktion. Sen super reflektiv skärm vilket är helt motsatsen än vad man vill ha. Skit bra vi använder en spegel som skärm, super reflektiv. Du kan se dig själv spela. Hahahaha hade jag fattat att det inte är april nu kunde man tro det är aprilskämt.

Skrivet av PeTTs0n:

Många fokuserar på det visuella, jag väljer att säga "jäklar vad najs det LÄT" - ljuddesignen verkar verkligen imponerande.

Viktigaste är väl ändå körkänslan, därför assetto corsa länge varit på tronen av sim trotts visuellt och ljud som inte är i topp med alla.

Skrivet av Pjotor:

Japp. Klassiskt rage bait, och det funkar.

Ja det funkar för exponering men inte för att folk ska lyssna. Tyvärr

Skrivet av mrFluffy:

Oavsett så är det fel att döda djur, de är mina vänner.

Lämnar nu, hej då.

Stanna kvar och debattera för din sak då och sluta göm dig och bludna för andra tycker annorlunda. Människor behöver se sig i spegeln. Varför tar vi inte diskuterar, varför dividerat vi och skapar två sidor. Vi alla tillhör universum. Jag ser hellre dig kvar om du tycker det är fel, stå på dig istället.

Skrivet av MLundin:

Debatten i stort borde i sådana fall snarare handla om hur och varför vi förskönar våld överhuvudtaget inom underhållning (inom all media, ej endast spel). Varför skulle det vara ok med våld mot människor, men inte djur?

Lika absurt egentligen som att skjuta folk i huvudet är mer accepterat än lite nakenhet i film/spel.

Det är mänsklig moralkaka. Människor älskar leka gud och ett sätt är att tro man är bättre än andra. Spelar till deras ego. Världen vore bättre om vi inte trodde vi stod över andra. Du tar upp en mycket bra poäng med skada djur är mer fel än människor. Ett sätt att tro vi är annat än djur. Att vi skulle stå över djur genom diktera. Vi är bara djur vi med.

Censur

Skrivet av Nyhet:

Censur kommer leda till större problem. Jag tycker peta representerar problemen i mordern tid. Allt ska censureras och förbjudas. Vi är bara människor. Självklart får man ställa sig tycka det är fel att döda djur osv. Däremot att censurera rätt att uttrycka eller skapa konst som i form av spel för man är sätt att skapa motreaktion. Vill man förändra världen ska man sluta tro man är bättre än andra om andra ska lyssna på en. Att censurera är att bete sig som att man är bättre. Folk blir irriterade och väljer istället att inte lyssna. Jag tycker detta är löjligt och kontrollbehov. De kanske borde tacka köttätarna då de kan känna sig bättre och speciella som de verkar vilja mer än göra en bra sak

Skrivet av trickeh2k:

Finns helt klart större och mer obehagliga drakar, BlackRock t ex.

Helt klart!

Skrivet av Spokig:

Störst till ytan är väl x73 medans störst volym är x63? Vilket större är dom nu ute efter är väl frågan?

Satt precis räknade på det med men antar de menar ytan. Blir mer fläktyta. I alla fall lycka till! Hoppas det går vägen och en vinnare väljs ut snart för är otolig hoppas verkligen man vinner! Nu när det är kyligt ut kan man ju annars ställa ut datorn ute 😆