Inlägg av Jokobib_Bob

Inlägg som Jokobib_Bob har skrivit i forumet

Världens befolkning växer ju. Detta borde egentligen rapporteras i andel av världsbefolkningen.

Star Wars har mycket potential i spelvärlden som man tyvärr inte kunnat utvinna på över tio år. Lucasfilm utannonserar projekt efter projekt där väldigt många bara inte blir av.

Twin Peaks. Ja vad ska man säga, bland det bästa man någonsin sett. Nu blir det att se spelfilmen och uppföljaren.

Skrivet av Issue:

Har du tiden kan du ju alltid spela dem, men 4an är enligt mig svagast i serien, 5an är ändå helt ok.

Skrivet av Ribcage:

För att förstå exakt allt är det väl böcker och allt möjligt, annars näe. Det är gjort för att locka in nya spelare också.

Med femman som svagaste del i serien så sitter det ändå på 84/100 vilket säger en del. Klart värda att spela igenom, särskilt i co-op. Men tycker personligen mindre om dem just pga fienderna. Infinite ska bli jäkligt skoj med mer covenants och brutes igen.

Tack för svaren. Jag kanske kan försäka att klämma in dem ändå, de är väl inte så långa.

Behöver man ha spelat Halo 4 och 5 för att förstå Infinite? (eller är 4 och 5 värda att spela, har ej hört särskilt gott om dem)

Skrivet av Gertzy:

Del två var visst planerad, men av någon anledning fick den bara grönt ljus om första gick tillräckligt bra på bio. Det ansågs den göra och andra delen har fått tummen upp sedan typ en vecka tillbaka.

Är ju för att ingen såg Blade Runner 2 på bio men planerad var den ju som du säger.

Never Rarely Sometimes Always

Film om en tjej som åker till New York för att göra abort. Denna är en film där tittaren i princip är en fluga på väggen under en kort tid (några nätter i NYC). Kanske är det just det som gör att filmen känns lite ofullständig, hade gärna sett 10 minuter till i slutet några dagar senare för att knyta upp det hela. Skådespeleriet är det inget fel på och nyanserad kring temat. 7/10.

Varför är inte Club Penguin med?

"Open World" är för mig en värld, där laddningstiderna är få (gå in i sitt hus eller liknande) eller inga. Du ska kunna utforska delar av världen där du varit tidigare i ett senare skede av spelet, allt du gör i spelet ska heller inte vara drivet av handlingen utan du ska kunna utforska på egen hand.

Favoriten är nog V, tycker uppdragen är klart roligast där. Ballad of Gay Tony och Vice City är fantastiskt bra också.

Spelade GTA 3 igår, definitivt inte bäst men kanske viktigast. Bäst är Red Dead Redemption 2 och inget kommer ens i närheten.

The Next Generation. I sin helhet 5/10 men serien lämpar sig verkligen inte för att se alla avsnitt eftersom det mesta är skräp, dock finns det tiotals avsnitt som man verkligen är glad av att ha sett: "The Best of Both Worlds" och "Tapestry" är nog favoriterna.

Red Dead Redemption. R* har redan skapat stora delar av kartan. Det är en helt fantastisk story som med en remake skulle kunna bli en fantastisk kamrat till RDR2.

Blir det säsonger som i 4an? Tyckte om det konceptet men blev väldigt irriterande när det blev snö överallt.

Skrivet av Izuel:

Mera mass effect är bra, Fallen order dock var bra miljöer och action men så tråkig story. Så otroligt mellanmjölk handling.

Håller med, respekterar att andra tycker annorlunda men Fallen Order var nog en besvikelse på alla punkter. Fanns en karaktär som vägde upp det lite men det var allt.

Skrivet av FryinRyan:

Såg nyss genom Breaking Bad igen. Inte sett sedan serien hade premiär och fy helvete vilken bra serie.
Måste dock säga att den hade kunnat sluta med säsong 4. Kändes som ett riktigt och värdigt slut på resan. Har inte sett filmen och kommer inte göra det heller.

10/10

Håller med om att säsong 4 hade varit en grymt bra avslutningspunkt. Säsong 5 drog nog ned serien ett betyg för mig, men fortfarande fantastisk såklart.

Kul! Kommer det en recension på Mass Effect och i så fall innan release? Jag vill ej förboka men får man det 10 euro billigare gör jag det.

Va? Jag har alltid hatat skräck i film och spel, stängde av RE7 typ tre gånger fösta 45 men sen var det ju inte för läskigt, hela poängen är väl att skräckspel ska vara läskiga.

9/10. Sen tycker jag att man bör skriva "Stjärnornas Krig" och inte "Ett Nytt Hopp" då en officiell översättning av den senare ej registrerats. Det är dessutom ett bättre namn (enligt mig).

Skrivet av hoppalängdhopp:

Tänkte klicka hem spelet, men till min förvåning äger jag redan spelet på Epic. Måste ha varit gratis vid ett tidigare tillfälle?!?

I julas