Inlägg av Jokobib_Bob

Inlägg som Jokobib_Bob har skrivit i forumet

När utvecklare/utgivare försenar spel med några veckor betyder det allt som oftast att spelet behöver bra mycket längre tid en det. Om ett spel försenas med flera månader kan man åtminstone hoppas att de löser problemen, de hinner inte det på några veckor.

Deep Space Nine: The Fallen. Hyfsat bra kontroller och grafik för att vara tidigt 2000-tal. Gillar man serien tycker jag man kan testa.

Vilket skämt till management och pr, hoppas spelet blir grymt bra men dröjer nog innan jag spelar ett sex år försenat spel. Får bli på någon rea.

Ska nog spela om spelet när expansionen kommer. Tycker spelet har bra mycket fler problem än bara tekniska, men det fanns ändå en del intressant där.

Gillar alla jag spelat, Vice City har bäst atmosfär och bäst röstskådis men har andra problem. GTA IV/V är båda väldigt bra och bäst i serien.

Kanske inte underhållande men dessa två är i alla fall bra:
https://www.youtube.com/c/LearningaboutMovies
https://www.youtube.com/c/deepfocuslens

Skrivet av svampfan:

Var länge sedan jag spelade det nu men skulle säga att det illafall då helt klart höll samma klass som Alien Isolation. System Shock 2 missade jag tyvärr när det var aktuellt och har inte vågat mig på det då jag inte vet hur det håller idag. Kan passa på att fråga men gör det de? 🤔☺️

Tack för svaret på frågan, får väl ta att spela det eller remaken, eller båda.

Enda skräckspelen jag spelat är de nya Resident Evil spelen (7an och framåt), Alien Isolation och System Shock 2. Spelade alla dessa inom en period på ett år och jag tycker att System Shock 2 nog är det läskigaste utav dem, grafiken är ju väldigt gammal men ljudet och stämningen är fortfarande otrolig enligt mig.

Hur läskigt är originalet i jämförelse med spel som System Shock 2 och Alien Isolation?

Kul! Bara det släpps någon gång... marknadsföringen är ju under all kritik. Ser fram emot er fullånga recension när spelet kommer. Spelade 2an för ett år sedan och trots den oerhört gamla grafiken så är det nog det spel där den läskiga stämningen hållt i sig allra längst, hade ångest varje gång jag startade det.

Första spelet var jäkligt mysigt! Visste inte ens att en uppföljare var på väg.

Hur stor är spelarbasen? GTA har ju en hyfsad stor, dock på tok för stor andel fuskare för att vara helt roligt tyvärr.

När man är på landet blir det ju inget spelande, men hemma kan det bli en hel del sent på kvällen.

Ettan var ju inte så bra. Varken handlingen, karaktärerna eller speldesignen föll mig i smaken. Kul för alla som tyckte om det.

Fantastiskt spel och det första skräckspelet jag spelade. Första två timmarna var bland de läskigaste jag upplevt, sen stegrar det. Dock tar skräcken av något efter 8-10 timmar (men självklart finns den ju kvart i stor grad). Save-systemet är grymt bra och är nog det som gör spelet så pass läskigt, perfekt utplacerade terminaler. Enda skräckspelet som slår detta är System Shock 2.

Spelat igenom det åtta gånger, blir säkerligen fler.

Ganska kast att Nightdive är så pass dåliga på att komunicera med fansen, "Release Summer 2021" stod det långt efter sommaren var slut, skulle väl ha släppts 2017 från början. Tror ej på ett spel i år och om det kommer tror jag knappast på en värdig remake, men hoppas givetvis att jag har fel. Att trean ej kommer har jag tyvärr sett som givet ett tag nu.

The Batman. Har inga känslor åt ena eller det andra hållet. Det finns inget att ogilla men knappt något att gilla heller. Den är snygg om än lite för blurrig. Skurken var ett skämt men gillade det mörka Gotham. 6 / 10.

Skrivet av Issue:

Det VÄRSTA av allt det här är att Viasat F1-Podd flyttar till Podme. Har inte missat ett enda avsnitt som släppts, men vägrar betala 79kr/mån för en podd-tjänst där det bara finns en podd jag vill lyssna på. I-lands problem men det är helt klart för många prenumerationstjänster just nu

Har också lyssnat på alla avsnitt de släppt och kommer heller inte betala närmare en hundring i månaden för något där de diskuterar samma sak de diskuterar innan träning/kval/race. Ganska tråkigt då det är en bra podd.

Börjat Spela Halo Reach för första gången. Efter tre uppdrag känns det som detta kan bli favoriten.

För någon som endast spelat The Old Republic i MMO-genren, har detta mindre fokus på story?