Inlägg av Byssan

Inlägg som Byssan har skrivit i forumet

Dead game.

Skrivet av kebbe:

Välförtjänt. Med BFV, Battlefront 2 och nu 2042 kan man ju dock undra hur EA kan ha fortsatt förtroende i folket hos DICE.

Håller med. Största anledningen till att DICE har skitit i byxan för tredje gången i rad tror jag har lite att göra med att majoriteten av talangen hos DICE jobbar numera hos Embark Studios.

Skrivet av tuckdragon:

Bullshit, BF1 är ju bästa dom släppt, BFV var okej men väldigt medioker uppföljare till storslagna 1an

https://youtu.be/BfJAaZcuWuc

BF1 är råttpiss i jämförelse med BF4.

Mycket bra. NFT är synonymt med penningtvätt.

Skrivet av Dunder:

Efter BF2* som fortfarande är det bästa Battlefield någonsin.

Kek, you got me there.

Skrivet av DieZe:

Känns som att många kommer vara negativa mot BF 2042 enbart på grund av att vissa saker ändras/det sker moderniseringar på vissa fronter. Battlefield är inte vad det en gång var, bara att acceptera och jag själv välkomnar mer än gärna snabbare sprint, högre tempo, mer arkadig känsla i fordon. BF är inget milsim spel och ska inte vara det heller imo

Men det ska fan inte vara någon stel arkad-shooter heller. Vettefan hur dom lyckats våldta movement gameplay så hårt när den faktiskt var riktigt bra i Battlefield 5.

Skrivet av Rakoon:

Nej tack. Battlefield förlorade sin identitet efter BF3, skulle aldrig köpa deras produkt igen.

Efter BF4* som fortfarande är det bästa battlefield någonsin.

Jag längtar tills den dagen någon trycker dit EA för att dom riktar in sig med gambling för barn. "Surprise mechanics" my ass. Riktiga jävla äckel är dom.

Skrivet av heady89:

Hoppas mer BF3 än den katastrofalt buggiga BF4 som dessutom var löjligt nerplottrat med grejer och röriga banor.

BF1 var jävligt slipat även om det saknade djup. Samme kvalle minst tack.

Då har du rätt dåligt minne för BF3 var ofantligt buggigt vid release och nätkoden var brutalt usel som aldrig förbättrades. BF4 var inte heller bra vid release men idag är det utan tvekan det bästa Battlefield spelet i hela franchisen.
Det är dessutom DICE LA som räddade BF4 när dom tog över rodret med CTE, kvalitetsuppdateringar och dom sista expansionerna som ska ha en ledande roll i BF6.

Ge mig ett Battlefield som utspelas i nutid/riktigt nära framtid, har samma movement som i BF5 fast med lite mer customization än i BF4. Då har vi ett riktigt fint recept för ett "game of the year".

Sålänge dom försöker köpa sin kundbas istället för att fixa deras genomruttna plattform så kommer jag aldrig använda mig av deras tjänster.

WTF? Sen när måste man verifiera sin ålder med legitimation på YouTube?

Skrivet av pitchatan:

Tänka sig om sådant här vore inslängt i t.ex quake eller cs..

Köpa massa packs för att få diverse mer eller mindre identiska vapen med olika stats som sen ska avgöra om du vinner eller inte, tills du spenderat hutlösa mängder pengar för att få din "ultimate loadout"..

Kan inte hjälpa och känna det här är smutsigt som fan, men samtidigt är folk dumma nog att köpa det så problemet ligger mer i oss konsumenter än utvecklarna.

Meh

Det riktigt smutsiga i det hela är ju att det är riktat mot barn som inte förstår bättre.

Skrivet av Qrush:

Hur är warzone i dagsläget? Körde en hel del när det kom och lite i mitten av förra året men tröttnade pga för mycket fusk och campande. Blev inte många vinster under tiden jag spelade, har helt klart mer flyt i apex och pubg om man jämför.

Mer flyt i PUBG?

Skrivet av Luciphear:

Vad menar du? Enligt vad de snackat om under hela detta året tycks de ju göra bättre ifrån sig än vad de gjort på åratal. Att återskapa Diablo 2 helt och hållet är inte lösningen, Diablo 2 är säkerligen bra men det är inte problemfritt, precis som Diablo 3 även det har sina problem. Diablo 4 bör vara sin egen grej det också och det tycks dra inspiration från båda titlarna och enligt mig på ett väldigt bra sätt hittills. Att de även öppet pratat om olika system de experimenterat med och vissa som även helt och hållet dumpats (Mythics, Demonic/Angelic powers osv) gör mig hoppfull i alla fall.

Diablo 4 ser för mig väldigt lovande ut.

Jag är inte det minsta imponerad utav det jag sett hittills. Det ser ut att bli ett extremt platt och tamt spel. Nog för att det är några år kvar tills release, men jag har noll förtroende för Blizzard numera.

Jag trodde inte att Blizzard kunde våldta Diablo franchisen mer efter Diablo 3. Jag hade uppenbarligen fel. Det måste vara nekrofili vid det här laget.

Skrivet av Mirage:

Vänta lite nu... du menar att ett företag, verkande i privata sektorn, och ett AB dessutom, bara jobbar för VINSTER?! NÄÄHÄÄÄÄ?!!??!?!?!

Bara för att man jobbar för vinster betyder det inte att man måste rånbögmörda hela sin fanbase och aldrig lyssna på input från dom som faktiskt spelar deras spel.

Sorgligt. Ännu ett spelföretag rätt ner i EA graven.

Skrivet av eld:

Det här måste vara en hyperbol, många buggar är ju oberoende av plattform och rent av garanterade.

Men hade du sagt att "jag har inte stött på något som förstört min upplevelse" så skulle jag kunna tro dig, det är mycket möjligt.

Vilka buggar är garanterade menar du? Jag har 31 timmar spelat och har inte lagt märke till någon bugg alls.

Skrivet av Rakoon:

Det var ett skämt. Gissar på att du är fotbollsintresserad?

Sämsta skämtet jag har läst.

Skrivet av tuckdragon:

nja, så långt behöver man nog inte gå, många bra innovationer hade nog inte funnits utan dom, tror fortfarande dom kan skapa fler.

smartphones t.ex hade nog inte alls sett ut som dom gör idag eller ens vart en grej utan dom.

https://youtu.be/4x8wTj-n33A

Apple dog med Steve Jobs. Det företaget har noll själ kvar.