Inlägg av SpiroTris

Inlägg som SpiroTris har skrivit i forumet

Pinsamt... så fruktansvärt pinsamt..

M4GMFEYY5F7JAE97

Enough said.

Screw chivalry, jedi academy och codename eagle är allt ett garage-LAN behöver

Skrivet av Thunde:

Inte värre än att ha steam. Tror även att ps4 kommer få något liknande. De vill ju stoppa piratkopieringen och att ha konsolen alltid online är effektivt.

Nej, steam är inte det minsta likt. Du behöver vara online när du installerar steam själv och dina spel, sen kan du gå in i offline-läge och sedan välja att stanna offline hur länge du vill.

Jag kan skriva en fem sidor lång artikel om hur korkat det här är. Men trots allt är det ju troligtvis fortfarande som så att majoriteten av alla gamers sitter på slöa, ostabila och kanske t.o.m. dyra icke-flatrate "bredbands"-lösningar. Då är helt plötsligt alla de här nya fancy lösningarna inte så tuffa längre.

Skrivet av vidde:

Ja, de flesta har möjlighet till internet och wifi i sina hem men den kostnaden som man betalar för detta är för att de ska kunna surfa på internet, inte spela singelplayer-spel på sin dyrt inköpta spelkonsol.

Och till detta måste vi lägga alla tillfällen där internet inte fungerar; på stugan, i skärgården, i fjällen eller dylikt där en konsol som man kan spela på hade kunnat varit ett roligt tidsfördriv som nu försvinner.

QFE!!!!

Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:

Är wowHD tillförlitligt? Hur kan det vara så billigt :crazy:

Tänkte samma sak, aldrig hört talas om butiken förut

Näst intill oändligt med betakeys på swec forumet om någon annan behöver en.

Blev det nåt av det här? Jag har provat PS2 litegranna men är sugen på att spela mer, vill dock ha en ordentlig outfit innan jag ens loggar in igen, helt värdelöst att lira solo...

Får dock vara nåt ordentligt, organiserat om jag ska hänga på, gärna PS1 veteran outfits

Åh, årets största release för mig! Det går för 30€ på g2play men dels vågar jag inte köpa det innan jag vet om min burk klarar av det utan att köra på "extremely low" eller liknande.

Just nu är där VÄLDIGT LITE content och plus att det är helt värdelöst att spela solo. Dessutom är betaservern i USA så jag, som sitter i grekland, har drygt ~250ms.

Spelet är dock riktigt underhållande, om man spelar med lite kompisar, och grafiken är så grym!

Är ett tag kvar innan man/jag fastnar i det här ordentligt dock. Men det finns riktigt mycket potential här.

Mycket snack om pay2win och giriga företag. Men om ingen betalar de giriga företagen utan bara förväntar sig att få allt gratis så tar det inte lång tid innan vi får sitta i vardagsrummet och spela fia med knuff igen.

Inte dumt det heller å andra sidan!

En oktober-release vore ju helt sjukt fantastiskt! Precis lagom tills sommarvärmen börjar lägga sig har man nåt att komma hem till

Sweet

Skrivet av Parzec:
Skrivet av SpiroTris:

Dock så slår de väl ihjäl piratkopierandet fullständigt när de gör ett MMO utav spelet. Frågan är väl bara hur många som skiter i att köpa spelet nu när det är som det är jämfört med hur många som hade piratkopierat det om det fanns offline-SP.

Tyvärr dröjer det väl inte så länge innan det finns privata servrar uppe =/

Troligtvis inte, men det kommer ändå inte vara samma sak som det riktiga spelet. Lagom tills de är optimerade och liknar det riktiga spelet så kan man få originalet för halva priset ändå

Skrivet av KloN:

De nya problemen är ju näst intill allt på grund av detta onlinetjaffs, hade man bara kunnat installera och lira offline hade problemen varit betydligt mindre.

Blizzard skyllde väl på att det var ett sätt att få bort fuskarna..

Men jag vet inte vad det var för fel på Diablo 2-systemet? Ett delat single/lan/open battlenet-läge och ett closed. Är man korkad nog att spela på open och sedan klaga på fuskare har man inte på internet att göra.

Dock så slår de väl ihjäl piratkopierandet fullständigt när de gör ett MMO utav spelet. Frågan är väl bara hur många som skiter i att köpa spelet nu när det är som det är jämfört med hur många som hade piratkopierat det om det fanns offline-SP.

Hehe, vad skönt att kunna sitta här nu, gnida händerna och tänka "vad var det jag sa"

Fått en nyckel, tack så mycket!

Skrivet av Dralle:

Inte så genomtänkt iom Diablo 3 kommer på natten där.

Finns det fortfarande folk som tänker spela Diablo 3 alltså?

Skrivet av Paddington:

Jag var sugen på Tribes. Så jag sökte på det. Och då fick jag hits på videos om hur man går med. Och sen gick jag tille en sida som inte bara krävde registrering och svarsformulär för sånt som inte verkade ha med spelet att göra och så fanns det procedur för hur man skulle få fram kod som man klistrade in någonstans. Kalla mig lat, men där tog min entusiasm slut.

Uh, det tar 2 minuter.
https://account.hirezstudios.com/tribesascend/?referral=12977... <- (ref. länk som ger mig in-game exp för varje snubbe som går med)

Skapa konto, ladda ner klient, logga in, ACTION!