Inlägg av SpiroTris

Inlägg som SpiroTris har skrivit i forumet

Skrivet av Barkbiten:

Varför är detta ett problem? Steam behöver konkurrens....

Dagens sanning

Låter som en potentiell 5/5 för min del, grymt! Då ska man bara ha viljestyrka nog att vänta nån vecka så de hinner fixa de värsta buggarna.

<insert the-show-must-go-on-meme.jpg>

Hoppas satsningen går bra så att FZ & swec kan fortsätta leva i många år framöver! Inte så noga med den där mac-sörjan men det får väl gå det med :>

Skrivet av Knazzbollen:
Skrivet av Voorhees:

Varsågod Androidfolket, nu är vi klara med spelet (Vi har till och med tröttnat på det)

// PhoneMasterrace

Hmm måste säga att det är svårt att vara "phone master race" när man bara har 12 månaders garanti och en skärm som går sönder om en fluga landar på den, men, de kanske är vanligt när man har en märkestelefon

https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll

Skrivet av slartibartfast:

Kära barn....kan ni inte bara skaka hand och agree to disagree? Släpp sliten, ingen minns ändå vad som hände, och all information kring det har gått så många varv i viskningsleken att det inte längre går att reda ut.

Någon på internet blev upprörd över nånting någon annan skrev.

Det går inte bara att släppa det hur som helst förstår du väl?

Aaargh, bara tråkiga nyheter och ingen rättvisa idag heller alltså

Skrivet av Naraccas:

Med tanke på hur många fall man kan se på Youtube där SWAT stormar med dragna vapen och chockgranater mot vanliga obeväpnade barnfamiljer (i vissa fall med dödliga utfall trots att de misstänka var oskyldiga) så kan man börja ifrågasätta om inte aggressiviteten dödar fler än den räddar i vissa fall. "Swatting" existerar för att det är ett så brutalt lätt sätt att utsätta någon för trauma och livsfara. För att en person med skådespel kan få polisen att åsidosätta alla våra rättigheter.

Om någon knuffar ner en medmänniska från en perrong framför ett inkommande tåg, är det tågets fel då bara för att det är farligt att ligga på spåret när det kommer rullandes? "Swatting" existerar för att en del människor inte har alla indianer i kanoten.

Skrivet av humancentipede:

http://nationalreport.net/15-year-old-swatted-domestic-terror... &lt;- 25 år till livstid... i sverige hade han fått prata med en socialsekreterare, på sin höjd.

Åh, domarens sista ord i slutet på artikeln där... det finaste jag läst på länge. Rättvisa <3

Vad händer med personen som ringde in hotet? Borde inte polisen eller 911-nummret som ringdes upp kunna spåra numret och dra personen i fråga till rätta? Lämpligtvis avsluta med att dela ut dryga böter, notan för utryckning och skadestånd åt personen som blev utsatt för händelsen.

Skrivet av TheConsul:
Skrivet av magma:
Skrivet av totte1015:

Bevisar hur orättvist det är, sjuka killar får tjejer, fast dom inte förtjänar det överhuvudtaget

För att många tjejer verkar dras till sådana killar också. Alla är inte så, men många tjejer gifter sig också med män för pengarna och för att det även finns många snälla killar som blir utnyttjade.

Många rika killar söker yngre vackra tjejer och det finns många snälla flickor som blit utnyttjade.

Om inget annat så får du gärna backa upp ditt påstående ang att många gifter sig för pencarnas skull med en källa.

http://www.tv.com/shows/the-real-housewives-of-miami/

Kan man inte sätta upp privata servrar med lösenord i dayz?

Mycket hetsiga diskussioner om kön... personligen tycker jag också om kön men borde inte fokus ligga på det faktum att ryktet är release 2015????????? Omg!

Skrivet av zliddret:

Om föräldrar tar sig mer ork att kolla upp vad för ålder spelen är lämpade för så blir det inte såna här problem, men dom köper för att hålla sina barn sysselsatta och tänker då inte att spelen kanske inte alls är passande om dom är för unga.

Det var det värsta jag hört, påstår du att barnen är föräldrarnas ansvar? Usch..

Om man förbjuder barn slipper vi ha såna här diskussioner.

Bidrar jag också då!

Påbörjat:
Final Fantasy 8

Började förvisso för ett par dagar sen men har säkert 50h+ timmar kvar, så det får räknas

Skrivet av Paprikamos:

Kan du utveckla ditt argument angående att spelet har misslyckats med gruppspel?

Tycker Mattias har uttryckt sig väl i recensionen du precis läst.

Skrivet av Javas:
Skrivet av Komured:
Skrivet av Javas:

Jäklar vad spelet konstant ska få en massa oförtjänt hat från folk överallt! Det har släppts bra mycket sämre spel som fått mer praise.

Eso är ett bra spel, folk som säger att det suger har tydligen inte förstått att ett spel inte automatiskt suger för att det inte faller i deras smak. Jag gillar inte Starcraft 2 men håller ändå med att det är ett riktigt bra spel!

Eller så är det helt enkelt så att spelet inte är bra och att det är väldigt många som tycker så?

Eller nej????
Jag tror de flesta hatarna är så pass insnöade på Oblivion och Skyrim så de blir negativa mot ESO för det inte är single player uppföljaren de har längtat efter

Hat är ett väldigt starkt ord att använda när man pratar om tvspel. Det är inte en känsla man bör förknippa med spel överhuvudtaget.

Vad jag är mest besviken på är att de inte löst gruppspelet på ett bättre sätt. För att jag ville ha en typ av "Skyrim Coop" ?? Ja, förvisso... men oavsett så har ett MMO som är dåligt anpassat för gruppspel misslyckats med det absolut viktigaste för ett online-spel.

Eller?

Skrivet av walter_iego:

Jag testar gärna när det blir F2P.

Haha... det värsta är att det är nog rätt många som går och väntar på det... Stackars människor som börjar spela nu vid launch och får betala månadsavgift för spelets buggigaste period

Om det här blir nåt är det bara en riktig remake på Zelda OOT som saknas. Världens näst bästa spel (efter a link to the past)!

Skrivet av imbamakaber:

Någon som vet om spelet kommer att lagga på PS3?
Är någon av de gameplay-filmer de släppt faktiskt från konsol?

Nej, det är bara på din PS3 det kommer lagga som fan

Trevlig läsning, det tackar vi för