Inlägg av Olaxan

Inlägg som Olaxan har skrivit i forumet

1

Jösses, jag uppskattar alla förbättringar de gjort, men kunde de inte försöka plocka bort GFWL? Det ger ju upphov till 80% av allt krångel.

Skrivet av ShaqAttack:

Haha, finns det ens ett uns av förtroende kvar för dessa trollare?

Tja, de har ju uppenbarligen jobbat häcken av sig för den här patchen. Jag kan empatisera; det förvånar mig inte att en liten sketen spelstudio som Hello Games skulle hantera plötsligt världsberömmelse dåligt. Försök att inte vara för cynisk - det är bra att de fortfarande jobbar på spelet, och mycket därtill.

Väldigt bra och underligt spel. Provspela helt klart!

Äger inte spelet, men har tyckt att snön i The Division ser ruggigt snygg ut, p.g.a. ljussättningen och dimman.

Skrivet av fARLIGT:

Hur blir det med HTC vive?
Vore kul testa med den.

HTC Vive har en alldeles utmärkt (läs: fantastisk!) inofficiell utgåva, med fullt Vive-wand-stöd. Man kan till och med skjuta pilbåge Holopoint-style. Leta efter Vivecraft. Rätt lätt att få igång.

Jag gillade Watch_Dogs, jag. Var inte så insatt i pre-launch-hypen, så jag hade inte för stora förväntningar. Och spelet var rätt kul - världen var snygg, man kunde göra rätt roliga saker med den (förvisso något begränsade) mängd "hackerprylar" man fick, och fick förvånansvärt okej prestanda på mitt gamla kort. Ska ändå bli kul att se vad de gör med serien.

1