Inlägg av Toxic78

Inlägg som Toxic78 har skrivit i forumet

Skrivet av nudelsdesign:

Hmm, Rage, vrede nja, ilska/raseri! wrath = vrede... well jag kan ha fel...

Engelskt uppslagsord
rage

Svensk översättning
häftig vrede, ursinne (substantiv)

Wrath har dock en liknande betydelse, så inget av dem är direkt fel.

Skrivet av MugiMugi:

HD'n är 20GB betyder att det finns lite mer en 19GB över för användning.

HD'n innehåller flera partitioner, en som är enbart till Xbox spel, en annan som är för spel cache ( aka spel som körs så de kan lägga temporära filer på HD'n för snabbar laddningar )

resten ca 13GB är över till dig, så nej, 20GB blir inte 13GB efter att man formaterat den, och nej allt är inte till för bakåtkompabiliteten.

Väl talat. Tack för den infon. Låter rimligt.

Skrivet av moe:

Okej, lite surt att man ska få den äldre generationen nu när man kom till skott och köpte sig en konsol, men egentligen spelar det ingen roll för min del så länge jag slipper problem med RROD och allt vad det innebär.

Inget att gråta över. Skulle man gå och "vänta" på det senaste hela tiden, så skulle man ALDRIG komma till skott åh köpa något.

Skrivet av moe:
Skrivet av Toxic78:
Skrivet av moe:

Är det inte den nya versionen med 65nm grafikkrets som är på 175w medan den gamla med 90nm låg på 203w?

Nope.. 65 nm = 150W

Jaha för jag köpte mig en xbox 360 för 3 dagar sen med 60gb versionen och den är tillverkad i augusti 2008, den ligger på 175w medans en kompis xbox ligger på 203w som han köpte runt GTA IV releasen. Vad är det som skiljer sig mellan våra konsoler då?

Tja.. kan jag inte svara på exakt.. men jag kollade just på mitt PSU och den ligger på 203w. Och jag har den första generationens xbox. Så min gissning är väl att hans är generationen äldre än din

Skrivet av moe:

Är det inte den nya versionen med 65nm grafikkrets som är på 175w medan den gamla med 90nm låg på 203w?

Nope.. 65 nm = 150W

Skrivet av _jozo_:

Det är inget negativt i det! Det är jättebra att de försöker förbättra sin konsoll, men jag tycker att de släppte sin första version av konsollen för tidigt! Den var het enkelt inte färdigutvecklad...

Det går ju självklart att diskutera. Men de va då, och nu är nu och knappast något som kommer gå att ändra på, icke sant? Tycker vi ska hålla oss till "nutid".

Och ska vi dra det där med "färdigutvecklad" så kan vi ha en lååång diskussion. För Sony är inte direkt kända för att leverera det dom lovat.

Men jag tycker vi håller oss till topic istället och lägger ned whineandet.

Skrivet av _jozo_:

Hur många versioner ska dem släppa innan Xboxen har samma kvalitet som Ps3 och Wii har?

Känner 2 stycken som har Xbox 360 och 2 stycken som har Ps3. De med Xbox har lämnat in sina för problem åtskilliga gånger, medan Playstation-ägarna aldrig haft några problem...

Jag själv har ett Wii och har aldrig heller haft några problem.

Varför sitter Du och klagar över att dina kompisar har haft problem med sina xboxs?

Förstår mig inte på folk som bara måste klaga för klagandes skull och letar efter negativa saker i allt!

Denna nyhet är en (hur du än vill vrida det) positiv nyhet. MS har uppenbarligen tagit åt sig kritiken och jobbar på förbättringar. Vad är det negativa i det?

Skrivet av Wardancer:

Duh... fan va smart man är när man inte sovit på hela helgen och inte ätit på en massa timmar... Men det är ju tyvär inte NXE som mest plats utan det är ju bakåtkompatibliteten eller nåt i den stilen som ligger installerat på disken. Vilket gör att med en 20gb disk så har du tillgång till max 13'ish gb eller nåt i den stilen. Och så vitt jag förstår går det inte ta bort det även om man inte är intresserad av emulatorn.

Hmm.. nja.. anledningen till att disken är ca 14 GB istället för 20 GB är för att det går åt en del utrymme till formateringen. Har inget att göra med bakåtkompabilitet att göra.
Nu är jag ingen expert på hur MS har löst sina bakåtkompabilitets problem, men jag tror inte att boxen laddar ned alla "patchar" eller emulatorer (eller hur man nu skall se det) och installerar dem på disken utan din vetskap?

Skulle det vara på detta vis, så skulle inte någon där ute, som äger en 360 utan hdd, kunna köra gamla spel.

Skrivet av Wardancer:

Tycker dock det är jävligt fult att skriva att den kommer ha 256mb minne där en hel del kommer gå åt till NXE. Ungefär som med premiums diskar. 20GB(60 numer) fast vi har lagt in stöd för gammla spel som tar 6-7gb på disken vilket du inte kan få tillgång till.

Nu är det ju så att det interna 256 MB flashminnet är TILL för NXE. Men att det finns möjlighet att spara spel på det, då allt minne INTE kommer gå åt.

Dom har ökat storleken på det, för att man inte (ännu en gång) skall vara beroende av en hårddisk.

Skrivet av Kokosboll:

Jag köpte en ny 360 igår, kan jag fått den nya versionen då tro ?
På baksidan står det 2008-07-18 som datum.

Nope.. det tror jag inte du fick. Vill minnas att jag läste på xbox-scene.com att den dom fått tag i va tillverkad i oktober. Så Juli låter lite för tidigt tyvärr.

Edit:
Men det är ju enkelt att kika på. Kolla bara på PSU. Är det 150W så är det den nya.

Skrivet av Noken8:

- Och ytterligare sju hundra lappar av nära o kära:O:O

Haha Kul! Sicka fina precenter.
Men jag är nyfiken. Vad va det på dom där 700 lapparna!? Och vad ska du med så många lappar till?

Förrutom detta, så måste jag säga att pusslet börjar falla på sin plats.
Jag förstår nu varför du inte verkar förstå, att dina uttalanden är klagomål.
Men var bara lung. När du blir äldre, har fått lite mer hår på bröstet och erfarenhet, så kommer du förstå (förhoppningsvis)
Grattis 8)

Skrivet av Noken8:
Skrivet av KoP:
Skrivet av Noken8:

Jag vet... men det är ändå idiotiskt!
Jag bryr mig bara om hur mkt xboxet låter och att man inte behöver gå och byta skiva, mkt bekvämare!

Dagens i-landsproblem: Ibland måste man masa sig några meter för att få något gjort.

Dom har sina skäl till att man måste ha skivan i.. och det är just att man inte ska kunna installera spelet sjuttielva gånger på sina kompisars xboxar och sen låta dom spela utan att dom köpt spelet. Ganska enkelt.

Jag vet... men det är känns ändå så idiotiskt!

Men ffs! Sluta klaga bara för klagandes skull. Du VET varför man måste byta skiva, så shut it!

Det är ju ingen skillnad på NÅGON konsol ELLER pc som finns där ute. Man MÅSTE ha en skiva för att spelet skall verifiera att DU har originalet.

Jag tycker så här: Att du vet om allt detta men ändå sitter åh klagar, det är idiotiskt!

Moha ha ha ha ha!
En annan sitter just nu med ett rykande färkt ex av Fable 2 i handen! *loggar ut*

Skrivet av bjosarn:

Äh, de har ändå spottat folk i ansiktet genom att ta bort alla coola grejer ur CE.

Kom igen nu. Varför köper du ett spel? Bara för att få allt extra material eller för att spela spelet?
Är det de första kanske du skall tänka om och tänka rätt.

Gillar man spelet, köper man det. Jag gillade 1:an skarpt och tänker köpa 2:an.. sedan att det inte följer med massa extra dvd-er dockor och annat krims krams rör mig inte ur fläcken. Det är SPELET jag vill åt. Inte massa junk som är roligt i 5 min och som sedan ändå bara kommer stå på hyllan och samla damm.

Skrivet av Aidslol:

Får upp ett fel när jag ska starta det som lyder. (you must install .Net Framework v.2.0)

Nåt man bara kan tanka?

Kör Windows Update. Tryck på knappen "Anpassa" istället för "Express". När den har sökt klart på din dator, så kan du välja .NET 2.0 i en av menyerna till vänster.

Skrivet av ElyziuM:

Jag kommer nog undvika dashboard updaten så länge jag kan för undvika bli bannad för min flashad dvd-rom, jag spelar typ bara på 360n.

Jag tycker faktiskt inte du kan sitta åh klaga överhuvudtaget, när du öppet erkänner att du har crackat boxen för att köra gratis spel.
Har man inte ens vett nog att betala för spelen som utvecklarna lägger ned åtskilliga miljoner dollar på att utveckla, så har man fan ingen talan.

Skrivet av Zaphood:

Någon som får universalscrollen att funka vid stora bilder? Klickar jag med scrollhjulet på en bild som täcker mer än hela fönstret så ändras bara storleken på bilden. Måste använda scrollbarerna. Annars är jag lite smått förtjust, blir att testa ett tag o lägga firefox på hyllan (sorry)

ex:
http://www.fz.se/bilder/arkiv/8/8en7vsihtl9x102zr4qjdg3a6fow5...

Fungerade alldeles utmärkt här. Bilden scrollar upp och ner. Du kanske har några konstiga drivare till råttan?

Skrivet av jyllmas:

höhö känns som att mina 60 gb kommer att ta slut snart

Hmm.. hur menar du nu egentligen?

Skrivet av Noken:

Härligt, ger en mer motivation när de har trofeér. Hur verkar detta i jämförelse med MS motsvarighet, är det mer avancerat eller bara på grundstadiet än?

Haha.. tja.. vad sägs om en rakt upp och ned kopia av vad som funnits på x360 from the beginning.

Hä hä.. talk about "news"
Finner det något ironiskt att konkurenter kopiera idéer ifrån varandra, och sedan på något sätt få det att låta som det är värsta nyheten, dom är stolta att visa upp det osv osv

Competition is a blessing though

Skrivet av CentraX:
Skrivet av s3ng:
Skrivet av Lurid:

Inte bara Oblivion, tydligen =P

"The game features apparently stolen graphics that, according to news site GamePlasma and fanboy community NeoGAF, are identical to the game The Elder Scrolls IV: Oblivion.[1] Further screenshots and video have suggested[2] that environments and features have also been stolen from Diablo II, Painkiller, Unreal Tournament 2003, Unreal Tournament 2004, Thief: Deadly Shadows, The Elder Scrolls III: Morrowind, Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Silent Hill 4, Crysis, Return to Castle Wolfenstein, scenes from the 1997 film Spawn, Pirates of the Caribbean: At World's End, World of Warcraft and other bad games and movies."

På nått plan så känns det som det hela är ett väldigt noga genomfört skämt... ingen kan väl vara så dum att dom tror att ingen skulle märka nått?

haha, kom igen nu.
varför skulle man ens vilja sno miljöer ifrån gameboy color spelet WoW.

Det är en liten snutt du har missat. Man köper inte spel efter grafik, man köper spel efter spelkänsla, men det är en smaksak. Skicka gärna ett pm till mig där du beskriver hur man får igång MMO- Spelet WoW på en gameboy! Så kan jag beskriva hur man får in Oblivion i en gameboy!

Tänk efter innan du säger något!

Haha.. meh va faaan.. här har vi ett stort WoW-fan som tände till på alla cylindrar direkt!

Inget jädra tjafs om WoW eller något annat för den delen.
Denna tråd handlar om Århundrandets bästa lir for cryin out loud!

Åter till "The Bimbo That Lost " nu.. eh.. ja menar självklart "Limbo of the Lost"