Inlägg av Fr0gg0.

Inlägg som Fr0gg0. har skrivit i forumet

Skrivet av alias:

Att bli dumpad av sitt livs kärlek? Hur hanterar man ens det? Jag har tyvärr försökt "hantera" det på mindre bra sätt.
Jag vet inte, vet bara att jag aldrig mått sämre
nsin

Det kommer aldrig gå över, är det raka tråkiga svaret. Man får lära sig att leva med det på något sätt och skaffa sig ett nytt liv bara. Men ibland kommer det stunder när man tänker tillbaka på förr, det gör ont men så är livet tyvärr.

Jag har ett bra liv med sambo, barn, hus och bra jobb, men ibland händer det att minnen kommer upp från exet som det tog slut med för 10 år sedan som man hade världens bästa förhållande med och sedan tog det bara slut och man funderar på tänk om osv.
Och så kommer det vara tills jag ligger på dödsbädden och jag kommer aldrig få svar.
Ibland får man ha sina deppiga dagar med minnen, men 9 av 10 dagar är allt bra.

Äter aldrig frukost, har ingen aptit för det på morgonen. Äter inte lunch heller. Vet ej hur jag orkar med dagarna då jag ofta gör mycket tunga arbeten.

Som jag alltid brukar säga, det får kosta vad de vill. Men de kommer aldrig få mig att köpa något spel för över 300kr.

Har aldrig varit deprimerad/ur fas över det som händer i världen och så vidare. Är mer det som hänt mig i livet i sådana fall.

Visst var det bättre förr med allt nytt att upptäcka och följa och den positiva känslan av internet och samhället, men det hade ändå inte hjälpt mina bekymmer om det var samma fart idag på det.

Detta är ju rent av wallhack fast inte genom väggar då.

Det är lite märkligt, spelet ser både väldigt bra ut och som ett kinesiskt mobilspel. Vet inte vart jag ska stå riktigt. :S

Ska bli intressant att se fulla spelet.

Skrivet av Siegfried:

Lvl 24, Void

Medlem sedan 2009, nästan 700 ordrar.

Varit medlem sedan 2007 och är lvl 5 med 7 ordrar, jag vinner.

Aldrig gillat Webhallen, alltid varit dyrare än andra och haft rätt dåligt utbud.

1. Stalker 2

2. FF7 Rebirth

3. W40K Space Marine 2

Ajaj, tre skräpspel. Dåligt Sverige!

Gör hemmagjord pizza varje fredag så det får väntas med pizza.

Endast tre spel, kan man köpa en månad pc game pass i slutet av i år och spela dem alla för 100kr.

Här hos mig är det bara massa fyverkerier vid 00 sedan är det tyst, en av grannarna köper överflöd av fyverkerier och jag har bra utsikt så det är perfekt. Om de skulle göra en drönarshow skulle den bara vara inne i centrum och jag tänker inte ta mig dit bara för att se någon drönarshow, så det kan dra åt skogen.

Har även själv svårt att köpa argumentet "tänk på husdjuren", man kanske inte skulle ta och skaffa husdjur om man har ångest över fyverkerierna bland bostadsområden. Flytta ut på landet då. Det blir lite som att förstöra för andra och deras nöjen bara för att man prompt ska ha husdjur.
Och för det andra så låter knappt fyrverkerier nånting längre när man är inomhus, så det går inte att gnälla på ljudet direkt.

Zelda är inte ens i närheten av Baldurs Gate 3, men jag är inte förvånad..

Dead Space Remake? Tyckte själv det flöt på väldigt bra på pc och såg riktigt bra ut.

God jul och glad påsk i förskott!

Home Alone, Die Hard, National Lampoons Christmas Vacation, Gremlins, Jingle All The Way, Trading Places, Elf, Bad Santa och så sist men inte minst, Black Christmas (den från 1974).

Skrivet av KoP:

Förstår att dom tackade nej. Låter i grund och botten som en ganska flummig idé.

Flummig på vilket sätt? De skriver inte ens hur spelet skulle vara. Hade härna sett Obsidian göra ett Elder Scrolls då Skyrim inte föll mig i smaken och New Vegas var klart bättre än Fallout 3.

Skrivet av Purjolök:

Huh, vad släpps då?

FF7 Rebirth

Skrivet av SunShine:

Och varför upplever jag att sorgen nu är värre än när min egna far gick bort? För det gör det. Nästan så man känner lite skam.
Jag är ledsnare över bortgången av Zaga (som katten hette) än när min egna far gick bort för ett gäng år sedan.

Måste ha med din relation till din pappa att göra. För min del så kommer smärtan av att förlora ett djur aldrig någonsin kunna väga upp smärtan jag kommer känna den dagen mina föräldrar går bort, blir tårögd redan nu bara att tänka på det.

Men det kommer gå över fort, alltid värst den första månaden sedan kommer du glömma bort att vara ledsen och bara tänka på katten.

But why?