Inlägg av axer

Inlägg som axer har skrivit i forumet

Orkar inte WiiU med 1080p?

Det där såg faktiskt riktigt kul ut! Det spelet gick från "mjeh" till "hmm... kanske kan bli något" ^^

Stora förhippningar på detta spel må jag lova!

Problemet är, i mina ögon, mycket att Blizzard North och teamet där som jobbade med D2 och D1 inte varit involverade i D3. D3 är skapat av ett annat, separat team, med helt andra ambitioner och tankar om hur Diabli-franchisen skulle utvecklas.

Jag har fortfarande förhoppningar för D3, men jag tror nog att jag först i expansionen kommer få upp lusten igen. Efter 200h med spelet känner jag mig nöjd. Ett bra spel, men inte alls det jag hoppades få ut av D3.

Mycket tråkigt att ett sådant klassiskt skräckspel i de senaste utgåvorna tyvärr helt lämnat skräcken till mer "casual" action. Mycket, mycket tråkigt... dock är de rätt kul att spela, visst, men hade gärna sett mer RE1-anda

Tänkte mest XP-mätning, double kill och grejer... antagligen MP (hoppas jag), men tycker inte det hör hemma i ett Alien-spel. Blir gärna positivt överraskad dock! Vi får väl se... känns och ser tyvärr ut som flopp :/

Vad... vad är det här för skit!? Call of Aliens: Duty Marines?

Skrivet av KnäckeHäxan:

Jag tittar in i kristallkulan och ser....

Konsolport. "Press start to begin"

FOV, Alldeles för låg. Samt att vapnet kommer ta upp 1/4 av bilden. Går inte att ändra.

Kontrollproblem:
-Vissa knappar kommer inte gå att binda på tangentbordet.
-Musknapparna utöver vänster och höger kan ni glömma.
-Alt-tab crashar spelet
-Negativ musacceleration och andra mouse sense problem.

Grafik:
Directx 9c
Grafikinställningar, ON or OFF

Herpa derp derp!

Tyvärr känns det precis som detta lär bli verkligheten... och ett Aliens: Call of Duty. Fan, sluta följ CoD-formeln! Jag har tröttnat så oerhört på den typen av FPS-spel som "stjäl" kontrollern ifrån dig och ska visa dig "OMG KOLLA VAD COOLT!"-moments när du själv inte ens får styra. Jag vill hellre skapa mina egna OMFG-moments. Luktar flopp

Suck... varför måste alla spel följa CoD-trenden? Håller fullt med Chopper. Känns som jag redan spelat detta. Same same på ny karta. Trist...

Som vanligt vinner jag ingenting...

När får vi veta om vi vunnit? Beställt Diablo 3, och känns dumt att hämta ut det om man skulle vinna ett ex här

Skrivet av Selphy:
Skrivet av Raxxa:
Skrivet av dotque:

Kul att man ska betala 150% för något som görs på "uråldrig" teknik. Tramsigt

kul för dig att du är en "grafik hora" grafik ska passa titlen
sen spelar det inte så stor roll om det är mind blowing eller inte

Visst ska grafik passa titeln men i ett FPS så förhöjer bra grafik upplevelsen.

CoD ser ut som smörja.

Blame zie konsöles! ^^

Skrivet av Preed:

Asså no offense Sebastian Lind men det är ju typ alltid något fel man stör sig på i en nyhet du skrivit. "Black Ops 2-grafiken klart vassare än föregångarnas" - får väl im något stå i citation om det är något en utvecklare sagt så man inte tror det är ett allmänt statement. Nu är det ju du som säger det. Vilket låter konstigt eftersom du på sin höjd sett 1% av spelet.

Hade inte stört mig på det men det är typ minst ett fel i varje nyhetsartikel om det är särskrivning, felstavning, miss på källor eller liknande.

Skärpning. Journalistskola före man jobbar på FZ?

Må så vara, men han har den skönaste tonen på sina texter

Skrivet av korosuu:
Skrivet av axer:

Assassins Creed? Mirrors Edge möjligtvis iom så mkt FPS-parkour Men kanske en blandning? Har bara sett denna trailer, men det såg schysst ut!

Assasins creed, Mirrors edge och lite Thief var dom spel som dök upp i mitt huvud medans jag tittade på trailern.

Jag är nog benägen att hålla med Lät lite snäv i min beskrivning, men så jag också uppfattade det. Bra skit!

Assassins Creed? Mirrors Edge möjligtvis iom så mkt FPS-parkour Men kanske en blandning? Har bara sett denna trailer, men det såg schysst ut!

Känns nästan bättre än D3 i videon, iaf vibben jag fick. Det låter riktigt intressant Kommer spela D3 och antagligen uppskatta det väldigt mycket, men efter att spelat betan rätt genomgående och varit med länge så... mjeh. Det är något som är ... off. Hoppas på slutprodukten blir bättre. Annars får man väl sätta vantarna på detta

Skrivet av Wardancer:
Skrivet av axer:
Skrivet av Wardancer:

Finns ett helt gäng olika för magi, jag använder just nu Invested Magic som gör att magearmor och dylika spells är permanenta men minskar din max mana istället den inför även att destructionspells ökar i skada med dina magi skills om du har motsvarande perk (novice->master). Annars finns t.ex. Destruction Balanced etc. Sen bör man även ha cheap wards för de är omotiverat dyra som standard (finns i 2 versioner, en som kostar 1, 2, 3 mana och en som kostar 1,5,10 (jag använder den senare)).

För att få lite roligare melee combat så kör man Deadly Combat som ökar skadan på alla vapen, sänker armor lite grann och boostar block mycket och inför lite saker som timed block osv.

Sen är det bara att inte använda smithing och sånt då det är så jävla trasigt att det är löjligt

Men det är bara söka lite på skyrimenxus eller steam workshop.

I 1.5-patchen "fixade" de ju till smithing lite, men jag är lvl 32 nu och har precis smitt mig min första Ebony armor-set och har en armor rating på drygt 250. Tar inte så mycket skada med skölden uppe (läs noll ) förutom mot magi, som typ... köttar sönder mig totalt. Har haft lite svårt att hitta en bra balans i balansen, om du förstår hur jag menar. Ska kika på dina tips på moddar. Har inte kört något spellcasting själv än, så kan inte uttala mig om destruction och eventuell balans eller obalans.

Hur menar du att man inte bör använda smithing? Menar du att det är så enkelt att levla upp gentemot vad man får in return?

Ja smithing sätter balansen i spelet helt ur spel, är först man når extremt lätt max armor vilket ger 85% damage reduction och gör fåniga mängder skada med vapen. Kollar man på vilken skada magi gör så är det uppenbart att spelet inte balanserats runt smithing. De har ju åtminstone fixat hur man tränar smithing så startar man en ny gubbe så kanske det funkar, men känns fortfarande som en helt värdelös implementerad skill.

Enda anledningen den är lite ok är att man kan slippa använda de sjukt fula elven,glass etc prylarna som gör att man ser ut som man snubblat genom BR Leksaker. Utan kan uppgradera sina steel/leather/studded leather grejjer till motsvarande stats.

Men drar du på deadly combat så tror jag inte du kommer kunna ignorera skada så lätt om du inte timar din block. Men ja fiendens magi är rätt irriterande eftersom drain magicka inte gör någon som helst påverkan utan det som gäller är att dra på resistance enchants bara.

Förstår vad du menar. Ska nog testa Deadly Combat-modden. Har inte kommit så långt i handlingen, har precis varit i High Hrothgar och kanske två quests efter det, så har inte mött vad jag kan tycka är "farliga" motståndare. Möter jag "Master"-någonting, t.ex. mage, så får jag rätt mkt smisk även med min nya Ebony-rustning Men jag kan förstå att smithingen känts bruten... jag märkte exempelvis först vid 68 skill att jag kunde tillverka Hide bracers i mängder för att öka min skill, men nu med 1.5 lär jag nog vara fast vid 8x ett tag framöver, eftersom jag kommer behöva tillverka en jäkla massa ebony för att levla upp smithingen till 100 och få göra min Dragon-grejer Sen har jag också gjort så dem blir "Legendary" när jag uppgraderat sakerna, så tja... har ju en hel del AR som sagt. Ska kanske undvika att skapa mig "fetare" rustning för att se hur det artar sig... Drakarna gör fortfarande riktigt mycket skada på mig med sina breaths.

Sen vet jag inte hur mycket skada man rimligtvis bör göra. Mitt Ebony-svärd gör 56 damage, och de fiender jag möter kräver oftast 6-7 slag innan dem dör, vilket inte gjort att jag känt mig helt overpowered. Tips på ändringar som gör att det kan kännas mer balanserat/utmanande förutom Deadly Combat? Kanske ska ta upp svårighetsgraden till "Expert", kör på "Adept" just nu.

Skrivet av Svenpa:

On-rail QTE cinematisk "gameplay"? Det ser inte särskilt spännande ut i termer av vad man kan göra. Sådan ytlig gameplay gör det mer till ett irritationsmoment som blockerar storyn. Jag kan inte tänka mig att man får fortsätta om man misslyckas, eller ännu värre, man KAN INTE misslyckas ala force unleashed.

Äsch då Har du testat Heavy Rain? Implementera en liknande lösning för Walking Dead, då tror jag det skulle bli grymt!

Skrivet av GreenEyedFriend:
Skrivet av axer:
Skrivet av GreenEyedFriend:

Tack för feedbacken, ser ut som om jag får blåsa hela skiten dåra. Bollocks.
Som det är nu så flimrar alla fyrkanterna och gör det ganska ospelbart:

http://cloud.steampowered.com/ugc/577825432520652701/04B7C5BD...

http://cloud.steampowered.com/ugc/577825432520655333/42E3B363...

Installera inte om det! Det är 12.2 drivrutinerna för ATI som gör detta. Nedgradera till 12.1 så fungerar det klockrent igen Jag stötte på samma problem igår och fixade det med ovanstående tips.

Vart hittar man 12.1 drivisarna? Jag lyckas bara hitta 12.2, och den som automatiskt uppdaterar sig till 12.2 :/

Gå till drivrutinssidan, längst ned i högermenyn när du valt 12.2 finns en länk till "Previous drivers". Eller så går du hit: Previous drivers (observera att detta är drivisarna till Vista/7 64-bit).

Skrivet av Wardancer:

Finns ett helt gäng olika för magi, jag använder just nu Invested Magic som gör att magearmor och dylika spells är permanenta men minskar din max mana istället den inför även att destructionspells ökar i skada med dina magi skills om du har motsvarande perk (novice->master). Annars finns t.ex. Destruction Balanced etc. Sen bör man även ha cheap wards för de är omotiverat dyra som standard (finns i 2 versioner, en som kostar 1, 2, 3 mana och en som kostar 1,5,10 (jag använder den senare)).

För att få lite roligare melee combat så kör man Deadly Combat som ökar skadan på alla vapen, sänker armor lite grann och boostar block mycket och inför lite saker som timed block osv.

Sen är det bara att inte använda smithing och sånt då det är så jävla trasigt att det är löjligt

Men det är bara söka lite på skyrimenxus eller steam workshop.

I 1.5-patchen "fixade" de ju till smithing lite, men jag är lvl 32 nu och har precis smitt mig min första Ebony armor-set och har en armor rating på drygt 250. Tar inte så mycket skada med skölden uppe (läs noll ) förutom mot magi, som typ... köttar sönder mig totalt. Har haft lite svårt att hitta en bra balans i balansen, om du förstår hur jag menar. Ska kika på dina tips på moddar. Har inte kört något spellcasting själv än, så kan inte uttala mig om destruction och eventuell balans eller obalans.

Hur menar du att man inte bör använda smithing? Menar du att det är så enkelt att levla upp gentemot vad man får in return?