Inlägg av jala13

Inlägg som jala13 har skrivit i forumet

1

Ser väldigt mycket fram emot släppet! Testade det under Liu GC förra året med några vänner (såg att det var på plats i år igen, men hann inte testa) och vi alla tyckte att det var super kul redan då, speciellt det dynamiska sättet man byggde sina skepp som gjorde att rundorna blev annorlunda varje gång.

Är taggad på att ta det här till spelkvällarna i soffan

Skrivet av anon_119148:
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av EttanLös:
Skrivet av kaealy:

Se hur lång tid det tar innan någon blir påkörd inne i stan, redan sett några muppar surra omkring och nästan blivit påkörda. De är ju rätt lätta att upptäcka efter deras minst sagt speciella rörelsemönster och stirrande i mobilen.

Komiska är att man måste inte stirra blint i telefonen/ surfplattan, enheten vibrerar när en pokémon är i närheten.

Det som är jobbigt. Jag vill kunna gå runt utan att stirra på mobilen hela tiden. Tar man en promnad på någon mil finns det säkert många pokemons man skulle kunna fånga. Men fan att ha mobilen i handen hela vägen när man hellre har den i fickan.

Hade varit bättre om spelet hade haft ett passivt läge där den vaknar till när man närmar sig en pokemon så man slipper ha mobilen i handen hela tiden.

Håller med till fullo där. Ett passivt läge där man kan ha den i fickan utan att det drar så infernaliskt mycket ström samt att det vibrerar om det dyker upp en pokeman och att äggen får distans.

Det finns en sådan funktion redan. Går man in på inställningarna så kan man aktivera en batterisparsfunktion som gör att när man vinklar telefonen neråt, alltså som att den låg i fickan, så blir skärmen helt svart och telefonen vibrerar när man hittar en pokemon.

Skrivet av Sapiens:
Skrivet av jala13:

För en som fortfarande sitter på ett 560 ti så är de flesta kort på marknaden en markant förbättring, så är inte nådigt taggad på att för en gångs skulle uppgradera mig!

Oj, ja då kommer du märka rejäl skillnad. 560ti ligger väl strax under ett 5870, nya GTX 1070 kommer nog hamna runt dagens standard 980ti och GTX 1080 en bit över dagens fabriksöverklockade 980ti. Dvs runt 5-7X mer prestanda, som att hoppa en konsol generation =).
http://cdn.sweclockers.com/artikel/diagram/10208?key=c9a83813...

Som referens presterar väl dagens konsoler runt gtx480-750ti, näst kommande PS4.5 verkar hamna runt 280x. Och det är nog ganska generöst beräknat, för även med optimering inräknat får man tänka på att dessa tester har CPU:er som är flerfaldigt bättre än det som finns i konsolerna.

Nu får man även hoppas på att AMD lyckas med kommande polaris så det blir rejält priskrig igen. 2012 kunde man köpa ett 7970ghz för 3-4tusen och det kortet håller än idag.

Jo precis! Har länge funderat på att uppgradera mig och nu känns verkligen som ett ypperligt tillfälle så, just nu i alla fall, lutar jag åt att införskaffa ett 1070, men som du säger får man vänta och se vad AMD visar upp. Ska bli kul att se vad dom har att visa upp och hoppas att det blir konkurrens på marknaden också.

För en som fortfarande sitter på ett 560 ti så är de flesta kort på marknaden en markant förbättring, så är inte nådigt taggad på att för en gångs skulle uppgradera mig!

Och jag gick totalt nuts av att klara Ornstein och Smough i Dark Souls första gången. Man ligger lite i lä känner jag

1