Inlägg av SweDuck

Inlägg som SweDuck har skrivit i forumet

@PeTTs0n: Lite som GTA Online. Jag hoppas på det med. Spelar gärna med mina barn och då är det skönt att slippa folk som enbart spelar för att förstöra för andra.

Ooooooh! Min högra hand är så trasig nu (reumatism) att det påverkar mitt spelande så pass att jag oftare hellre ser andra spela än att spela själv. Får hålla tummarna för att Sony hakar på också.

Frugan kom hem med ett par öl och en flaska vin efter jobbet igår och begärde att vi skulle spenderat kvällen med coop Diablo 3 på Playstation. Riktigt trevligt!

Är det ute? Jag älskar seriöst de där upplevelserna i VR som bara tar en till nya, fantastiska platser. Dags att starta upp maskinen!

Tydligen många som gått igenom liknande tankar. YouTubes jäkla ändringar i algoritmer fram och tillbaka kan halvera ens views och inkomst över en natt.

Skrivet av novafaen:

Jag kör en hel del spel via min steamlink, från min windowspc som fungerar utmärkt. Där emot är det rätt många kontroll-spel inte tyvärr inte fungerar så bra med steam controller.

Låter bra att Link fungerar som den ska, la just en order på en sådan då den har 60% rabatt på rean. ^^ Men jag tog inte kontrollen, tänkte nog köra tangentbord och mus även i TV-soffan.

Gillar deras relaxade spel, ska bli kul att se vad som dyker upp härnäst.

Sådan här information vänder sig alltid främst till de yngre användarna då många fortfarande är väldigt godtrogna gentemot andra. Upp till oss att informera vidare.

Grymt sugen på Playstation VR men det är inget man fixar på en enkel sjukpension. Jag får börja virka raggsockor och sälja på marknad eller något. xD

Skrivet av Amilo:

Ja, då behöver ju jag inte ens fundera på att skaffa det med mitt 980 Ti...

Kör du på bara. Jag har samma och fixar spelet bra. Ojämn FPS (skuttar mellan 35-59 typ) och hänger sig ibland när spelet byter scen men inte så ofta att det stör. Kan dock rekommendera att du inväntar en eller två buggfixar först.

Skrivet av Hexon:

Vad hjälper det när spelet fortfarande bara är halvfärdigt. När det till och med är buggigare än fallout då är det fan illa.

Instämmer, har lirat ca 3 timmar och spelet har kraschat 2 gånger redan. Det verkar vara när den ska byta scen som det hänger sig ibland.

Skrivet av Luffarkaka:
Skrivet av SweDuck:

Phew, 60 kan man tycka torde vara minimum för den typen av spel. Läser på Steam om massa krascher och folk som inte ens kan starta spelet. Får se hur det går när jag får barnfritt länge nog för att kunna testa i lugn och ro.

förutom att det är 30fps så flyter spelet på väldigt bra och inga problem för mig iaf

Skönt att höra, håller tummarna för att det mest förstorats upp en massa i recensionerna på Steam så att det egentligen inte är några större problem.

Phew, 60 kan man tycka torde vara minimum för den typen av spel. Läser på Steam om massa krascher och folk som inte ens kan starta spelet. Får se hur det går när jag får barnfritt länge nog för att kunna testa i lugn och ro.

Vill mig minnas Svenska Kyrkan också försökte få följare till deras kult för 5-6 år sedan. Gick inget bra.

Grym! Hade passat in bra här men jag står över till förmån för andra som säkert uppskattar spelet och figuren mer.

Skrivet av Darkmage1971:
Skrivet av MatsDahlgren:

När jag la upp konton åt barnen för två år sedan så fanns det ingen kryssruta för "över 13" utan man måste ange födelseår - och ett årtal som var <13 gav nobben automatiskt - så hur gamla Valve tror att mina barn är säger jag inte.

Mm, min nioåriga son är också äldre än han ser ut. Blev lite orolig först dock. Att alla spel han fått av mig på Steam skulle försvinna. Det har varit rätt så surt.

Samma här. Jag är stolt över vilken järnkoll jag har på vad ungarna spelar. Det är ju faktiskt en fördel med att samla allt på Steam, syns i historiken där ifall de plockat något gratis-spel som inte är lämpligt för de. Men de har (nästan) alltid frågat så här långt.

Gillar helt klart den omgjorda och anpassningara snabbmenyn.

Jag kör just främst streaming då jag enbart har Blu-ray idag men flera av mina senaste filmköp har både blu-ray och 4k så då jag har en 4k TV skulle jag verkligen övervägt den nya PS4:an om stöd funnits för de filmerna. Jag funderar på om de tagit med i beräkningen att förra Playstation faktiskt var första Blu-ray spelaren för många, liksom detta kunde öppnat för 4k.

Jisses, att de orkar. Fängelse för en sådan sak... Men lite håller jag med om att det är fel plats. Vi har ett gym vid minneslunden här i hålan och det är inte kul att trängas med Pokemon Go spelare när jag ska lägga en blomma och sörja mamma. Jag har visserligen spelat där själv men går alltid ifrån ifall där kommer någon sörjande.

Lite trist ändå, jag gillade föregångaren just därför att de bröt mot trenden att vara så grova som möjligt i ett spel som ändå utspelar sig i en brutal värld och fokus hamnade på storyn och karaktärerna istället. Ser dock fram emot spelet ändå, ett av årets få förbok.