Inlägg av sinkadus84

Inlägg som sinkadus84 har skrivit i forumet

1

Jag och min sambo har vaccinerat oss, detta kändes fullständigt nödvändigt då vi ville etablera en - icke enbart digital - relation mellan mina föräldrar (varav en far som nyligen genomgått cancer-behandling) och vår dotter som föddes i slutet av 2020.

Jag känner mig inte tillräckligt beläst för att ha en benfast åsikt i frågan, men det finns ändå ett antal individer jag på ett eller annat sätt följer, som går mot strömmen och på ett eller annat sätt är kritiska mot hanteringen - som jag aldrig skulle kalla för foliehattar. En av dessa delade med sig av detta inlägg från en svensk läkare: https://sebastianrushworth.com/2021/09/23/a-reflection-on-cov....

Jag tycker den typen kritik som framförs i artikeln bör få utrymme och inte bara kategoriskt avfärdas som dumheter/trångsynthet/paranoia/foliehatteri.

I vilket fall har jag själv valt att vaccinera mig, och jag ångrar det inte. Framtiden får utvisa vad våra vägval leder till.

Som nybliven pappa till ett snart 4 månaders energiknippe till dotter har begreppet egentid fått en ny - nästan mytisk - innebörd. Jag har införskaffat ett Xbox Series X med Gamepass som mest går varmt under det korta men värdefulla tidsfönstret under sen kväll, då mamma har somnat och lilla Liv dåsar i skön matkoma innan läggdags.

För att ge en kroniskt trött pappa lite mer sömn utan att behöva ge avkall på härliga och högkvalitativa spelupplevelser - under de tider på dygnet då teven är belägrad - så skulle Asus ROG Phone 5 vara som en skänk från ovan. Den grymma kameran skulle även förgylla och föreviga den första tiden tillsammans med den nya familjen (256 GB räcker till många bebisbilder!).

Klassiker! Jag spelledde en hel del Chronopia i min ungdom (född 84). Missade hela Ereb Altor-tåget, men vi hade kul ändå

Hittade alla böcker och äventyr i förrådet för nåt år sedan. Sålde faktiskt av alltihopa på Tradera en tid efter, och kan konstatera att efterfrågan på äldre svenska rollspelsprylar är ENORM.

1