Inlägg av Shrudder

Inlägg som Shrudder har skrivit i forumet

Kanske man skulle ta och pausa sin bojkott av Uplay någon vecka... Frågan är dock om det går att modifiera spelfilerna så att man kan heta något annat än Eivor? Det namnet är lite för mycket gaggig gammtant imo.

Saknar "slopat krav på Uplay".

Jag är mer intresserad av att veta om ES6 släpps innan PS5 blir ersatt av PS6.

Skrivet av m4gnify:

Saknas ett alternativ: "Väldigt sällan". En gång per är eller mer sällan är inte "ibland" eller "aldrig". För mig är det närmare Aldrig, så valde det.

Nej, det spär bara på problemet att alla uppfattar ord som "ibland" och "sällan" på olika sätt. Det bästa hade helt enkelt varit att skriva typ 0-1 per år eller liknande som svarsalternativ.

Rengör musen lite då och då när man råkat kladda på den med smutsiga fingrar. Annars så tvättar jag händerna rätt ofta så det är sällan man sitter vid datorn med smutsiga fingrar.

Intressant. Men jag snackar mest skit i forumet här när jag väl skriver. Kanske är bra att vara kritisk dock, eller inte om FZ vill ha kvar sina sponsorer.

Skrivet av Rakoon:

Antar dom tappat en hel del spelare

Detta har varit i görningen sedan februari eller tidigare. Verkar ha blivit aningen försenat då jag fick höra augusti då.

Skrivet av hannes.theorell:

Detta förklara varför "riktiga" kontorsstolar är snordyra. Alla dessa detaljer, spakar och reglage, som ska hålla länge utan att erodera användaren till en oformbar klump av smärta...

De kostar också mer för att några tusen hit och dit på ett engångsinköp som håller flera år inte spelar så stor roll för företaget som redan pröjsar över 40 000 i månaden för medianpersonen som ska sitta i den.

I det här fallet tycker jag inte att man ska likställa det med fusk. Hade jag spelat GTA:O fortfarande hade jag garanterat utnyttjat denna glitch då det annars är en helvetesgrind för att få pengar eller P2W, och i slutändan blir man bara sprängd av någon fuskare när man försöker ha kul med det man kämpat sig till.

@blackidus Det där med custom server är så långt ifrån en privat dedikerad server man kan komma och räknas inte. Det är DICE/EAs sätt att pissa på alla som frågat efter det. Lite som det där "mom: we have X-thing at home"-memet.

3 panzershreck, 3 dynamit, som dessutom måste träffa på rätt ställe utan att du blir dödad. Inte så lätt som det låter, speciellt inte om det är en skicklig förare med en skicklig lagkamrat som hoppar mellan kulsprutorna. Sedan spawnar det en ny tank direkt igen. Jämför med BF2 där det krävdes 1 AT-mina för att spränga vilket fordon som helst.

Nu när jag fick spelet gratis har jag faktiskt provat det ordentligt. Som någon som bara skrapat på ytan av Battlefield-serien efter Bad Company 2 så är det väldigt tydligt hur DICE/EA fullständigt tappat det. Det är uppenbart att serien gått till att vara fullständigt casual med målet att tjäna så mycket pengar som möjligt. Det enda som saknas är att de tar bort serverlistan och bara har kvar matchmaking så är de klar.

Infantry Only-läge saknas. Varför? Lätt att implementera, gör det till en inställning så inte någon stackars eventuellt betalande n00b inte råkar hamna på fel server och sedan avinstallera. Antar att det är vad de är rädda för.

På tal om det så saknas det ju privata dedikerade servrar. De har snackat om att det ska komma. Troligtvis så kommer det aldrig hända. Med privata servrar hade man ju kunnat välja de banor man bara vill spela, eller den enda banan man vill spela. Dessutom hade man kunnat ha admins som aktivt bannar fuskare, eller ser till att t.ex. ett inofficiellt infantry-only läge efterföljs (som det var innan det patchades in i Battlefield 2).

Det finns heller ingen fungerande lagbalansering, och heller inget sätt att byta lag på. Vilket, ironiskt nog, är till för att man inte ska kunna byta till det vinnande laget. Fungerar uppenbarligen inte alls. Det mest irriterande med detta är att om man ställer sig i kö för att ansluta sig till en kompis server, om man inte är i samma squad, så kan man hamna på fel lag utan möjlighet att byta.

Hinner springa runt ett hörn men dör ändå, eller att man springer på någon och dör innan man ens hör första skottet. Nätkod gjord för att man ska kunna fragga även om man har värdelöst internet. Allt för att inte den betalande n00ben med 56k ska avinstallera. De som bryr sig om detta har redan lämnat spelserien då det varit så i alla Battlefield sedan Battlefield 3.

Tanks är OP. En kompetent förare är i princip omöjlig att spränga, lyckas man tar det en minut så kommer denne rullande i en ny fräsch tank.

UI/UX är värdelöst. Man får klicka runt sig hur mycket som helst för att komma dit man vill. Det tar ett tag innan man lär sig var man ska klicka för att komma var. Det enda logiska är väl att Settings heter "Settings" och ligger direkt i huvudmenyn. Varför heter det t.ex. "Quit" när det borde stå "Disconnect"? Första tanken är ju att man stänger av spelet.

När jag provade tyckte jag att det var rätt så obalanserad matchmaking. Men det som fick mig att tappa intresset var nog mest att det var som att spela CS:GO fast med abilities. Är ruggigt less på CS:GO generellt och inget fan av abilities i FPS-spel så det blev en massa minus för mig personligen.

Eftersom ena svaret på fråga 4 är felstavat så är det ju tekniskt sett två rätta svar

Skrivet av Taskman:

Tagit många men inte alla, 85 ser jag.

Har inget emot Epic alls och deras launcher blir bättre och bättre.
Bara glad att det inte är Origin, för det är en riktigt dålig Launcher, resor värre än Epic (i min mening). Dock tycker jag de borde lägga lite Fortnite BR pengar på UT som är lagt på is...

Jag antar att de som vägrar Epic games då också vägrar alla spel de är inblandade i: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_by_Epic_Games annars blir det ju lite dubbelmoral.

Skillnad på att vägra Epic Games och vägra deras Epic Games Store.

Inte ett enda. Vet att jag inte skulle spela dessa spel ändå och de jag skulle spela har jag redan på någon annan plattform. (Vem har seriöst inte redan haft GTA V i flera år? Det är ju faktiskt ett nästan 7 år gammalt spel.)

Jag vill heller inte stödja deras exklusivitetsmodell. Jag har råd att köpa de spel jag faktiskt vill spela på t.ex. Steam. Nu var det tur att man impulsköpte en Xbox One S för en tusing så att man kan köpa THPS 1+2 remaster på den istället för exklusivt på EGS.

Antar att man måste ha Uplay för detta? Synd i så fall för då kommer jag inte skaffa det.

Hoppas att man hittar tillbaka till ett spel i stil med de äldre som Vice City och San Andreas. GTA IV var också bra med sitt mer seriösa stuk och bästa bilfysiken i hela serien. Så här i efterhand är GTA V inte något spel man kommer att vilja plocka fram och spela om 10 år, känns det som. Dålig story, tråkig fysik, livlös värld.

Skrivet av Popski:

Nej. Xbox 360-dosan hade en 2,5 mm utgång som var till för mikrofon. Något ljud gick inte att få via handkontrollen. Xbox One fick en 3,5 mm utgång först efter 2 år (sommaren 2015), så det var snarare Microsift som var lite efter på denna punkt.

Skrivet av anon_326145:

Aha. Jag som alltid har trott att det var till för headset när jag har sett en Xbox 360 handkontroll.

De enda som var före Sony då var Nintendo som hade det på sin Gamepad till Wii U, dock så blev den en flopp.
Innan det så var det bara till bärbara konsoler som man kunde ha hörlurar.

Det var en utgång för tillhörande headset, men själva spelljudet kom fortfarande från TV:n.

Ser ut som TF2 fast sämre. TF2 släpptes för 13 år sedan och blev ingen e-sportsuccé.

CS 1.6 helt klart. Quake 3 var roligt, visst, men Counter-Strike är far-fadern till vad en modernt FPS-spel ska vara - och spelet håller även idag! Jag tycker fortfarande att det är bättre än Global Offensive även om det är svårt att sätta fingret på vad exakt varför.